ahahah ufff yaa. kapida ödemeli siparisler verecektim vazgectim. soyledigimde bi ton soru sordu; yok paket bos geliyomus kandirmaca oluyomusta yok su oluyomusta bu oluyomusta. tamam tamam vermiyorum siparis bisey dedim.
esimde biraz mirin kirin yapti. simdi de kaynana esime telefonda ‘hani elaide nin hic siparisi gelmedi’ demis. e neden acaba.
ay bayildimmm ellerime saglikkk gule gule giysin kizin
ahahah ufff yaa. kapida ödemeli siparisler verecektim vazgectim. soyledigimde bi ton soru sordu; yok paket bos geliyomus kandirmaca oluyomusta yok su oluyomusta bu oluyomusta. tamam tamam vermiyorum siparis bisey dedim.
esimde biraz mirin kirin yapti. simdi de kaynana esime telefonda ‘hani elaide nin hic siparisi gelmedi’ demis. e neden acaba.
Senin kv vallahi dayaklik olana da engel.oluyor ayni.benimki bak alalim.bunları gönderelim marsa hayat var mi.yokmu en azindan.ise yarar birbirlerini yerler
günaydınlar , hem çalışıp hem hamile olmak çok zorken, birde üstüne hamile olup cumartesi çok daha zor çalışmak çok zor yok yere geliyoruz zorla getiriyorlar bizi cumartesileri
bekarken bu kadar gözümde büyümüyordu. evlenince belli sorumluluklar var mecbur evin işi yemeği temizliği tek pazar onları mı yapacaksın kendine mi vakit ayıracaksın yoksa kocana mı yoksa gezecek misin? yetmiyor inan ki. birde bunun bebek kısmı var hiç girmiyorum. patron gözüme bakıyor doğumdan sonra gel, bir sene sonra gelsende razıyım diye ama. bu şartlarda çocuğa yetişemem ki. o geleceğim diye beklesin ben gelmicem intikamımı böyle alacağım