Ya birakin kiloyi yahuuu ben sultanlık donemindeyim saglikli besleniyorum hayatimda ilk defa asitli icecek icmiyorum paketli gida yemiyorum fast food yok ekmek yok pasta isleri nadir meyve yemezdim.yiyorum yoğurt ceviz lakin kilo aliyorum bu tamamen bunyesel yuruyus yapıyorum
Günaydın kızlarrr yemeklerden konuşmussunuz valla ben hiç dikkat etmiyorum ekmeksiz zaten doymuyorum canım ne istiyosa yiyip içiyorum yoksa ruhsal olarak kendimi çok kötü hissediyorum beni çok etkiliyo yemek konusu alırsam da alayım kilo napayım yanı 5 kg almışım zaten
Ben de enjoy life yazan tshirt ve gecelik var. Tshirt çok rahat severek giyiyorum. geceliği henüz kullanmadım ama elbise niyetine giyerim ben onu evde tüm yaz. Ne varsa lcw de var. 2 de pantolon aldım onları giyiyorum. Defactodan da sepet indirimi ile 2 tane tunik aldım .çalışanlara tavsiye ederim. Beni bir müddet ne giyeceğim derdinden kurtarır diye düşünüyorum.
Günaydın kızlarrr yemeklerden konuşmussunuz valla ben hiç dikkat etmiyorum ekmeksiz zaten doymuyorum canım ne istiyosa yiyip içiyorum yoksa ruhsal olarak kendimi çok kötü hissediyorum beni çok etkiliyo yemek konusu alırsam da alayım kilo napayım yanı 5 kg almışım zaten
günaydınlar , hem çalışıp hem hamile olmak çok zorken, birde üstüne hamile olup cumartesi çok daha zor çalışmak çok zor yok yere geliyoruz zorla getiriyorlar bizi cumartesileri
günaydınlar , hem çalışıp hem hamile olmak çok zorken, birde üstüne hamile olup cumartesi çok daha zor çalışmak çok zor yok yere geliyoruz zorla getiriyorlar bizi cumartesileri