Benim de tuylu terligim yok a dostlarr benim adamin sulalesi rahat oldugu icin kv aradi beni nisan bohcana ne istiyosan al biz parasini gondeririz dedi kardesimle gittm bohca duzdum
peridrol84
ya bence ben o aynalı takımı almadım ya ondan 2 ay gecikme oldu bende yoksa çeyiz namına herşeyim tastamam hala kapılarımda el işi oyalı havlularım asılıdır. Bir şeyi yapıyorsan tam yapacaksın
Herhalde öyle desem odasından kovardı ilerde çocukta oluşabilecek obeziteye yatkınlık, diyabet riski vs.bi başladı konuşmaya , ağzımı açamadım ya. Hayır gören de beni şişko bir şey sanacak. İlk başta 10 kg ile Doğumu hedeflemiştik sanırım o yüzden kızdı, hedef tutmayacak
Oğlumda dalin kullandım bunda da dalin aldım.ama.henuz yıkamadım temmuz da halledicem onu bi saatte yikanir bi bi saatte kurur yaz olduğundan ütüleme de 2 saat desen bi günlük is
Kıyafet yıkama işini bayramdan sonraya bıraktım ben daha var diye zaten oda gelicek haftaya çanta hazırlanacak vs yapılır ya olur bi şekilde (anneme güveniyorum)
peridrol84
çek valla çok komik oluyo kocişlerrr Efelihayat
şunun şurasında ben 8 aylık evli tazecik bir gelinim Kociş olacak başka ne olacak lütfen amaaa
Benim herif ne gerek var ayri deterjana dedi tam markette alacakken ona mantkli aciklamasini yaparken alamadim ins alirsam bnde baslicam yikamaya Iikuayko
kirmizi elbiseyle sorta bayildimm
Bu arada beslenmeni cok guzl duzenlemissin bnce bebisin gayet saglikli ve kilo almis olucak kontrolde
Dalan roxy aldım cnm. Pazar günü yıkayıp ütülemeye başlayacağım. Ama hepsini degil ilk 3 ay giyeceklerini ütüleyeceğim. Malum bebek iri, aldıklarım olmayabilir sonuçta, etiketiyle kalsın dolapta bakalım zamanı gelince olursa yıkarım onları da. Olmazsa veririm birilerine hediye