Ya ben de bi kahvaltıda ekmek yiyorum zaten yemekle ekmek yemem pilav makarnadan soğudum zaten başlarda tiksindim yani pilav desen çok az 4 5 kaşık yerim amma hamur işi beni bitirdi ekmek yemiyorum ben pasta yiyorum ahahhaa
benim evime gelecek ona dustu sanki. cins ya. ya anlamadigim bi de su var. o sulaleden kim gelse bunlarda cikip geliyr. sulaleden gelenlerin kendileri niye yalniz gelemiyr cozemedim henuz.
ben terayag hayatimda yemedim kaymakta zuhahah yumurta 1 tane yiyorum.gunluk
Dili surctu cok seversin tabii kv annem.dersin anladim seni yalniz bekliyorsun kv tek gelsin vallahi akli var.fikri yok deseydin kocana pasla sakin polemige girme yalniz kalcaz 40 i cikana kadar desin
yok kuzum yok kadin inat..oglanda neler etti de bildigin lohusa depresyonuna soktu. simdi de laf anlamiyr. malzeme ayni. annem 1 gece bile kalamadi ben de sen dusun gerisini. neyse vela havle...mod dusurmek yok.
Herkes biliyor benim pasta sevdamı doğum günüm olur yıldönümü olur hep benimki pasta alıyor bana en sevdiğin şey diye var ya kızamıyorum da seviyorum da ama kandırıyor beni her defasında hediye almıyo gıcık
RRzg14
simdi hastaneye geliyorlar daracik.oda iceri nefes sıcak daralan afakanlar aci bir yandan bebek kenarda ev desen eve geldin duzen oturt valla dusundukce cildiriyorum ne mantiksiz sozler.planlar rahat birakin insalari
RRzg14
simdi hastaneye geliyorlar daracik.oda iceri nefes sıcak daralan afakanlar aci bir yandan bebek kenarda ev desen eve geldin duzen oturt valla dusundukce cildiriyorum ne mantiksiz sozler.planlar rahat birakin insalari
RRzg14
Ay ben çok rahatmışım ya sizleri okudukça biz de kimse uğramıyor ilk 2 hafta iyileşme bekleniyor sonra hızlıca görüp gidiliyor yani rahatsızlık hiç duymadım.. Canlarım benim daha da sevdim hepsini valla
Ay ben çok rahatmışım ya sizleri okudukça biz de kimse uğramıyor ilk 2 hafta iyileşme bekleniyor sonra hızlıca görüp gidiliyor yani rahatsızlık hiç duymadım.. Canlarım benim daha da sevdim hepsini valla
İşin sırrı az yemek onu bunu bılmem ölmemek ıcın 16. Haftaya kadar yedıgım ıcın kıloyu az verdım ama sırrı cozdum az yemek bol su ıcmek bırde aksam yemıyeceksın bunu alıskanlık yasam tarzı halıne getırceksın.
gecmis zaman neyse diyim cnm. kadin annemi yollayip kendi kocasiyla bende kalma derdindeydi. annemde sutum kesilir diye hic inatlasmadi gitti kadin. ben de onlari kaldirmadim evde...
İşin sırrı az yemek onu bunu bılmem ölmemek ıcın 16. Haftaya kadar yedıgım ıcın kıloyu az verdım ama sırrı cozdum az yemek bol su ıcmek bırde aksam yemıyeceksın bunu alıskanlık yasam tarzı halıne getırceksın.
gecmis zaman neyse diyim cnm. kadin annemi yollayip kendi kocasiyla bende kalma derdindeydi. annemde sutum kesilir diye hic inatlasmadi gitti kadin. ben de onlari kaldirmadim evde...
sev tabi. hastaneye geldiler. sonra yermedi 2 seferde eve geldiler. benim tarafta 30 gun bekledi iyilesyim diye.
Anneni.bagla bu kez kalsin sen de canim vallahi herkes.haddini.bilmeli biz annelerimizle daha rahatiz afedersiniz gaz cikaririz geniririz ciplak.gorebilir ama kv düşünemiyorum Allah düşürmesin ellerine
Aynen karşılıklı inanki karşı taraf bozunca işi kusura bakmasın kimse karşılıksız veremiyorsun maalesef.. Kendileri kaybediyor da farkında değiller halbuki insan olsalar Bi evlatları daha olacak amma işte kaynanalık müessesi müsaade etmiyor demek ki istisnalar hariç
Yanı ölmemek ıcın yemek. Söyleyım o zaman ne yedıgımı sabah bır muz ogle bır elma aksam bır portakal bu menu. 4 ay meyve agacı cıktı mıdemde. Sonra bıraz duzelınce yıne uc meyvebır kase corba. Herseyden tıksınmısdm meyve dısında pek bısey yemedım aksam ustu baygın yatıyordum ac ac cok yattım.