2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Anammmm masallah vay arkadas ben gec kaldim zuhaha size bakinca 30 da evlen 31 de.cocuk yap 32 de dogur zuhahah @greyfurt_ papucun dama atıldı senden daha hizli ve tazesi var
herkesten 6-7 ay denedik öyle oldu hikayeleri dinleyince yaşta baktık geççiyor dedik şimdi başlayalım 7-8 aya hamile kalırsam anca dedim. pat ilk geceden vurdu gol oldu

herkesten 6-7 ay denedik öyle oldu hikayeleri dinleyince yaşta baktık geççiyor dedik şimdi başlayalım 7-8 aya hamile kalırsam anca dedim. pat ilk geceden vurdu gol oldu
Kac yasindasin sen ben istemedim 1 yil ilk ay pas geçti bizimde ikinci ay oldu

32 yim :) ben bileydim böyle olacak yaş tahtaya basmazdım :) ama yinede şükür sağlıkla gelsin :)
Ayniyiz zuhahaha kocam beni korkuttu sen.ne.zannediyorsun insanlar genc anne.olamiyor denesen 6 7 ay oyuna geldim iyiki gelmisim oyuna yoksa daha kaçardım daha iki yapcaz insallah Allahim.izin verirse

bilmiyorki hamile bir kadının tüylü terliği ile uğraşılmaz. alsın alsın bizim oralarda en önem verilen şey 6'lı saten gecelik takımı ve tüylü terlik. heee birde benim o kokoş ayna takımım da var. ama kendisini 3 yıldır hiç görmedim.

Ya ben anlamiyorum bu dr lari...ilk hamile oldugumda kan testlerinde tsh 5 cikmisti benim.(ki normalde düzenlidir öyle bi sorunum yok..muhtemelen gebelik kaynaklı yukseliyor)..dahiliye ye yönlendirdi gittim dr bana ilaca gerek yok sınırlar içinde dedi..o dönem acemi olduğumdan tekrar yaptırıp da bakmadım açıkçası..oğlum doğdu allah uzun ömür versin gayet sağlıklı...bu hamilelikte de ilk kan testinde gene aynı cıktı sonuç dahiliye dr bu sefer ilaç başlamamız lazım önemli dedi..dedim.oglumda da böyle oldu kullanmadım tekrar kan vereyim.belki anlık çıkma olmuştur dedim.2.57 yada 2.70 çıkmıştı dr gerek yok dedi sonrasında ilaca.2 ay önce batırdım gene aynıydı.ilac falan kullanmadım anlayacağınız biraz uzun oldu kusura bakma

Ayniyiz zuhahaha kocam beni korkuttu sen.ne.zannediyorsun insanlar genc anne.olamiyor denesen 6 7 ay oyuna geldim iyiki gelmisim oyuna yoksa daha kaçardım daha iki yapcaz insallah Allahim.izin verirse
aynen ben ilk ay baya ağladım beklemiyordum falan diye. kocamda şükür et Allah aratmadı diye. gerçi ben severim bebekleri hep evlenme değil de anne olma hayali kurardım :) nasip kısmet bebiş gelmiş bizi seçmiş iyi ki seçmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…