Bebevo görüntülü telsizi kızım için kullanmıştım ben, gerçekten çok memnun kaldım. Sakladım 2. bebeğe diye yine onu kullanacağım inşallah. Fiyat/performans açısından tavsiye ederim.
Allah yardimcin olsun kuzum başarılar hepsini ver gel.insallah
Sağlık olsun alınır hepsi yavaş yavaş. Mama sandalyesi 6 Aydan sonrA lazım ya daha o zamana kadar nasılsa indirim bir şey denk gelir. Hiç öyle düşünme. Kısmet bu işler. Hem yeni yeni cicileri olur hem işin bitince vereceğin kimse yoksa satabilirsin bile şimdi herkes satıyor böyle şeyleri. Boşa gitmiyor❤
buyuk kızımın o kadar cok seyini sattım ki aklınız şaşar... dolaptan hepsi yepyeniydi... sonra hamile kaldım... Sadece sattığım montlara uzuluyorum ama hersey kısmet işi... Bu kızımda buyudukce satacağım ya da ihtiyaç sahiplerine veririm...
ikea da şu an mama sandalyesi imdirimli alsam mı emin değilim... Diğer markalar oyle pahalı ki acıyorum o paraya ....Beni de cimri sanacaksınız ama malesef yediği helal giydiği haram büyükler boşa dememiş
valla bende mama sandalyesi olarak o pahalı ağır yok arkası yatan modellerden(hiç yatırmadım arkasını) var. gereksiz ağır çok yer kaplıyor. annemin evine şu dede marka kırmızı genelde her yerde olan modelden aldık. çok rahat ya. hafif annem yeri süpürürken hop eliyle masanın üstüne atıyor. indiriyor. ben sürüye sürüye odadan çıkarıyorum. hafif bir model alın zaten çocuklar yemekten yemeğe 10 dakka zorla oturuyor. ben bir sandalye minderini kesip altına koydum mis gibi oldu.buyuk kızımın o kadar cok seyini sattım ki aklınız şaşar... dolaptan hepsi yepyeniydi... sonra hamile kaldım... Sadece sattığım montlara uzuluyorum ama hersey kısmet işi... Bu kızımda buyudukce satacağım ya da ihtiyaç sahiplerine veririm...
ikea da şu an mama sandalyesi imdirimli alsam mı emin değilim... Diğer markalar oyle pahalı ki acıyorum o paraya ....Beni de cimri sanacaksınız ama malesef yediği helal giydiği haram büyükler boşa dememiş
Ikea'nın mama sandalyesi çok kullanışlı. Biz şehirlerarası ziyaretlerde bile yanımızda taşıdık. Her parça sökülüp, takılıyor, tepsisini falan yıkaması çok rahat. Ben bir dönem kızımı mama sandalyesi koyup banyo yaptırıyordum. Tepe tepe kullandık, hala da sağlam. Diğer mama sandalyeleri konforlu gözüküyor ama hem çok yer kaplıyor, hem çok ağır oluyor, odadan odaya geçirmek falan uzun iş, hem de bana da gereksiz pahalı geliyor.buyuk kızımın o kadar cok seyini sattım ki aklınız şaşar... dolaptan hepsi yepyeniydi... sonra hamile kaldım... Sadece sattığım montlara uzuluyorum ama hersey kısmet işi... Bu kızımda buyudukce satacağım ya da ihtiyaç sahiplerine veririm...
aynı anda aşağı yukarı aynı şeyleri yazmışız :)valla bende mama sandalyesi olarak o pahalı ağır yok arkası yatan modellerden(hiç yatırmadım arkasını) var. gereksiz ağır çok yer kaplıyor. annemin evine şu dede marka kırmızı genelde her yerde olan modelden aldık. çok rahat ya. hafif annem yeri süpürürken hop eliyle masanın üstüne atıyor. indiriyor. ben sürüye sürüye odadan çıkarıyorum. hafif bir model alın zaten çocuklar yemekten yemeğe 10 dakka zorla oturuyor. ben bir sandalye minderini kesip altına koydum mis gibi oldu.
