Reflü yatagı bana da cok onerdıler. Ama ana kucagını bebıse gore alabılırsın gazlı fılan olırsa bebısın sallananlar ıyı olur ama sakın bır bebıs olursa gerek kalmaz. Zaten bu eksıkler hıc bıtmıyorKızlar, tecrübeli anneler size bir sorum var. Şimdi ben bebişe reflü yatağı alıcam. Kenarları korumalıklı komple kapalı bişey aynı zamanda çıkartıp emzirme yastığı olarakta kullanılıyor. Bebeği odada tek bırakamam hep gözümün önünde isterim salonda da uyur diye aldım. Kendi yatağının içinede koyarım dedim. Ana kucağı alsammı sizce sallanan oyuncaklı falan oluyor. Herkes al diyor ilk aylar değilde sonra mı alsam akıl verin bitmiyor eksikler
Gaviscon candır yaaa ilk zamanlar kullanmadım çok ilaç içiyorum dye ama ıyiki başlamışım bana çok iyi geldi ins sanada gelir cnmBenimde çook yanıyor sanki aseton kolonya içmişim gibi. Eşimde gaviscon iç dedi allahım naneliymiş obir işe de yaramadı bende yutmak için ağzımda 20 saniye bekletmemle kaldım tüm gün gitmedi tadı ağzımdan
gebeligin cilveleri. insallah kolaylikla bitirirsin canim.Kızlar birkacgundur gaviscon surupa yapıştım resmen midem çok fena öyle ki sabah bağırarak kalkıyorum ağrısından aksam da alev alıp yanıyor adeta ve gece uykuları haram oldu resmen ayak ve sirt ağrısından gecelerden nefret gelmeye başladı birde iki üç gündür çok acıkıyorum ya sürekli acım resmen vuslat yaklaştıkça zaman yavaşlıyor geçmiyor adeta
ben hala gebelikten yanayimBugun dediler ya hamilelik demisti herkes sanırım annelik kismi daha kolay olcak boyle.korkuyoruz endise mudahale edemiyoruz diğer kisimda mudahale hakkimiz var hersey ortada gelsinler ağustos gel gel
migde zordur yahu. dokunan seylerde vardir kesin. onlari tespit et ve yeme canim.Benimde çook yanıyor sanki aseton kolonya içmişim gibi. Eşimde gaviscon iç dedi allahım naneliymiş obir işe de yaramadı bende yutmak için ağzımda 20 saniye bekletmemle kaldım tüm gün gitmedi tadı ağzımdan
reflu yatagi kullanmadim cnm. ana kucagi da hic almadim. gerekirse dogum sonrasi alirsin anakucagini.Kızlar, tecrübeli anneler size bir sorum var. Şimdi ben bebişe reflü yatağı alıcam. Kenarları korumalıklı komple kapalı bişey aynı zamanda çıkartıp emzirme yastığı olarakta kullanılıyor. Bebeği odada tek bırakamam hep gözümün önünde isterim salonda da uyur diye aldım. Kendi yatağının içinede koyarım dedim. Ana kucağı alsammı sizce sallanan oyuncaklı falan oluyor. Herkes al diyor ilk aylar değilde sonra mı alsam akıl verin bitmiyor eksikler
satici hakli. arkaya ve arkasi ters sekilde oturtmak zorundasin cnm. guvenligi icin. Allah esirgesin kaza aninda ondeki acilan hava yastiklari bebek kayiplarina sebep olabiliyormus... bebegin aglayinca kenara cekip emzirip sonra devam edeceksin yola.. Anneler klubune hosgeldinhanimlar, Turkiye de ismine ne diyorlar bilmiyorum ama burda ‘maxicosi’ diyoruz adina. gectigimiz haftasonu bikac modele baktik, Cybex markasinda karar kildik sanirim (bunu secmeyi esime biraktim o Cybex i istedi). benim sorum markasi falan degil aslinda, o cokta onemli degil hepsi asagi yukari ayni.
Eki Görüntüle 2268887
sorum su; bebegi benim bildigim bu maxicoside arabamda surucu yani koltuguna oturtucam (yuzu arkaya bakacak sekilde). satici kesin bir dille arkaya oturtmam gerektigini soyledi. tamamda ben en yakinimda oturan yakinima gitmek icin bile yarim saat araba kullanmak zorundayim. e cocuk arkada ben tam otobana cikmisken aglarsa napicam? satici ‘aynen oyle, yanina oturursa ona meme vericem diiceksiniz ve buyrun kaza’ dedi. odumu patlatti. dogru mu soyluyo gercekten? tecrubeli anneler ne diyor bu konuya?
