2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aman canim sen yine de cok dikkat et benindoktorum cok korkuttugy icin ben de sana yazayim dedim

b3nde cok meraktayim
Sezeryan olacaklar günü biliyor normaller beklesin dursun benimki ağustosun son günü nasıl tuttuysa eylüle de sarkabilirim daha erken de doğabilir beklemede kalıcam.. Ayy son ay çok güzel gün sayıyorsun heyecan yapıyorsun geldi gelecek diye harika bir duygu

saol.cnm.

sağlıcakla gelsinler inşallah benim doktorda temmuz sonu dedi ilk kim doğum yapacak merak ediyorum sağlıklı bir şekilde gelsinler inşiallah
muhtemelen arkanizdan gelecegim. sezeryan ve kan pohtilasmasi vs vs den dolayi da 3 agustos gorunuyor gibi benim. dr oyle dedi

Aman canim sen yine de cok dikkat et benindoktorum cok korkuttugy icin ben de sana yazayim dedim
Akşam mesela yemeğimi salatamı yedikten sonra bir süre dinleniyorum bişey almıyor karnım şişiyor iki saat sonra su içmeye başlıyorum yatana kadar yatmadan önce Bi kase yoğurt ve meyve yiyorum sahurda da haşlanmış 2 yumurta semiz otu kuruyemiş peynir zeytin ne varsa götürüyorum var ya yatınca karnım 9 aylık gibi oluyor su da içiyorum tekrardan yani gün içinde halsizlik olmuyor susuzluk da ölçülü içiyorum suyumu da 2.5 litre.. Araştırdım baya beslenme programı yaptım kendime ısrarla tutuyorum hayrolsun artık

Amin canim Allah kabul etsin evet guzel beslenmeni yapiyosun insallah skinti cikmadan tamamlarsin o zaman canim benim

Ya hanimlar bebeginizin kordonunu saklayin diyolar ileride ilik vs ile ilgili (Allah korusun) bir skintida cok ise yariyomus... Kordonu gomme momme hikaye o zaman saklim bari haberlerde gectide
Dunyanın parasını ıstıyorlar benım bıldıgım saklamak ıcın taaa dag basındayım nerde hastane bulayımda saklayım

Kızlar eşim bana tshirt almış anneler günü hediyesi
Dunyanın parasını ıstıyorlar benım bıldıgım saklamak ıcın taaa dag basındayım nerde hastane bulayımda saklayım
Canım hamile kalmadn çok arastrdm ve güvenilir bir kordon bankası malsf bulamadm ben en son alişan hocaya danıştım ve o da uygun görmedi denilen şeyleri şuan ki ortamda yapmzlr dedi.
Bu arada dağ basında da olsanz doğum yaptgnz hastaneye mutlaka geliyorlar nerde oldgnz önemli değil.

Hanımlar bugün perişan bir haldeyim ben ya. Yoruldum ondan mı başka sıkıntı mı var çözemedim. Dünden beri tuvalete çıkmada sıkıntı yaşıyorum. Hiç böyle olmazdım. Ve az önce tuvete girdiğimde çok özür dilerim böyle yazmak zorunda kaldığım için ama makatımdan kan geldi. Zorlamadımda kendimi aslında neden böyle oldu anlamadım. Karnımda da ağrı var taş gibi. Korktum baya napsam hastaneye gitsem mi ya?

Hemoroid olmussundur kuzum hamıle ıken oluyormus gıt ıstersen krem fılan verırler. Bebe yagı var mı kuzum ya da krem varsa elınle sür yumusasın. Bol su ıc kabız olmus olabılırsın.

Kabizliktan yada hemeroit tatlım gecmis olsun doktora git kayisi ye yada kayisi suyu ic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…