2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

10 kiloyla mi dogum senin doktor fazla utopikmis bacim

kızlar deterjan ne alacaksınız bebişe? yavaştan hazırlamaya başladınız mı yıkayıp ütülediniz mi kıyafetlerini?
Oğlumda dalin kullandım bunda da dalin aldım.ama.henuz yıkamadım temmuz da halledicem onu bi saatte yikanir bi bi saatte kurur yaz olduğundan ütüleme de 2 saat desen bi günlük is

kızlar deterjan ne alacaksınız bebişe? yavaştan hazırlamaya başladınız mı yıkayıp ütülediniz mi kıyafetlerini?
Benim herif ne gerek var ayri deterjana dedi tam markette alacakken ona mantkli aciklamasini yaparken alamadim ins alirsam bnde baslicam yikamaya
I ikuayko kirmizi elbiseyle sorta bayildimm
Bu arada beslenmeni cok guzl duzenlemissin bnce bebisin gayet saglikli ve kilo almis olucak kontrolde

Dalan roxy aldım cnm. Pazar günü yıkayıp ütülemeye başlayacağım. Ama hepsini degil ilk 3 ay giyeceklerini ütüleyeceğim. Malum bebek iri, aldıklarım olmayabilir sonuçta, etiketiyle kalsın dolapta bakalım zamanı gelince olursa yıkarım onları da. Olmazsa veririm birilerine hediye
@Rzg14 l bedene çık barisacagim

Dün bunlari siparis ettim lcw den, bakalim hangilerini begenecegim, hangilerini iade edeceğim. Bi de müslin oğlana.

Eki Görüntüle 2269752
Eki Görüntüle 2269753
O kırmızı elbiseyle mavi gecelikten ben de alıcam❤ güle güle kullan hepsini

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…