benim aklımı bu aralar başka bir şey kurcalıyor. arabanın arkasına iki koltuğu nasıl bağlayacağız. arkada oğlumun yanında oturdum hep şimdi arkaya iki koltuk + ben sığamam. o koltuklar full dolduruyor arkayı. oğlumda yükseltici için küçük hala bazen başka arabalarda iki koltuk görüyorum demekki arkaya oturmuyorlar eee bebekler kusar arabada oğlum hala kusuyor arada önden nasıl olacak. eşim ön koltuğu ters bağlayalım dedi. oda nasıl olur bilemedim.aynı anda aşağı yukarı aynı şeyleri yazmışız :)
Ikea'nın mama sandalyesi çok kullanışlı. Biz şehirlerarası ziyaretlerde bile yanımızda taşıdık. Her parça sökülüp, takılıyor, tepsisini falan yıkaması çok rahat. Ben bir dönem kızımı mama sandalyesi koyup banyo yaptırıyordum. Tepe tepe kullandık, hala da sağlam. Diğer mama sandalyeleri konforlu gözüküyor ama hem çok yer kaplıyor, hem çok ağır oluyor, odadan odaya geçirmek falan uzun iş, hem de bana da gereksiz pahalı geliyor.
benim aklımı bu aralar başka bir şey kurcalıyor. arabanın arkasına iki koltuğu nasıl bağlayacağız. arkada oğlumun yanında oturdum hep şimdi arkaya iki koltuk + ben sığamam. o koltuklar full dolduruyor arkayı. oğlumda yükseltici için küçük hala bazen başka arabalarda iki koltuk görüyorum demekki arkaya oturmuyorlar eee bebekler kusar arabada oğlum hala kusuyor arada önden nasıl olacak. eşim ön koltuğu ters bağlayalım dedi. oda nasıl olur bilemedim.
Kızlar bende sağ uterin arter direnci var bebişim zayıf dogabilirmis zaten 750 gram şu an bakalım 2 hafta sonra tekrar bakılacak doppler de
oğlum 2.5 yaşında arkada yalnız kalamaz ikisi ne yapacağız bilmiyorum gerçektenbüyük kaç yaşında bilmiyorum ama ben artık öne oturacağım..Büyükte 5 yasına kadar arkada oturdum yeter yaw :))) büyük 8 yasında bizim takılsınlar abla kardeş arkada ...araba koltugunda olacak zaten bebek, ablamız da yukselticide
Evet o bizim de aklımızı kurcalıyor, hatta bu yüzden eşim arabayı satıp büyük araba almak istiyor. Ama arkadaşlarımızda Peugeot 308 var, gördüm ikisini de bağlamış, kendi de oturmuş, sıkışmış ama olmuş, bizim araba ondan daha büyük, onlar yaptıysa biz de yaparız diyorum. Ben müsait olduğum bir hafta sonu deneyeceğim, ana kucağı duruyor, ikisini takıp, yanlarına bir oturacağım bakalım nasıl olacak.benim aklımı bu aralar başka bir şey kurcalıyor. arabanın arkasına iki koltuğu nasıl bağlayacağız. arkada oğlumun yanında oturdum hep şimdi arkaya iki koltuk + ben sığamam. o koltuklar full dolduruyor arkayı. oğlumda yükseltici için küçük hala bazen başka arabalarda iki koltuk görüyorum demekki arkaya oturmuyorlar eee bebekler kusar arabada oğlum hala kusuyor arada önden nasıl olacak. eşim ön koltuğu ters bağlayalım dedi. oda nasıl olur bilemedim.
Artık son 3 aya girdik. O yüzden böyle bacak bel ağrımız olacak gibi. Allah kolaylık versin.O agri var dun sırtıma saplandi resmen olcektim kulunc gibi bir ara nefes alamadım
Şişlik ve ödem yok. Ama kramplarım arttı. Sanırım ondan ağrıyor.sisyor
sisiyorsa agriyor olabilir
benim de dun cok agridi
Hem gorumcem hem amca kizlari arka arkaya doğurdu, iki arabada da arkada 2 koltuk var. Öyle yaşıyorlar valla. Bir sorun yaşadıklarını da duymadim.benim aklımı bu aralar başka bir şey kurcalıyor. arabanın arkasına iki koltuğu nasıl bağlayacağız. arkada oğlumun yanında oturdum hep şimdi arkaya iki koltuk + ben sığamam. o koltuklar full dolduruyor arkayı. oğlumda yükseltici için küçük hala bazen başka arabalarda iki koltuk görüyorum demekki arkaya oturmuyorlar eee bebekler kusar arabada oğlum hala kusuyor arada önden nasıl olacak. eşim ön koltuğu ters bağlayalım dedi. oda nasıl olur bilemedim.
Ben yaptım duasını Rabbim kabul etsinyasin okuyanlar bitti dua edebilrisinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?