Ben midem yandıkça su içiyorum bolca.. Daha da yönelmedim bişeye ama befbişler büyüdükçe mide sıkışıyor tabi zorlaşıyor sindirim.. Az kaldı ha gayret çoğu gitti inşallah mayıs annelerine baktım bebişleri gelmiş tek tek ayy biz de sırayla vakitlice doğum anılarımızı yazıcaz buraya inşallah çok güzel yaGaviscon candır yaaa ilk zamanlar kullanmadım çok ilaç içiyorum dye ama ıyiki başlamışım bana çok iyi geldi ins sanada gelir cnm
Arka çaprazında ve özellikle karkaya dönük olmalı yüzü canım. Aman dikkathanimlar, Turkiye de ismine ne diyorlar bilmiyorum ama burda ‘maxicosi’ diyoruz adina. gectigimiz haftasonu bikac modele baktik, Cybex markasinda karar kildik sanirim (bunu secmeyi esime biraktim o Cybex i istedi). benim sorum markasi falan degil aslinda, o cokta onemli degil hepsi asagi yukari ayni.
Eki Görüntüle 2268887
sorum su; bebegi benim bildigim bu maxicoside arabamda surucu yani koltuguna oturtucam (yuzu arkaya bakacak sekilde). satici kesin bir dille arkaya oturtmam gerektigini soyledi. tamamda ben en yakinimda oturan yakinima gitmek icin bile yarim saat araba kullanmak zorundayim. e cocuk arkada ben tam otobana cikmisken aglarsa napicam? satici ‘aynen oyle, yanina oturursa ona meme vericem diiceksiniz ve buyrun kaza’ dedi. odumu patlatti. dogru mu soyluyo gercekten? tecrubeli anneler ne diyor bu konuya?
Canim bana doktor yazdı solante pregna 50 faktor hamilelere özel gunes kremiymis biraz pahali ama 170 tl aldimKızlar güneş kremi konuşulmuş. Haftaya doktoruma soracağım ama siz ne kullanıyorsunuz veya kullanıcaksınız? Bildiğim kadarıyla hamileler özel bi krem kullanıyordu. Hiç araştırmadım daha.
Ben başka çare bulamadım cnm dayanılmaz boyutlarda ulaşıyor mecburen aliyorum azda olsa rahatlatıyor mide koruyucu yazmıştı doktorum ama bnde bir ise yaramadı o gastrit var normalde de midemde şimdide mahvetti beniBenimde çook yanıyor sanki aseton kolonya içmişim gibi. Eşimde gaviscon iç dedi allahım naneliymiş obir işe de yaramadı bende yutmak için ağzımda 20 saniye bekletmemle kaldım tüm gün gitmedi tadı ağzımdan
Bence annelik daha kolay zaten. Şöyle iki dakika birine verip uyuyabiliyor, bebiş huysuz bile olsa bedenen daha iyi olduğun için sabır daha kolay oluyor. Vs vs vs. Lohusa psikolojisi zor biraz. O da geçiyor. Bebiş hele bir ele avuca gelsin sonrası eğlenceli bile oluyorBugun dediler ya hamilelik demisti herkes sanırım annelik kismi daha kolay olcak boyle.korkuyoruz endise mudahale edemiyoruz diğer kisimda mudahale hakkimiz var hersey ortada gelsinler ağustos gel gel
satici hakli. arkaya ve arkasi ters sekilde oturtmak zorundasin cnm. guvenligi icin. Allah esirgesin kaza aninda ondeki acilan hava yastiklari bebek kayiplarina sebep olabiliyormus... bebegin aglayinca kenara cekip emzirip sonra devam edeceksin yola.. Anneler klubune hosgeldin
Arka çaprazında ve özellikle karkaya dönük olmalı yüzü canım. Aman dikkat
gecmis olsun canim Allah iyiligini versin biseycigi yoktur Allah in izniyle insallah!Günaydın kızlar, bugün moralim çok bozuk sizden dua istiyorum. Dün kardeşim rahatsızlandı geceye kadar acildeydi şimdi de hastanede randevu aldık muayene için bekliyorlar. Lütfen dua edin hayırlı sonuçlarla gelsinler. Allah kimseyi ailesi ile sınamasın. İnsan böyle şeyler yaşayınca ne kadar önemsiz şeylere boşuna üzüldüğünü anlıyo...
Gecmis olsun Allah şifa versin canım ins önemli birseyi yoktur çabucak iyilesirGünaydın kızlar, bugün moralim çok bozuk sizden dua istiyorum. Dün kardeşim rahatsızlandı geceye kadar acildeydi şimdi de hastanede randevu aldık muayene için bekliyorlar. Lütfen dua edin hayırlı sonuçlarla gelsinler. Allah kimseyi ailesi ile sınamasın. İnsan böyle şeyler yaşayınca ne kadar önemsiz şeylere boşuna üzüldüğünü anlıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?