AyyBen simdi size asıl koca gobekli kim göstereyim de kendinizi iyi hissedinEki Görüntüle 2267748
Hahailk iki gün hızlı bir giriş yaptım sonraki iki gün koyverdim susuzluğa dayanamayınca, senin maşallahın var vallaşimdi davud orucu gibi, bi gün tutuyorum bi gün tutmuyorum :))
Amann bebişlerimiz iyi olsun Bi an kilo almak korkutuyor gözümüzü ama bebişler için herşeye değeerr sağlıkla gelsinler inşallah doğumdan sonra gider hepsi
ayni gidiyoruz asagi yukari bende 79 a dusmustum ben daha hizli almsimYoook canım bende varım hiç olmaz miyim :))) 85.5 le hamile kaldim 82 ye düşmüştüm ilk 3 ay bu sabah 88.9 çıktım
Ben izlettim adamın suratı gör sanki limon sıktık ağzınaahahaha ay benim kocaya bunu izletsem ASLAAAAA girmez doguma ahahahahmasallah ne guzel ciktii ay darisi bizeeee
Ya sende gobusunu ftsnu atsana en çok seni merak edyrm ikiz yaa ❤Ben izlettim adamın suratı gör sanki limon sıktık ağzınadedim bizim ki sezeryan daha kolay olur inanırsa
+1Bak hala konusuyo yaa yolaring hahahah burda su kdr kilo aldm bu kdr aldim demeyi sana yasaklıyorm
+1Ya sende gobusunu ftsnu atsana en çok seni merak edyrm ikiz yaa ❤
Merak etme cnm yalniz dglsin bn de aldı başını gidiyor basen göbek genişledim resmenBayılıyorum buraya vallahi siz foto atana kadar hep sadece kendimi karni büyümüş hissediyordum kafalar jüpiterkızımla bizde geldikkkk bu arada kıza hamilelikte basenlerde büyür derler ben iki tarafada genişlemeye başladım ve gördüğüm kadarıyla sadece ben öyleyim olmuyor hanımlar ama
Canım ben yaklaşık 16. haftadan beri Demir hapı kullanıyorum ilk doktor aç karnına iç dedi bulantım olmamasına rağmen beni kötü yaptı, sonra akşam yatmadan önce almaya başladım bulantı yapmadı öyle ama sabah aç karnına içmek emilim açısından daha iyiymişArkadaşlar demir hapı kullanan var mi? Ferritin ve demir değerleriniz kaçtı hatırlıyor msnz? Benim sınırda olduğu için başlamamı önerdi doktor saglikliyasiyoruz takip eden varsa orda Venatura demir hapını kullanmaya başlıcam bugün bende. Zaten halen bulantim ve K.mam geçmiş değil siz de midenz kötü oldu mu içerken?
Ne zamanlar alırsan daha iyi olur ac tok sabah Akşam??
Bnm sapsik kuşum bu napiyor ya bu ne göbek der gibi gelip elime konunca oda girdi fotoğrafaYa sende gobusunu ftsnu atsana en çok seni merak edyrm ikiz yaa ❤
Oy kizlara masallahBnm sapsik kuşum bu kalıyor ya der gibi gelip elime konunca oda girdi fotoğrafa
Kürek al yanina vur agizlarinaBen de bir göbüş atıp görüneyim. Aynı haftalardayız ama göbüş boyutları ne kadar değişken. Şu an anladım ki kimsenin hamilenin karnına bakıp haftasını tutturma ihtimali yok demek ki. Teyzeler Doğum yakın mı diye beni boşa darlıyor Kötü teyzelerkızdım onlara işte. Geçen yıl bu zamanlar fotosu da koyacağım neredennn nereye.
Ayy sağlıkla sıhhatle inşallah vakitlice gelsinler minnoşlarHepinizde çok sekersiniz ya bayıldım vallahi sizi gördükçe içim açıldıtest sonucu iyi çıkanlara çok sevindim ins hepimizde sağlıkla alırız bebisleri kucagimiza en erken bn doğum yaparım sanırım bu grupta ağustos diye yola çıktık ama doktor amcamız en geç temmuzun son haftası gelecek minnoslar dedi
Her hamile kendine özel gerçekten karnın büyüklüğü küçüklüğü ile alakası yok.. Benim karnım kocaman olmuştu oğlumda dedim bu 4 kilo vardır herhalde 3 kilo çıktı zapzayıf bişeyBen de bir göbüş atıp görüneyim. Aynı haftalardayız ama göbüş boyutları ne kadar değişken. Şu an anladım ki kimsenin hamilenin karnına bakıp haftasını tutturma ihtimali yok demek ki. Teyzeler Doğum yakın mı diye beni boşa darlıyor Kötü teyzelerkızdım onlara işte. Geçen yıl bu zamanlar fotosu da koyacağım neredennn nereye.
sağlıcakla gelsinler inşallah benim doktorda temmuz sonu dedi ilk kim doğum yapacak merak ediyorum sağlıklı bir şekilde gelsinler inşiallahHepinizde çok sekersiniz ya bayıldım vallahi sizi gördükçe içim açıldıtest sonucu iyi çıkanlara çok sevindim ins hepimizde sağlıkla alırız bebisleri kucagimiza en erken bn doğum yaparım sanırım bu grupta ağustos diye yola çıktık ama doktor amcamız en geç temmuzun son haftası gelecek minnoslar dedi
bacım yine seninki.iyo kizda 20 kilo alayim kizim dogdu 2.5 kilooHer hamile kendine özel gerçekten karnın büyüklüğü küçüklüğü ile alakası yok.. Benim karnım kocaman olmuştu oğlumda dedim bu 4 kilo vardır herhalde 3 kilo çıktı zapzayıf bişey
b3nde cok meraktayimsağlıcakla gelsinler inşallah benim doktorda temmuz sonu dedi ilk kim doğum yapacak merak ediyorum sağlıklı bir şekilde gelsinler inşiallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?