2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar günaydın dün tahlil yaptırdım. kanım 13 ten 10.4 düşmüş kan ilacı kullandığım halde. çok mu düşük ne yapmam gerekiyor. çay çok içen biri değilim kahve falan hiç içmem.
Birde kullandıgn ilaç icindki demir oranı nedir o da önemli Venatura demir ilacı getirttrdm ben 39.5 tl fiyatı saglikliyasiyoruz sayfası takip edyrsn inst incele derim

anammm deli ya ilk.ay agladin mi yavrum ya ben.üzüldüm ama esim.hakli.cikar diye uzuldum

Greyfurt un başına geldiyse hep o tüylü terliklerden geldi..geç kalması ondan
Dimi.iki ay gecikmesi ondan haklisin

Aaa bak şimdi ben o aynalı takımdan almamıştım gerek yok kullanmam diye..Ama alsaymışım şimdi lazım.olur gülerdik bak

Evet benimde baktığım kadarıyla doktorlar ilaç konusunda kıt davranıyorlar. 5 seviyesinde ilaç vermesi gerekiyordu. Çok şükür oğlun sağlıklı. 3 ve aşağısı normal kabul ediliyor canım ilaç verilmiyor. Bende ilaç kullandığım halde yükselince aklımda acabalar oluştu

Allah korusun ya kötü düşünme.. Rabbim koruyor onları inşallah.. İnşallah değerler normale döner

Ben de doktordan geldim 1420 gr, 39 cm olmusuz. Tombis bir suratımız var. Doktorun tartısına göre 8 kg almışım doktor çok kızdı. Akşam yemekten sonra hiçbir şey yememelisin dedi...
o doktora bizim topikten bahsetseydin:) herkes 8-9 ilerliyor :) biz ağustos annelerinin ideali bu, dün ebede bana aldın başını gidiyorsun dedi:)

o doktora bizim topikten bahsetseydin:) herkes 8-9 ilerliyor :) biz ağustos annelerinin ideali bu, dün ebede bana aldın başını gidiyorsun dedi:)
O kadar çok kızdı ki buradakilerden bahsetsem daha beter fırça yerdim ağzımı açamadım ya. Ama doktor haklı ben son zamanlarda hamur işini abartmıştım

Bende eşime çeyiz bohçası yaparken roptösambr almıştım hala ceyizden çıktığı gibi duruyor cekmecededusun 9 yok.onkacak haziranda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…