2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bebevo görüntülü telsizi kızım için kullanmıştım ben, gerçekten çok memnun kaldım. Sakladım 2. bebeğe diye yine onu kullanacağım inşallah. Fiyat/performans açısından tavsiye ederim.

öyle mi bak bir kişi daha önerdi çok sağol cnm bende ilk fırsatta alacağım... Ben telsizsiz duyamıyorum çocugu

buyuk kızımın o kadar cok seyini sattım ki aklınız şaşar... dolaptan hepsi yepyeniydi... sonra hamile kaldım... Sadece sattığım montlara uzuluyorum ama hersey kısmet işi... Bu kızımda buyudukce satacağım ya da ihtiyaç sahiplerine veririm...
ikea da şu an mama sandalyesi imdirimli alsam mı emin değilim... Diğer markalar oyle pahalı ki acıyorum o paraya ....Beni de cimri sanacaksınız ama malesef yediği helal giydiği haram büyükler boşa dememiş

gunaydın,

iyi haftalar cumleten. calısan arkadaslarıma iyi mesailer evdeki arkadaslarıma sevgiler.

15'inde yani bu carsamba fetal eko randevum var. gecen haftaki kontrolde yapısıklıkla ilgili ongoruler ve gerginlik vardı. olsun içimi ferahlatmaya calısıyorum. birde seker yuklemesi yapıldı ve nasıl basarıyorsam artık daha yukleme yapılırken o berbat glikozu icerken ''aman bir de seker cıkmasa bari'' dedim, sonuc 167/50mg. çarsamba gittigimde 100 gr tekrar yapılacak artık sanırım.

kızımı cok cok net hissediyorum, buyuk kızım kucuk kızıma her gun viyola calıyor, aynı koncertoyu. inanılmaz bir sekilde tepki veriyor bebegim. ciddiyim, duydugunu ve net tepkiler verdigini gozumle goruyorum:) bin masallah yavrucagızıma. karnım dalgalanıyor resmen.

bugun gebeligimin basından beri sanırım ciddi ciddi ilk kez oje surup suslenip puslenip hafif makyaj hatta saclarımı da fonleyip oyle geldim ise ve bu bana cok cok iyi geldi arkadaslar. kendimi hasta hamile ve yaralı hissediyordum epeydir, bu aralar gucleniyorum, kökleniyorum, bahardı derken yaz gelecek, hissediyorum!

bebegin ilk alısverisleri bitti sayılır. bir liste filan tutmadım hatta, bu konuyu cok da onemsemedim. ara ara heyecan yapıyorum alınacaklar konusunda, elbet cok keyifli ama saglık sorunuydu endiselerdi az tuketelim cok uretelim di derken, ne bileyim... birkac parca zıbınlı takım bir iki tulum diger yavrularımdan kalanlar, babaannenin aldıkları, battaniye, dun nevresimini aldık, emzik biberon, banyo kuveti, meme kalkanı. en zevkle ve hevesle aldıklarım, ilk kitapları, cıngıragı, parmak kuklası. saka gibiyim, evet:) araba konusu cozulmedi, besigi de alınmadı, bu ay halledecegiz bakalım.

dun anneler gunuydu ya, hepimizin gununu kutluyorum guzel arkadaslarım. aramızda olmayan annelere rahmet diliyorum, anne olamayanlara tez vakitte bebis, birde yakınına anne sevkati gosteren dayılar teyzeler amcalar, sizinde gununuzdu dun bence. boyle ozel gunleri cok abartmanın gereksiz oldugunu dusunuyorum. bir kisi bile uzulse ben ne bileyim...

oyle iste, kuslar cicekler bocekler. cok okuyorum bu ara. emzirme donemim haric en cok okudugum donem su son bir ayım oldu sanırım. rekora kosuyorum adeta:)

simdi soyle bir donup okuyayım bakayım burayı.
guzel bir gun diliyorum hepimize.

aynen canim boşa para vermeyi hic sevmiyorum ozellikle cocuk koyafetine

valla bende mama sandalyesi olarak o pahalı ağır yok arkası yatan modellerden(hiç yatırmadım arkasını) var. gereksiz ağır çok yer kaplıyor. annemin evine şu dede marka kırmızı genelde her yerde olan modelden aldık. çok rahat ya. hafif annem yeri süpürürken hop eliyle masanın üstüne atıyor. indiriyor. ben sürüye sürüye odadan çıkarıyorum. hafif bir model alın zaten çocuklar yemekten yemeğe 10 dakka zorla oturuyor. ben bir sandalye minderini kesip altına koydum mis gibi oldu.

Ikea'nın mama sandalyesi çok kullanışlı. Biz şehirlerarası ziyaretlerde bile yanımızda taşıdık. Her parça sökülüp, takılıyor, tepsisini falan yıkaması çok rahat. Ben bir dönem kızımı mama sandalyesi koyup banyo yaptırıyordum. Tepe tepe kullandık, hala da sağlam. Diğer mama sandalyeleri konforlu gözüküyor ama hem çok yer kaplıyor, hem çok ağır oluyor, odadan odaya geçirmek falan uzun iş, hem de bana da gereksiz pahalı geliyor.

aynı anda aşağı yukarı aynı şeyleri yazmışız :)

aynı anda aşağı yukarı aynı şeyleri yazmışız :)
benim aklımı bu aralar başka bir şey kurcalıyor. arabanın arkasına iki koltuğu nasıl bağlayacağız. arkada oğlumun yanında oturdum hep şimdi arkaya iki koltuk + ben sığamam. o koltuklar full dolduruyor arkayı. oğlumda yükseltici için küçük hala bazen başka arabalarda iki koltuk görüyorum demekki arkaya oturmuyorlar eee bebekler kusar arabada oğlum hala kusuyor arada önden nasıl olacak. eşim ön koltuğu ters bağlayalım dedi. oda nasıl olur bilemedim.

Teşekkürler canım hemen alıyorum o zaman ..Peki otururken içine minder falan koyuyor muydun ?

büyük kaç yaşında bilmiyorum ama ben artık öne oturacağım..Büyükte 5 yasına kadar arkada oturdum yeter yaw :))) büyük 8 yasında bizim takılsınlar abla kardeş arkada ...araba koltugunda olacak zaten bebek, ablamız da yukselticide

oğlum 2.5 yaşında arkada yalnız kalamaz ikisi ne yapacağız bilmiyorum gerçekten

Evet o bizim de aklımızı kurcalıyor, hatta bu yüzden eşim arabayı satıp büyük araba almak istiyor. Ama arkadaşlarımızda Peugeot 308 var, gördüm ikisini de bağlamış, kendi de oturmuş, sıkışmış ama olmuş, bizim araba ondan daha büyük, onlar yaptıysa biz de yaparız diyorum. Ben müsait olduğum bir hafta sonu deneyeceğim, ana kucağı duruyor, ikisini takıp, yanlarına bir oturacağım bakalım nasıl olacak.

Hem gorumcem hem amca kizlari arka arkaya doğurdu, iki arabada da arkada 2 koltuk var. Öyle yaşıyorlar valla. Bir sorun yaşadıklarını da duymadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…