Çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş sizleri.gunaydınlar,
fetal eko cok cok sukur iyi cıktı, bebegimin kalbi kendisi gibi. cocuk kardiyoloji doktoru cok tatlı bir hanımdı biraz sohbet ettik o da 36 yasında anne olmus, benzer surecler yasamısız, beni epey rahatlattı. kalbi nasıl guzel kızımın, bin masallah.
hastane donus yolunda kaza yaptımhastane cıkısı kızımı aldım okuldan mutlu mesut donuyorduk eve, hic olmayacak bir yerde (izmir yolu metro karsısı ataevler metro istasyonu onunde) ucuncu viteste giderken nasıl oldu anlayamadım yavaslayan trafigin farkına varamadım ondeki arabaya bir guzel carptım. ama nasıl bir ses cıktı yok boyle bir sey. kızım cıglık cıglıga bir yandan. ondeki arabayıda bir hanım kullanıyormus onunda arka sagda koltukta 5 yasında oglu varmıs onlarda da feryat figan. odumuz patladı korkudan. en fazla hızım 50 idi ve bizim arabanın kaputu resmen havaya dogru bombe oldu, ondeki arabanın camurlugu goctu. esim birkactır 80 ile giderken yapılan kazaları izletmisti sasırıyordum 80 cok hızlı mı diye, bana hızlı gelmiyordu ama hızlıymıs. 50'de araba bu hale geldiyse 80 de airbag filan acılırdı kesin. allah korudu resmen. eslerimiz gelene kadar ancak sakinlestik. cocukları sakinlestirdik, oyle iste. verilmis sadakamız varmıs.
herkese guzel bir gun dilerim.
pıtırdanma var ama alışmışım kut kut vurmasına garip geliyor.ama zaten bebişler hergün aynı hareketlilikte olmuyor ki, benim minnoşkam da bazen çok durgun, bazen kuduruk :)
Özet veriyorumIyi akşamlarrr okunmamış 50 sayfa mesaj olmuş okumaya başlarsam uyurum kesin ınşallah herkes iyidir keyifler yerindedir
Ayyyy sıcaklar benide mahvetti ya alışverişten falan gönlüm geçti gidip gezmek cok zor geliyor iyice sallamaya basladimÖzet veriyorum
Tetanoz 2.doz
Seker yuklemesi
Burun aspiratoru
Sicak yaniyoruz yandik bittik abarovv
Aaa yolluksuz asla ❤ zaten yuruyuse diye cikip markette solugu alıyorumBen artik.yolluk hazirliyorum.cantama
Ahh onu hiç deme sürekli acıkıyorum sabah anneme diyorum böyle böyle hep acim kadın gülüyor bana ( normalde tek ogunle idare edebilen biri olarak ) tabi alışkın dglsin sürekli yemeye garipsiyon yeki büyüsün bebekler diyo ama sadece bebekler buyuse iyi bnde buyudum valla arkaya o ne sağa sola her yöne
evet mum. herhalde bir kaç kilo yutmuşumdur 3 yıl içerisinde.
Canım ben 4. Ayımda elbiseler tunikler aldım yaza doğru kilo alirim gobegim buyur giyerim diye sanırım biraz fazla büyük almışım suanlk hiç birini giyemyrmSelamm hanımlarrr, dahiliyeye gittim bugün tiroid ilacımın dozunu arttırdı. İnşallah çözüm olur. Buarada dışarısı yanıyor mahvoldum. Haziran temmuz pantolonla geçmez. Şöyle güzel tiril tiril hamile elbisesi almaya karar verdim. Elbise alan var mı memnun kalan tavsiye istiyorumm
Çok geçmiş olsun.. Kaza kötü olmuş Allah korumuş ama.. Bebek için de çok sevindim gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın artık gönül rahatlığıylagunaydınlar,
fetal eko cok cok sukur iyi cıktı, bebegimin kalbi kendisi gibi. cocuk kardiyoloji doktoru cok tatlı bir hanımdı biraz sohbet ettik o da 36 yasında anne olmus, benzer surecler yasamısız, beni epey rahatlattı. kalbi nasıl guzel kızımın, bin masallah.
