2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İyi aksamlar hanimlar. Bugun bebegimi gorduk çok sukur hersey yolundaymış. İcim rahatladi 5 haftadir gormuyordum. Birde oruc tuttugum icin tedirgindim acaba gelisimi iyi mi diye. 1 kilo olmusuz cok sukur. 27 +4 deyim. Sizin bebisler kac gram acaba. Bana iyi geldi kilosu sizcede iyi mi? Birde sizlerdede yazanlar vardi sanirim. Benimde bel agrim ve ara sira kasilma gibi sancilarim oluyordu. Doktora soyledik magnezyum eksikligindendir dedi ilac verdi. Acilmam cok sukur yokmus. Sizlerinde bilgisi olsun

Kızlar birkacgundur gaviscon surupa yapıştım resmen midem çok fena öyle ki sabah bağırarak kalkıyorum ağrısından aksam da alev alıp yanıyor adeta ve gece uykuları haram oldu resmen ayak ve sirt ağrısından gecelerden nefret gelmeye başladı birde iki üç gündür çok acıkıyorum ya sürekli acım resmen vuslat yaklaştıkça zaman yavaşlıyor geçmiyor adeta

Gözün aydın cnm sevindim herşeyin yolunda olmasına magnezyum olarak hangi ilacı verdi cnm

Sağol canım hepimize geçmiş olsun geçsin artık doğuralım yahuu :)
Bugun dediler ya hamilelik demisti herkes sanırım annelik kismi daha kolay olcak boyle.korkuyoruz endise mudahale edemiyoruz diğer kisimda mudahale hakkimiz var hersey ortada gelsinler ağustos gel gel

Ya tecrubeli anneler biraz ozel olacak ama bisey sorucam bu dogumdan sonra kanama olayi varya o ne zaman biter takriben biliyorum kisiden kisiye degisiyo ama merak ediyorum
Benim 15 gunde bitmisti. Ama araliklarla ufak kanamalar oluyodu 1 ay sonra falan. Adetim de 3 ay sonra eski duzenine donmustu.

Maşallah senin eşine de kıyamıyorlar bize napsınlar. Bunu yapmayanlar da var bence yaptıkları ile yetinelim :)))
sukur canim cok sukur:)

Yaşadığın ulkenin dilinde "sanane" ne demekse kullanmaya başla bence
Dun de eczane ve markette bana "doguma az kaldi herhalde" dediler, yok dedim 3 ay var
ay sorma denilmiyo iste profesyonel ortamda kibar kaliyosun. hakkaten markette sana da mi soruyorlar ahah banadaaaa!

ya banada nasilsa catliicakmis gibi geliyooo. uyumadan surecem ama!

elaide canım sen şekeri düşürmek için ne yaptın bana da referans olsun :)
tatlim sayiyorum;
- yaban mersini yedim bolca
- yogurt yedim bolca
- her cayima bi tarcin cubugu kattim
- yuruyus yaptim, her gun olmasa da iki/uc gunde bir kesin 1,5/2 saat yurudum. diger gunler en az yarim saat yurudum.
- sekeri cooooook azalttim, canim deli gibi isterse bitane en bitterinden cikolata yada bi biskuvi yedim

ise yaradi mi bilmiyorum, belki sekerim zaten yoktu ama sansima ilk yuklemede kan sekerim yuksek cikti.

hadi bakalim darisi sana canim!

Arkadaşlar yarın şeker yüklemesi yapilcak 12den sonra bişey yemeyin dedi dr bende aksine 12den sonra acikanlardanim bununla nasıl bas ettiniz bebekte açtan kıpır kıpır uyutmazki

Bence sürmek de fayda var ben ilk hamilelikte hep karnıma odaklanıp bolca ysğladım son 3 ay her gün hem de ve hiç karnım çatlamadı ama bacaklarım hiç aklıma gelmedi uyaran da olmadı ve kedi tırmalamış gibi yırtıldılar yaa onu bırak ilk gebelikte çatlamadı zaten gerildi ikinci hamilelikte sürmiyim karnıma dedim ve poff kırmızı çizgiler ve karnımda çatladı çatlak patlak oldum çok pişmanım en azından sürün yağlarınızı içiniz rahat olsun ben sürüyorum bunda valla 3 de daha da beter olmak istemiyorum. Hindistancevizi yağım var acayip güzel nemli tutuyor ya pamuk gibi yapıyo

Ayy çok sayfa birikmiş ti hepsini okudum.. Öğretmen mağduru arkadaşım hayatın acı yüzüyle yüzleşiyor yawrularımız Allah emanet olsunlar inşallah biz artık her an yanlarında olamıyoruz işte.. Doğum sonrası kanama da geçmiş benimki normal doğumdu yoğun kanama olmuyor ama leke leke baya sürdü benim 40 günden fazla hem de o bitti Bi hafta sonra da düzenli adet görmeye başlarım benim öyle gecikmedi.. Sonracııma daha da bişey almadım kızıma haziran da alcaz inşallah yavaştan.. Benimkine kalsa bahsi geçmiyor hiiç bayramdan sonra ben de çemkiricem artık yetti aaaaa diye atlicam üzerine

Bugun dediler ya hamilelik demisti herkes sanırım annelik kismi daha kolay olcak boyle.korkuyoruz endise mudahale edemiyoruz diğer kisimda mudahale hakkimiz var hersey ortada gelsinler ağustos gel gel
Valla canım annelik kısmını tecrübe etmedim ama hamileliği de pek sevdiğimi söyleyemicem

Benimde çook yanıyor sanki aseton kolonya içmişim gibi. Eşimde gaviscon iç dedi allahım naneliymiş o bir işe de yaramadı bende yutmak için ağzımda 20 saniye bekletmemle kaldım tüm gün gitmedi tadı ağzımdan

Kizlar karni gobegi agriyan var mi? Batma igne seklinde büyüdüğü icin mi acaba
Bazen regl ağrısı gibi tuhaf ağrılar oluyor ani bıçak acısı gibi bişey oluyor. Gaz sancıları öldürecek zaten beni belim artık mütemadiyen ağrıyor 4fıtık var inş normal doğuma engel değildir. Dönemiyorum yatakta, eğileniyorum hep karnım acıyor. Ve daha son aylara girmeden böyle

Kızlar, tecrübeli anneler size bir sorum var. Şimdi ben bebişe reflü yatağı alıcam. Kenarları korumalıklı komple kapalı bişey aynı zamanda çıkartıp emzirme yastığı olarakta kullanılıyor. Bebeği odada tek bırakamam hep gözümün önünde isterim salonda da uyur diye aldım. Kendi yatağının içinede koyarım dedim. Ana kucağı alsammı sizce sallanan oyuncaklı falan oluyor. Herkes al diyor ilk aylar değilde sonra mı alsam akıl verin bitmiyor eksikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…