cok sukur iclalcigim, bebegin kalbi mis gibi masallah. bir sorun yokmus sansıma cocuk kardiyolog 36 yasında anne olmus nasıl rahatlattı beni anlatamam, benzer durumlar yasayınca insan guzel hikayeler duymak
Canım gün içinde yediklerimizden den tutta duygu değişimlerimiz bile etkiliyor bebekleri endişelenme bnm de bir kaçgun önce dürtüyordum ki hareket etsinler hissedeyim diye dünden beri de bi rahat vermediler sürekli bicir bicirlar endişelenip stres yapma ki bebiste huzurlu olsun
Kızlar bugün tetenozun 2. Dozunu vuruldum ilkinde bu kadar ağrımamıştı çok ağrıyo kolum ya cumarteside şeker yüklemem var inşallah iyi geçer bu aralar çok sert tekmeler yiyorum oğluşumdan bazen zaman çok hızlı geçiyo biraz yavaş geçsin istiyorum doğum korkusu sarıyo korkuya kapılıyorum nası olacak diyorum sonra odasına gidiyorum kıyafetlerine bakıyorum Allahım hemen geçsin kavuşalım diyorum çok değişik duygular yaşıyorum bu ayda
Ahh onu hiç deme sürekli acıkıyorum sabah anneme diyorum böyle böyle hep acim kadın gülüyor bana ( normalde tek ogunle idare edebilen biri olarak ) tabi alışkın dglsin sürekli yemeye garipsiyon yeki büyüsün bebekler diyo ama sadece bebekler buyuse iyi bnde buyudum valla arkaya o ne sağa sola her yöne
Kızlar bugün tetenozun 2. Dozunu vuruldum ilkinde bu kadar ağrımamıştı çok ağrıyo kolum ya cumarteside şeker yüklemem var inşallah iyi geçer bu aralar çok sert tekmeler yiyorum oğluşumdan bazen zaman çok hızlı geçiyo biraz yavaş geçsin istiyorum doğum korkusu sarıyo korkuya kapılıyorum nası olacak diyorum sonra odasına gidiyorum kıyafetlerine bakıyorum Allahım hemen geçsin kavuşalım diyorum çok değişik duygular yaşıyorum bu ayda
Ya ben ilkini vuruldum bumuymuş hiç ağrımadı sadece ilacı sıkarkene yaktı biraz sonra 3 4 gün orası biraz ağrıdı o kadar ama ikinci doza çok rahat gittim ilki gibi olur diye hiç tahmşn ettiğim gibi olmadı acıyooooo yaa ilk okulda aşıdan korkan çocuk gibi hissettim
Kızlar selam ben normalde özele gidiyorum ama bu şeker yüklemesini develette yaptırıcam kadın doğumcuya gidiyoruz orda mı yapıyorlar dahiliye falan mı ilgileniyor pek bildiğim bir mevzuu değil de
Kadın doğum doktoruna gidiyorsun o istiyor. Sende laboratuvarda yaptırıyorsun. Ama sonucunu kadın doğumcu bakıyor. Bir sorun varsa ona göre yönlendirme yapıyor.
Bende az önce yaptırdım ikinci dozu. Ama pek acımadı. İkinci üçüncü gün biraz sızlıyor. Ama korkma. Ben bile yaptırdıysam yaptırırsın. Kesinlikle ikinci dozunu yaptırmam diyordum. Ama bir şey olmuyor :)
Kızlar selam ben normalde özele gidiyorum ama bu şeker yüklemesini develette yaptırıcam kadın doğumcuya gidiyoruz orda mı yapıyorlar dahiliye falan mı ilgileniyor pek bildiğim bir mevzuu değil de
Şeker yüklemesine karşı biri olarak size tavsiyem, devlette size içirilen şeye dikkat edin lütfen. Devlet hastaneleri iyice kaliteyi düşürmüş durumda ve mısır şurubu veriliyor sanırım
Şeker yüklemesine karşı biri olarak size tavsiyem, devlette size içirilen şeye dikkat edin lütfen. Devlet hastaneleri iyice kaliteyi düşürmüş durumda ve mısır şurubu veriliyor sanırım