2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
sumak85 cnm hastane ile gorustum. benim dogum pakatinde standart oda suslemesi var. 6li serbet takimi koyuyorlarmis. sadece serbet ikammis. anne bebek yatagina cibinlik. balon susleme ve hosgeldjn bebegim.yazisi o kadar. baska bisi yokmus. 1 gece yatis. 2.ci gece kalorsan 465tl dedi. bebege oyle giyim vs bisicik yok cnm.

vay arkadas. beni kv gelin carsisina bile goturmedi . param yok derdi sadece kendileri... sonra da kafasina gore bana gecelik ic camasiri terlik alip gelmisti. cins anam benimkj.
benimkijin cinsindenmis alisversie ciktik magazada soruyo eleman ne alacksinz diye ben bilmem ayni hep paraayok

kızlar deterjan ne alacaksınız bebişe? yavaştan hazırlamaya başladınız mı yıkayıp ütülediniz mi kıyafetlerini?
Ben bi son parti daha alisverisim var mayis basi aldiklarim 450 tutmus onu bi sindirim bi de bayramdan sonra bi alicaz hepsini makinaya atip utulicez tabii bu ancak annemle birlikte yapilacak bisey Allah tan mobilyalar geldi... Marka olarak unibaby ye karar verdim yumusatici da ayni sekilde

Şuan doktora gidemiyorum malesef ama bu sabah bende ilacı 50mg olarak aldım. Doktora gitsemde ilacı artıracaktı zaten. Ay başı kontrolüm var ozaman doktorumla görüşeceğim. İçimi rahatlattın gerçekten hem oğlum için endişeleniyorum hem özlüyorum ay annelik bu galiba

Slm kızlar ne çok konusmusunuz oku oku bitiremedim dha bende şeker yüklemesi ve kan sonuçlarımı doktora gösterdim şeker cikmadi ama b12 yerlerdeymis magnezyum da düşükmüş b12 sprey yazdı magnezyumuda günde iki kere iç dedi sprey de 90 liraymış almadım daha uygun olanani alicam napayım param kalmadi be her gittiğimde bi ilaç yazıyor ztn

Ya kizlar uyku seti alan warmi su yan yastikli besigi falan kaplayanlardan onun arastirmasina girdim simdi... Kapi susu kesin almicam cunku kardesi geldihinde onla birlikte kullanacaklar odayi bidaha sus neyin almim ikisinin isminin oldugu bi kapi susu alirim... Yenidogan setini zaten isimli alicam ama hala ona da karar vermedim kiz bebeklere cok guEl seyler var tam benim istedigim pariltili tullu mullu ne guzel valla

Mysonismysun ben bir set pierre cardinden aldim bir takim indirimli 275 tl di ikinci seti uygun indirimde baya uyguna 150 tl aldim
B bebegim-gel valla gozunde büyümesin.1 gunde hallettik vallahi arastir sen tik.tik aliyorsun liste yap insallah gerisi kolay korkma

Eklentiler

• Screenshot_2019-05-17-15-49-30.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…