Hepsini biz almışız zavannı bebişkolarımızbacım yine seninki.iyo kizda 20 kilo alayim kizim dogdu 2.5 kiloo
Aman canim sen yine de cok dikkat et benindoktorum cok korkuttugy icin ben de sana yazayim dedimYok ya hava serin dışarı çıkmıyorum hem gece 2.5 litre su içiyorum en az susuz kalmıyorum ama aç kalma sürem uzun biraz o kafamı kurcalıyor ama tansiyonum un düştüğünü hissetmedim daha öyle halsizlik falan olmadı hiç dinliyorum vucudumu bakiyim Bi kontrole gitseydim inşallah doktorum da değişti soramıyorum da şansıma
Sezeryan olacaklar günü biliyor normaller beklesin dursun benimki ağustosun son günü nasıl tuttuysa eylüle de sarkabilirim daha erken de doğabilir beklemede kalıcam.. Ayy son ay çok güzel gün sayıyorsun heyecan yapıyorsun geldi gelecek diye harika bir duygub3nde cok meraktayim
saol.cnm.Kızlarda cilt lekelerinin daha arttığını ben de duydum. Ancak bilimsel yanını bilmiyorum. Benim görüşüme göre yaz gebelikleri kız ya da erkek bebek olsun güneş çok olduğundan cilt lekeleri için riskli. Ben güneş kremi kullanıyorum bu nedenle.
Hepinizde çok sekersiniz ya bayıldım vallahi sizi gördükçe içim açıldıtest sonucu iyi çıkanlara çok sevindim ins hepimizde sağlıkla alırız bebisleri kucagimiza en erken bn doğum yaparım sanırım bu grupta ağustos diye yola çıktık ama doktor amcamız en geç temmuzun son haftası gelecek minnoslar dedi
muhtemelen arkanizdan gelecegim. sezeryan ve kan pohtilasmasi vs vs den dolayi da 3 agustos gorunuyor gibi benim. dr oyle dedisağlıcakla gelsinler inşallah benim doktorda temmuz sonu dedi ilk kim doğum yapacak merak ediyorum sağlıklı bir şekilde gelsinler inşiallah
Amin ins cnmsağlıcakla gelsinler inşallah benim doktorda temmuz sonu dedi ilk kim doğum yapacak merak ediyorum sağlıklı bir şekilde gelsinler inşiallah
Akşam mesela yemeğimi salatamı yedikten sonra bir süre dinleniyorum bişey almıyor karnım şişiyor iki saat sonra su içmeye başlıyorum yatana kadar yatmadan önce Bi kase yoğurt ve meyve yiyorum sahurda da haşlanmış 2 yumurta semiz otu kuruyemiş peynir zeytin ne varsa götürüyorum var ya yatınca karnım 9 aylık gibi oluyor su da içiyorum tekrardan yani gün içinde halsizlik olmuyor susuzluk da ölçülü içiyorum suyumu da 2.5 litre.. Araştırdım baya beslenme programı yaptım kendimeAman canim sen yine de cok dikkat et benindoktorum cok korkuttugy icin ben de sana yazayim dedim
Oyyy fıstıklar 2 porsiyon güzeller masallah. Çok kibarlar ama annesinde ne kadar narin durmuşlarBnm sapsik kuşum bu napiyor ya bu ne göbek der gibi gelip elime konunca oda girdi fotoğrafa
Teşekkür ederimOyyy fıstıklar 2 porsiyon güzeller masallah. Çok kibarlar ama annesinde ne kadar narin durmuşlar
Kadin 2 tane 800luk tasiyor ben 600lukle burun farkiyla yine geçiyorumTeşekkür ederim
Amin canim Allah kabul etsin evet guzel beslenmeni yapiyosun insallah skinti cikmadan tamamlarsin o zaman canim benimAkşam mesela yemeğimi salatamı yedikten sonra bir süre dinleniyorum bişey almıyor karnım şişiyor iki saat sonra su içmeye başlıyorum yatana kadar yatmadan önce Bi kase yoğurt ve meyve yiyorum sahurda da haşlanmış 2 yumurta semiz otu kuruyemiş peynir zeytin ne varsa götürüyorum var ya yatınca karnım 9 aylık gibi oluyor su da içiyorum tekrardan yani gün içinde halsizlik olmuyor susuzluk da ölçülü içiyorum suyumu da 2.5 litre.. Araştırdım baya beslenme programı yaptım kendimeısrarla tutuyorum hayrolsun artık
Allah razı olsun doktoruma danışsaydım daha rahat olurdu içim tabi ama o güne kadar bir sorun olmazsa devam edcem inş..Amin canim Allah kabul etsin evet guzel beslenmeni yapiyosun insallah skinti cikmadan tamamlarsin o zaman canim benim
Gyno ferro sanol benimkisi.ama mide bulantısı yapmadı banaBulantı yapıyor mu canım peki sende hangi marka?
Ayy bu ikiz göbüşü müBnm sapsik kuşum bu napiyor ya bu ne göbek der gibi gelip elime konunca oda girdi fotoğrafa
Dunyanın parasını ıstıyorlar benım bıldıgım saklamak ıcın taaa dag basındayım nerde hastane bulayımda saklayımYa hanimlar bebeginizin kordonunu saklayin diyolar ileride ilik vs ile ilgili (Allah korusun) bir skintida cok ise yariyomus... Kordonu gomme momme hikaye o zaman saklim bari haberlerde gectide
Canım hamile kalmadn çok arastrdm ve güvenilir bir kordon bankası malsf bulamadm ben en son alişan hocaya danıştım ve o da uygun görmedi denilen şeyleri şuan ki ortamda yapmzlr dedi.Dunyanın parasını ıstıyorlar benım bıldıgım saklamak ıcın taaa dag basındayım nerde hastane bulayımda saklayım
Aaa oylemiymis yawDunyanın parasını ıstıyorlar benım bıldıgım saklamak ıcın taaa dag basındayım nerde hastane bulayımda saklayım
Hemoroid olmussundur kuzum hamıle ıken oluyormus gıt ıstersen krem fılan verırler. Bebe yagı var mı kuzum ya da krem varsa elınle sür yumusasın. Bol su ıc kabız olmus olabılırsın.Hanımlar bugün perişan bir haldeyim ben ya. Yoruldum ondan mı başka sıkıntı mı var çözemedim. Dünden beri tuvalete çıkmada sıkıntı yaşıyorum. Hiç böyle olmazdım. Ve az önce tuvete girdiğimde çok özür dilerim böyle yazmak zorunda kaldığım için ama makatımdan kan geldi. Zorlamadımda kendimi aslında neden böyle oldu anlamadım. Karnımda da ağrı var taş gibi. Korktum baya napsam hastaneye gitsem mi ya?
Kabizliktan yada hemeroit tatlım gecmis olsun doktora git kayisi ye yada kayisi suyu icHanımlar bugün perişan bir haldeyim ben ya. Yoruldum ondan mı başka sıkıntı mı var çözemedim. Dünden beri tuvalete çıkmada sıkıntı yaşıyorum. Hiç böyle olmazdım. Ve az önce tuvete girdiğimde çok özür dilerim böyle yazmak zorunda kaldığım için ama makatımdan kan geldi. Zorlamadımda kendimi aslında neden böyle oldu anlamadım. Karnımda da ağrı var taş gibi. Korktum baya napsam hastaneye gitsem mi ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?