Spor ayakkabılarım 40, diğerleri 39. Şişmeye başlayınca eşiminkileri giyerim eşimin 42 bana olur Doğuma giderkenAyak numarami paylaşmamayi tercih ediyorum palet
O zaman acikliyorum 39 40 kaliba goreSpor ayakkabılarım 40, diğerleri 39. Şişmeye başlayınca eşiminkileri giyerim eşimin 42 bana olur Doğuma giderken
Karadeniz lilerde havluyu kapıya takarlar da ondan merak ettimYörük canım Bursa’nın yerlisiyim ❤
Yalnız değilsinO zaman acikliyorum 39 40 kaliba goreohhh beeee
Şişiyor bakalim.son.aylar.esimin.spor ayakkabılarına gecisYalnız değilsin
Canım ben beşiği çilekten almıştım , uyku setini de ordan aldım. Yataş’takileri de çok beğeniyorum.Ya kizlar uyku seti alan warmi su yan yastikli besigi falan kaplayanlardan onun arastirmasina girdim simdi... Kapi susu kesin almicam cunku kardesi geldihinde onla birlikte kullanacaklar odayi bidaha sus neyin almim ikisinin isminin oldugu bi kapi susu alirim... Yenidogan setini zaten isimli alicam ama hala ona da karar vermedim kiz bebeklere cok guEl seyler var tam benim istedigim pariltili tullu mullu ne guzel valla
Çok minnoşmuş ama bu yaaaa
Medivia normal 1 sezeryan 2 gece yatiriyorAnladim canim sağol benimki de aynıdır o zaman yüksek ihtimalle.esek yüküyle para alıyorlar acıbadem kadar .bari yatis 2 gece olsaydı.cok fena bu özel hastaneler
Gelsin ben atarim buraya goruslerimiDalan roxy aldım cnm. Pazar günü yıkayıp ütülemeye başlayacağım. Ama hepsini degil ilk 3 ay giyeceklerini ütüleyeceğim. Malum bebek iri, aldıklarım olmayabilir sonuçta, etiketiyle kalsın dolapta bakalım zamanı gelince olursa yıkarım onları da. Olmazsa veririm birilerine hediye
O kırmızı elbiseyle mavi gecelikten ben de alıcam❤ güle güle kullan hepsini
Gelsin hem yazar hem belki fotoğraf atarım
Benim kocam hiç karışmaz. Biz orta yolu bulduk, kendiliginden oldu. Benim takintilarim var o da farkında hiç ses etmez.benim alacaklardan alacığımızın içeriklerinden beynim yandı. daha bebiş doğmadan huniyle gezeceğim heralde
benim kocada sizin gibi pinpirikli anneler yüzünden bebekler hasta oluyor alerjik oluyor diye kızdı. her alacığımız şeyin içeriğini didik didik ettiğim için. dedim bende ben bir başağım beybisi :)
Hep sivi deterjan kullandim ben perwoll siyah ve pembe. Zaten beyaz neredeyse yok bizde. Garajda giyilenler ve masa örtüleri tam temizlenmiuor sadece kiri biri yağ vs lekesi digeri de umrumda değil.Freshh dalan roxy erimiyor bir turlu kullanmistim daha once
G gujan benimki de oyle diyo iste alerji oluyo cok hassas davrandiginiz icin fln bn de basagim kendimi torpulemeye calisiyorumbingo hipoalerjenik alip hepimize ayni deterjanı kullanmayi düşündüm bi de leke cikarmama sorunu var ben takarim yahu lekeli hep ariel kullandm simdiye kdr deterjan buyuk sorun suann
Karışmayan koca ne güzel... benimki her şeye karışıyor. Dün akşam diyor ki “perdeleri de yıkayalım Doğuma doğru, hiç yıkamadık biz bunları” . Ya dedim sanane, kadın işine karışma , sen işine bak hallederim ben aklımda zaten...Medivia normal 1 sezeryan 2 gece yatiriyor
Gelsin ben atarim buraya goruslerimi
Gelsin hem yazar hem belki fotoğraf atarım
Benim kocam hiç karışmaz. Biz orta yolu bulduk, kendiliginden oldu. Benim takintilarim var o da farkında hiç ses etmez.
Hep sivi deterjan kullandim ben perwoll siyah ve pembe. Zaten beyaz neredeyse yok bizde. Garajda giyilenler ve masa örtüleri tam temizlenmiuor sadece kiri biri yağ vs lekesi digeri de umrumda değil.
Abaww hamileyken esimin ayakkabilarini giydim diyenlere inanmiyordumSpor ayakkabılarım 40, diğerleri 39. Şişmeye başlayınca eşiminkileri giyerim eşimin 42 bana olur Doğuma giderken
Elbise olayı benimde kafamı kurcalıyor. Kuzenim 2 tane hamile şortu verdi penye. Evde ve haftasonu dışarıda onlarla geçiririm ama işe gidip gelme konusunda elbise giysem ,bacaklarda kilo aldı. Hareket ederken sürtme yaşarmıyım diye düşünüyorum. Bilemedim yaniSelamm hanımlarrr, dahiliyeye gittim bugün tiroid ilacımın dozunu arttırdı. İnşallah çözüm olur. Buarada dışarısı yanıyor mahvoldum. Haziran temmuz pantolonla geçmez. Şöyle güzel tiril tiril hamile elbisesi almaya karar verdim. Elbise alan var mı memnun kalan tavsiye istiyorumm
Cok gyzelmis canim gule gule kullanMysonismysun ben bir set pierre cardinden aldim bir takim indirimli 275 tl di ikinci seti uygun indirimde baya uyguna 150 tl aldim
@bebegim-gel valla gozunde büyümesin.1 gunde hallettik vallahi arastir sen tik.tik aliyorsun liste yap insallah gerisi kolay korkma
Ben de cilekten aldim canim ama cileginki ne hikmetse bana sade geldi biraz daha bakim cilek e de bakarim bi daha bisey bulamazsamCanım ben beşiği çilekten almıştım , uyku setini de ordan aldım. Yataş’takileri de çok beğeniyorum.
Çok minnoşmuş ama bu yaaaa
Tamam xanim sagolasin hemen bakayimminola butik internet siteside var oraya bak istersen canım. intsgramda da var.
Cisli yasli teyzelerbazen hapsurunca afedersiniz tutamiyorum rezalet
Yanii alis alis daha neler gorcezBu benim başıma geldihem de markette. Deterjan reyonundaydım. Bir hapşurdum. Bacaklarımı kapattım küçüldüm Eşim soruyor noldu kal geldi diye. Dedim sus sus yürü çıkalım şurdan. 33 Yaşımda başıma bu da geldi. Altıma kaçırdım. Sonra doktora sordum. Çok normal dedi.
BEN 2,5 litrede 2 kere gittim:) orda yatarım diye düşünüyordum ama olmadı:)Bir bardak su içiyorum 3 kere wc ye gidiyorum..başka sıvıda değil ama neden se suda öyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?