hastane donus yolunda kaza yaptımhastane cıkısı kızımı aldım okuldan mutlu mesut donuyorduk eve, hic olmayacak bir yerde (izmir yolu metro karsısı ataevler metro istasyonu onunde) ucuncu viteste giderken nasıl oldu anlayamadım yavaslayan trafigin farkına varamadım ondeki arabaya bir guzel carptım. ama nasıl bir ses cıktı yok boyle bir sey. kızım cıglık cıglıga bir yandan. ondeki arabayıda bir hanım kullanıyormus onunda arka sagda koltukta 5 yasında oglu varmıs onlarda da feryat figan. odumuz patladı korkudan. en fazla hızım 50 idi ve bizim arabanın kaputu resmen havaya dogru bombe oldu, ondeki arabanın camurlugu goctu. esim birkactır 80 ile giderken yapılan kazaları izletmisti sasırıyordum 80 cok hızlı mı diye, bana hızlı gelmiyordu ama hızlıymıs. 50'de araba bu hale geldiyse 80 de airbag filan acılırdı kesin. allah korudu resmen. eslerimiz gelene kadar ancak sakinlestik. cocukları sakinlestirdik, oyle iste. verilmis sadakamız varmıs.
herkese guzel bir gun dilerim.
Selamm hanımlarrr, dahiliyeye gittim bugün tiroid ilacımın dozunu arttırdı. İnşallah çözüm olur. Buarada dışarısı yanıyor mahvoldum. Haziran temmuz pantolonla geçmez. Şöyle güzel tiril tiril hamile elbisesi almaya karar verdim. Elbise alan var mı memnun kalan tavsiye istiyorumm
Cisli yasli teyzelerAaa yolluksuz asla ❤ zaten yuruyuse diye cikip markette solugu alıyorum
Ben deekahvalti diye kahve icip aksama kdr bisey yemesem dururdum.. haa yemeyi icmeyi seven biriydim hep ama ac durabilirdim smdi surekli yemek düşünüyorum hep aklimda ne yesem yoruldum vallahi bir çiş bir yemek bezdirdi canımdan
Grubu alev almış cayır cayır herkes hahhaKlimayi açıp karsisina kamp kuralim mi güzel kız?
Ne cektik bee cok cektiikkCisli yasli teyzelerbazen hapsurunca afedersiniz tutamiyorum rezalet
Çünkü annesi bebiş büyümeye başladı ve istiyo yanii hemen acıkıyor insan en çok son 2 ay uff açlık hissi tavan yapıyo bende gece kalkıp yediğim oluyorduYaa benim midem sanki bir kara delige dönüştü sürekli açımm deliricim
Muz ye cnmmmpıtırdanma var ama alışmışım kut kut vurmasına garip geliyor.
Tatlı yicem eve gididnce:)
Ben de 3-4 aylıkken bi tane evde giymek icin hamile şortu almıştım fazla küçük almışım, dün denedim olmuyorCanım ben 4. Ayımda elbiseler tunikler aldım yaza doğru kilo alirim gobegim buyur giyerim diye sanırım biraz fazla büyük almışım suanlk hiç birini giyemyrm
E bebek in kendi markasi varmis, o da aynı isi yapiyor demişti arkadaşım, dur ekran goruntusu bulayim sana.Ayyyy sıcaklar benide mahvetti ya alışverişten falan gönlüm geçti gidip gezmek cok zor geliyor iyice sallamaya basladimburun aspiratoru bebek için mi ne aldınız hangi markayı otri bebe alayim diyordum ben
Ben de gorumcemin getirdigi hamile pantolonlarindan 2 sine giriyorum diye ayirmistim, 3une hic giremedim o zaman. Biri kot hep giydim onu (hep dedigim 10 kere falan maksimum) digerini dün denedim giremedimBen de 3-4 aylıkken bi tane evde giymek icin hamile şortu almıştım fazla küçük almışım, dün denedim olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?