2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selamm hanımlarrr, dahiliyeye gittim bugün tiroid ilacımın dozunu arttırdı. İnşallah çözüm olur. Buarada dışarısı yanıyor mahvoldum. Haziran temmuz pantolonla geçmez. Şöyle güzel tiril tiril hamile elbisesi almaya karar verdim. Elbise alan var mı memnun kalan tavsiye istiyorumm

Çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş sizleri.
Bu arada sonuçların iyi çıkmasına sevindim sağlıkla gelecek bebişin inşallah sen hiç merak etme

Özet veriyorum
Tetanoz 2.doz
Seker yuklemesi
Burun aspiratoru
Sicak yaniyoruz yandik bittik abarovv
Ayyyy sıcaklar benide mahvetti ya alışverişten falan gönlüm geçti gidip gezmek cok zor geliyor iyice sallamaya basladim burun aspiratoru bebek için mi ne aldınız hangi markayı otri bebe alayim diyordum ben

Ben artik.yolluk hazirliyorum.cantama
Aaa yolluksuz asla ❤ zaten yuruyuse diye cikip markette solugu alıyorum

Ben dee kahvalti diye kahve icip aksama kdr bisey yemesem dururdum.. haa yemeyi icmeyi seven biriydim hep ama ac durabilirdim smdi surekli yemek düşünüyorum hep aklimda ne yesem yoruldum vallahi bir çiş bir yemek bezdirdi canımdan

Canım ben 4. Ayımda elbiseler tunikler aldım yaza doğru kilo alirim gobegim buyur giyerim diye sanırım biraz fazla büyük almışım suanlk hiç birini giyemyrm

Ç
Çok geçmiş olsun.. Kaza kötü olmuş Allah korumuş ama.. Bebek için de çok sevindim gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın artık gönül rahatlığıyla

Gecmis olsun insllh duzelir tiroidin canm ❤
Ben sirf ucuz diye sunu aldm lcw den yoksa hic almicaktm ama sicaklarda bizi elbise paklar

Cisli yasli teyzeler bazen hapsurunca afedersiniz tutamiyorum rezalet

Canım ben 4. Ayımda elbiseler tunikler aldım yaza doğru kilo alirim gobegim buyur giyerim diye sanırım biraz fazla büyük almışım suanlk hiç birini giyemyrm
Ben de 3-4 aylıkken bi tane evde giymek icin hamile şortu almıştım fazla küçük almışım, dün denedim olmuyor

Ayyyy sıcaklar benide mahvetti ya alışverişten falan gönlüm geçti gidip gezmek cok zor geliyor iyice sallamaya basladim burun aspiratoru bebek için mi ne aldınız hangi markayı otri bebe alayim diyordum ben
E bebek in kendi markasi varmis, o da aynı isi yapiyor demişti arkadaşım, dur ekran goruntusu bulayim sana.

Ben de 3-4 aylıkken bi tane evde giymek icin hamile şortu almıştım fazla küçük almışım, dün denedim olmuyor
Ben de gorumcemin getirdigi hamile pantolonlarindan 2 sine giriyorum diye ayirmistim, 3une hic giremedim o zaman. Biri kot hep giydim onu (hep dedigim 10 kere falan maksimum) digerini dün denedim giremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…