2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ilk iki gün hızlı bir giriş yaptım sonraki iki gün koyverdim susuzluğa dayanamayınca, senin maşallahın var valla şimdi davud orucu gibi, bi gün tutuyorum bi gün tutmuyorum :))
Haha daha susamadım çok şükür İstanbul çok serin zaten evde mayış mayışım hareket ettiğim mi var Bi yemek Bi süpürge yani

Merak etme cnm yalniz dglsin bn de aldı başını gidiyor basen göbek genişledim resmen

Canım ben yaklaşık 16. haftadan beri Demir hapı kullanıyorum ilk doktor aç karnına iç dedi bulantım olmamasına rağmen beni kötü yaptı, sonra akşam yatmadan önce almaya başladım bulantı yapmadı öyle ama sabah aç karnına içmek emilim açısından daha iyiymiş

Hepinizde çok sekersiniz ya bayıldım vallahi sizi gördükçe içim açıldı test sonucu iyi çıkanlara çok sevindim ins hepimizde sağlıkla alırız bebisleri kucagimiza en erken bn doğum yaparım sanırım bu grupta ağustos diye yola çıktık ama doktor amcamız en geç temmuzun son haftası gelecek minnoslar dedi

Ben de bir göbüş atıp görüneyim. Aynı haftalardayız ama göbüş boyutları ne kadar değişken. Şu an anladım ki kimsenin hamilenin karnına bakıp haftasını tutturma ihtimali yok demek ki. Teyzeler Doğum yakın mı diye beni boşa darlıyor Kötü teyzeler kızdım onlara işte. Geçen yıl bu zamanlar fotosu da koyacağım neredennn nereye.

Eklentiler

• 0F5263C6-6F12-4B58-ACE6-49E6172D5D77.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 88
  • D3FD6656-A900-4F17-804C-6D0E170B7405.webp
    105,7 KB · Görüntüleme: 77
Kürek al yanina vur agizlarina masallah

Ayy sağlıkla sıhhatle inşallah vakitlice gelsinler minnoşlar

Her hamile kendine özel gerçekten karnın büyüklüğü küçüklüğü ile alakası yok.. Benim karnım kocaman olmuştu oğlumda dedim bu 4 kilo vardır herhalde 3 kilo çıktı zapzayıf bişey

sağlıcakla gelsinler inşallah benim doktorda temmuz sonu dedi ilk kim doğum yapacak merak ediyorum sağlıklı bir şekilde gelsinler inşiallah

Her hamile kendine özel gerçekten karnın büyüklüğü küçüklüğü ile alakası yok.. Benim karnım kocaman olmuştu oğlumda dedim bu 4 kilo vardır herhalde 3 kilo çıktı zapzayıf bişey
bacım yine seninki.iyo kizda 20 kilo alayim kizim dogdu 2.5 kiloo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…