2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Geçen bi teyze lohusalıkda midenin nasıl kazındığını sürekli bişeyler yemek istendiğini falan anlattı valla bilmiyorum artık dediğin gibi anneler başımızda olduğu sürece bişey yememek imkansızzz

Ay çok minnoş bu güle güle giy canım giy de foto at. bi de bunun koyu renk olanı vardı onu da beğenmiştim ben.

O dediğini biliyorum bende onu resimde beğenmiştim mağazada denedim çok kapalı ve kumaşı kalın koyu geldi bana yakıştırmadım kendime ama bu resimdekini aşkla giycem inşallah

bu saate kadar 2,5 lt su içtim ama beklediğimden daha az tuvalete çıktım. vücut aldığını geri vermiyor:) fil gibi olmasam bari:)

Bende çok su içmeye çalışıyorum ama olmuyor arkadaş. Millet oruçlu diye gizlice içmekten ve tuvalete gitmekten 2 litreyi zor görüyorum ben. Valla sana helal olsun

Oğluna güzel gözük diye resmen kapalı pazarlama bu ya harbiden hiç böyle düşünmemiştim onane benim gece hayatımdan sinirlendim şimdi

doktorum kan ilacını sabah akşam al dedi. şimdi sabah aç karnına akşamda yemekten 2 saat sonramı alayım

Hahahhaha cidden yaaa ben ondan almadım bak başımın etini yediler al al diye inat ettim almadım

ben tuvaletede çıkmadım fazla, gece saklıo sanırım hepsini:)

Kızlar tetenoz aşımı oldum ins ağrı yapmaz hemşire hangi kolunu az kullanıyorsan ona yapalım azıcık uyuşma yapar dedi ama ins birşey olmaz şimdilik ne ağrı ne yanma olmadi
ben de demin 2.ci dozu oldum.cnm.

Ben de doktordan geldim 1420 gr, 39 cm olmusuz. Tombis bir suratımız var. Doktorun tartısına göre 8 kg almışım doktor çok kızdı. Akşam yemekten sonra hiçbir şey yememelisin dedi...
masallah kuzuya. 8 kgya mi kizdi aniden fazla kilo mu aldin diye kizdi...

korkma cnm. ben tiroid hastasiyim. ilk 3 ay 2.5; digerlerinde 3un altinda olmali. oglumda da oyleydi 5 sene gevti yine ayni dr.larij gorusu. dahiliyiden ziyade endokrinin gormesi gerekiyor..ilac dozun ayarlaniyor nasil.olsa. ilac cabuk etki ediyor. ben gebeliginde tsh i 17ye yukselenleri biliyorum bisicik olmadi bebislerine.

o doktora bizim topikten bahsetseydin:) herkes 8-9 ilerliyor :) biz ağustos annelerinin ideali bu, dün ebede bana aldın başını gidiyorsun dedi:)
hayirdir nereye gidiyorum diyeydin

ben bebeginin gayet saglikli oldugunu dusunuyorum cnm. genetiklerimiz rol oynuyor hep..
vajinal muayene hic yok..ustten usg ile bakiyor rahim boyuna. rahim boyu 4 cm, kapali guzel dedi..

Taze gelin sensin artik taptaze gelin G gujan
ayyy çok hızlı olmanın avantajlarından taze gelin ünvanını aldım :) erkek tarafında da öyle taze gelin modundayım. ama taze gelinler böyle ince çıtı pıtı bakımlı güzel giyinen olur. bendeyse göt göbek almış başını gidiyor :) kıyafet desen hep aynı şeyler :)

Pro suz ve şalsız olmaz ama.lutfen onları da.ekle yanına
bir de şömine lazım
Benimkiler meydanda duruyor gururla sergiliyorum dün akşam denedim 36 no benimde penguen gibi yürümeye başladım evin içinde
benim girmedi ayağım. yürümem mümkün değildi. en az 40 numara lazımdı
Oğluna güzel gözük diye resmen kapalı pazarlama bu ya harbiden hiç böyle düşünmemiştim onane benim gece hayatımdan sinirlendim şimdi
Hahahhaha cidden yaaa ben ondan almadım bak başımın etini yediler al al diye inat ettim almadım
valla ben boğuşmadım ya. alın dedim ne istiyorsanız. hatırlıyorum da en çok makyaj alışverişinden zevk almıştım. keşke tekrar çıksak

Kızlar o kadar su nasıl içiyosunuz ya yok ben içemiyorum yarım litre ancadır günde
Ben zaten iftardan sahura 14 bardak su içecem diye çatlıyorum resmen sürahi yanımda yarım saatte bir Suyu dikiyorum karnım ağrıyor artık sonra koş tuvalete gel yine iç yine git tüm gece böyle geçiyor valla zorluyorum içmek için mecbur

sakin gelme o oyuna. su en guzel sut yapan seydir. kalici kilo aliminin cogu lohusalikta oluyor.
doktorum kan ilacını sabah akşam al dedi. şimdi sabah aç karnına akşamda yemekten 2 saat sonramı alayım
yatarken al cnm digerini.

Benim neredeyse bütün kullandığım havlular dantelli. Bir de bunlarin küçük boylari var, hani sepete koyarlar banyoda misafir kullandım diye, onlar da dantelli ve genelde onlari kullanip hepsi ütü beklerken bunlara geçiyorum.

Zaten utu yapmamamla dillere düştüm, bir tek havlu dantellerini utuluyorum

ayaklarda sorun cnm ...

gecti mi bana gicigin

Çok sevindim adına gözün aydın.. Hep güzel haberlerle inşallah
saol canim benim. hepimiz hep guzel haberler alalim. seker soncuu cikmis..kendi dr.um donmedi ama saglik ocagindaki dr.um
.guzel cikmis dedi..

vay arkadas. beni kv gelin carsisina bile goturmedi . param yok derdi sadece kendileri... sonra da kafasina gore bana gecelik ic camasiri terlik alip gelmisti. cins anam benimkj.
Beni de goturmediler ama gorumcem bohca yapalim mi dedi yok dedim ne siz ne benimkiler ugrassin, bak annenler ister belki dedi yok ya dedim ekstra iş onlara hic anneme göre değil
Kayimvalidem bi minik bohca verdi son günlerde evi tam kurarken (biz zaten baska evde birlikte yasiyorduk evlenmeden once buraya tasindik) saten ve dantelli carsaf takimi vardi icinde ben de onu serdim bir de lohusada falan insanlar gelecekse sereriz iste. Hatta yatak ortusu almadim pazar evlenicem cuma motor tepesinde yatak örtüsü turuna cikmistim annemin dilinden. Hepsi de cok pahaliydi, pike takimi almistim sonra kayimvalidem almis gorumcem de "yaaa sen almaz sermezsin sana böyle tuzak kurariz" diye dalga geciyordu bohcada pijama takimi falan da vardi ama kocam soylenmisti yapilmayacak dedik diye ahahah Annesi de oglumun korkusuna bisi yapamiyorum diyordu
Ne geleneksel ne komple bagimsiz arada bir sey oldu bizim evlilik süreci.. 3 kizdan sadece ben gelinlikle çıktım baba evinden onu da yazik kimseyi gormediler ben yapayim dedim, babam ağla ağla güzel anılar. O strese degiyor.
Çok tatlıdır gorumcem, valla bu hamilelik surecinde kendi ailemden fazla elleri ustumde manevi olarak. Tabi ayni binada olmanin getirdigi bir durum da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…