2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gunaydiin guzel anneler ❤

Ben de dun limonata yapmayi dusunuyordum ki tarif gorduum buzlukta limonlarim vardi denicem bugn

Minnos kizima elbise ördüm nasil olmus
Eki Görüntüle 2269667 sizce Eki Görüntüle 2269665

ay bayildimmm ellerime saglikkk gule gule giysin kizin

Eli boş gelmesin sakın
ahahah ufff yaa. kapida ödemeli siparisler verecektim vazgectim. soyledigimde bi ton soru sordu; yok paket bos geliyomus kandirmaca oluyomusta yok su oluyomusta bu oluyomusta. tamam tamam vermiyorum siparis bisey dedim.
esimde biraz mirin kirin yapti. simdi de kaynana esime telefonda ‘hani elaide nin hic siparisi gelmedi’ demis. e neden acaba.

Senin kv vallahi dayaklik olana da engel.oluyor ayni.benimki bak alalim.bunları gönderelim marsa hayat var mi.yokmu en azindan.ise yarar birbirlerini yerler

günaydınlar , hem çalışıp hem hamile olmak çok zorken, birde üstüne hamile olup cumartesi çok daha zor çalışmak çok zor yok yere geliyoruz zorla getiriyorlar bizi cumartesileri
Al benden de o kadar ne olurdu bu gün evde olup dinlenseydik pazar günü hiç birşeye yetişemiyoruz sonra

pratik45 G gujan uzulmeyin.calismiyorum bak sabahin.köründe kalkiyorum neden agrilar hormonlar uzulmeyin.calismasanda uyaniyorsun
yok ya uyumak için değil en azından ayağını uzatır yatarsın evin işini halledersin. iş olmaya olmaya gelmek daha çok canımı sıkıyor

Al benden de o kadar ne olurdu bu gün evde olup dinlenseydik pazar günü hiç birşeye yetişemiyoruz sonra
bekarken bu kadar gözümde büyümüyordu. evlenince belli sorumluluklar var mecbur evin işi yemeği temizliği tek pazar onları mı yapacaksın kendine mi vakit ayıracaksın yoksa kocana mı yoksa gezecek misin? yetmiyor inan ki. birde bunun bebek kısmı var hiç girmiyorum. patron gözüme bakıyor doğumdan sonra gel, bir sene sonra gelsende razıyım diye ama. bu şartlarda çocuğa yetişemem ki. o geleceğim diye beklesin ben gelmicem intikamımı böyle alacağım

yok ya uyumak için değil en azından ayağını uzatır yatarsın evin işini halledersin. iş olmaya olmaya gelmek daha çok canımı sıkıyor
Yasak bana ev isi cok hafif yapabiliyorum evet ev rahat insallah dogumda dinleneceksiniz.kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…