Ya kizlar uyku seti alan warmi su yan yastikli besigi falan kaplayanlardan onun arastirmasina girdim simdi... Kapi susu kesin almicam cunku kardesi geldihinde onla birlikte kullanacaklar odayi bidaha sus neyin almim ikisinin isminin oldugu bi kapi susu alirim... Yenidogan setini zaten isimli alicam ama hala ona da karar vermedim kiz bebeklere cok guEl seyler var tam benim istedigim pariltili tullu mullu ne guzel valla
Bebek tekstil ürünleri %100 pamuksu dokusuyla bebekleriniz için tasarlandı. Avantajlı kullanımlarıyla öne çıkan bebek odası tekstil ürünleri için tıklayın.
Bebek tekstil ürünleri %100 pamuksu dokusuyla bebekleriniz için tasarlandı. Avantajlı kullanımlarıyla öne çıkan bebek odası tekstil ürünleri için tıklayın.
Ay inşallah hemen veririz aldıklarımızı ya annemle kayınvalidem kesin “şunu ye süt yapar , bunu ye süt yapar “ diye tepemde dikilecek, zorla bişeyler yedirip içirmeye çalışacaklar. Daha beter kilo almam inşallah.
Benim annem tersini yapar kesin şimdiden diyo bak biz bişey bilmiyoduk süt olsun diye herşeyi yiyoduk kiloları aldık. sen gerçekten süt yapan şeyler ye diye
Sagol canm evet ya o tarzlara benzemis sen soyleyince farkettim bende :) bir de bone örmüştüm tam ortacag kizi olcak haha ben de bu renklere bayiliyorum
sekersizfistikezmesi
örgü videolari izleye izleye yapiyorum ben de valla yoksa oyle cok bi yetenegm yok :))
Eki Görüntüle 2269750
Benim neredeyse bütün kullandığım havlular dantelli. Bir de bunlarin küçük boylari var, hani sepete koyarlar banyoda misafir kullandım diye, onlar da dantelli ve genelde onlari kullanip hepsi ütü beklerken bunlara geçiyorum.
Zaten utu yapmamamla dillere düştüm, bir tek havlu dantellerini utuluyorum
sumak85
cnm hastane ile gorustum. benim dogum pakatinde standart oda suslemesi var. 6li serbet takimi koyuyorlarmis. sadece serbet ikammis. anne bebek yatagina cibinlik. balon susleme ve hosgeldjn bebegim.yazisi o kadar. baska bisi yokmus. 1 gece yatis. 2.ci gece kalorsan 465tl dedi. bebege oyle giyim vs bisicik yok cnm.
Anladim canim sağol benimki de aynıdır o zaman yüksek ihtimalle.esek yüküyle para alıyorlar acıbadem kadar .bari yatis 2 gece olsaydı.cok fena bu özel hastaneler