2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
minola butik internet siteside var oraya bak istersen canım. intsgramda da var.

Uyku setine ilk sene pek gerek olmuyor, hatta ilk 2 sene çok soğuk bir yerde değilseniz uyku tulumları çok daha kullanışlı oluyor.

Uyku setine ilk sene pek gerek olmuyor, hatta ilk 2 sene çok soğuk bir yerde değilseniz uyku tulumları çok daha kullanışlı oluyor.
Ankara evimiz soguk.biraz gunes cok almıyor ama.tulum alcam onu da onerdiler park.yatak icin

Günaydın canım ben dondurulmuş portakal ve limondan yapıyorum çok güzel oluyor tavsiye ederim her sene ramazanda yapmamaya başlıyorum susatmiyo diye

Benm buzlukta sadece limonlarim vardi denemk icin 2 litre yaptim 1 ltresi bitti bile cok guzl oldu gercekten

Benim annem tersini yapar kesin şimdiden diyo bak biz bişey bilmiyoduk süt olsun diye herşeyi yiyoduk kiloları aldık. sen gerçekten süt yapan şeyler ye diye

Çok tatlı güzel günlerde sağlıkla giysin inşallah

Tesekkur ederim ❤
Canimellefine saglik ortacagdaki tatli bebekler varya onlarin elbiseleri gibi ve rengine bittim
Sagol canm evet ya o tarzlara benzemis sen soyleyince farkettim bende :) bir de bone örmüştüm tam ortacag kizi olcak haha ben de bu renklere bayiliyorum

sekersizfistikezmesi örgü videolari izleye izleye yapiyorum ben de valla yoksa oyle cok bi yetenegm yok :))

işte bu yalnız değilim

Anladim canim sağol benimki de aynıdır o zaman yüksek ihtimalle.esek yüküyle para alıyorlar acıbadem kadar .bari yatis 2 gece olsaydı.cok fena bu özel hastaneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…