2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benim alacaklardan alacığımızın içeriklerinden beynim yandı. daha bebiş doğmadan huniyle gezeceğim heralde
benim kocada sizin gibi pinpirikli anneler yüzünden bebekler hasta oluyor alerjik oluyor diye kızdı. her alacığımız şeyin içeriğini didik didik ettiğim için. dedim bende ben bir başağım beybisi :)

Freshh dalan roxy erimiyor bir turlu kullanmistim daha once
G gujan benimki de oyle diyo iste alerji oluyo cok hassas davrandiginiz icin fln bn de basagim kendimi torpulemeye calisiyorum bingo hipoalerjenik alip hepimize ayni deterjanı kullanmayi düşündüm bi de leke cikarmama sorunu var ben takarim yahu lekeli hep ariel kullandm simdiye kdr deterjan buyuk sorun suann

Canım ben beşiği çilekten almıştım , uyku setini de ordan aldım. Yataş’takileri de çok beğeniyorum.
Eki Görüntüle 2269775 Annesinin minnoş ayaklısı bunları mı giyecekmiş yaa delircem baktıkça
Çok minnoşmuş ama bu yaaaa

Anladim canim sağol benimki de aynıdır o zaman yüksek ihtimalle.esek yüküyle para alıyorlar acıbadem kadar .bari yatis 2 gece olsaydı.cok fena bu özel hastaneler
Medivia normal 1 sezeryan 2 gece yatiriyor
Gelsin ben atarim buraya goruslerimi
I ikuayko bir gelsin sen soyle.memnunmusun kumaslarindan bende alcam tatlım gule.gule.kullan.hepsi cok guzel
Gelsin hem yazar hem belki fotoğraf atarım
Benim kocam hiç karışmaz. Biz orta yolu bulduk, kendiliginden oldu. Benim takintilarim var o da farkında hiç ses etmez.
Hep sivi deterjan kullandim ben perwoll siyah ve pembe. Zaten beyaz neredeyse yok bizde. Garajda giyilenler ve masa örtüleri tam temizlenmiuor sadece kiri biri yağ vs lekesi digeri de umrumda değil.

Karışmayan koca ne güzel... benimki her şeye karışıyor. Dün akşam diyor ki “perdeleri de yıkayalım Doğuma doğru, hiç yıkamadık biz bunları” . Ya dedim sanane, kadın işine karışma , sen işine bak hallederim ben aklımda zaten...

Elbise olayı benimde kafamı kurcalıyor. Kuzenim 2 tane hamile şortu verdi penye. Evde ve haftasonu dışarıda onlarla geçiririm ama işe gidip gelme konusunda elbise giysem ,bacaklarda kilo aldı. Hareket ederken sürtme yaşarmıyım diye düşünüyorum. Bilemedim yani

Cok gyzelmis canim gule gule kullan

Canım ben beşiği çilekten almıştım , uyku setini de ordan aldım. Yataş’takileri de çok beğeniyorum.

Çok minnoşmuş ama bu yaaaa
Ben de cilekten aldim canim ama cileginki ne hikmetse bana sade geldi biraz daha bakim cilek e de bakarim bi daha bisey bulamazsam

Cisli yasli teyzeler bazen hapsurunca afedersiniz tutamiyorum rezalet

Bu benim başıma geldi hem de markette. Deterjan reyonundaydım. Bir hapşurdum. Bacaklarımı kapattım küçüldümEşim soruyor noldu kal geldi diye. Dedim sus sus yürü çıkalım şurdan. 33 Yaşımda başıma bu da geldi. Altıma kaçırdım. Sonra doktora sordum. Çok normal dedi.

Yanii alis alis daha neler gorcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…