evet dört gözle bekliyorum :) 32.haftada ayrılacaktım aslında ben ama dedim 1 ay daha fazla çalışayım hiç değilse 1 maaş bir maaştır diye düşündüm. temmuz ortası gibi yıllık iznimden de var öyle çıkarım diyorum bakalım :)
evet dört gözle bekliyorum :) 32.haftada ayrılacaktım aslında ben ama dedim 1 ay daha fazla çalışayım hiç değilse 1 maaş bir maaştır diye düşündüm. temmuz ortası gibi yıllık iznimden de var öyle çıkarım diyorum bakalım :)
ya deli etti beni kadin..sonra. Efelihayat
diyorki ama sen seversin kv yi dimi . ifsa olmayim.diye...
oglumda istemedigim halde evi doldurdu tasirdi misafirle. oysa 1 hafta gelmesin kimse demistin. simdi yine diyr. yok dedim.oglumda lohusayken cok hastalandjm. ameliyat bu dinlenmek istiyorum..gelmesin kimse oyle..gelen hastaneye gelsin tamam dedim. kadin daha diyr ki o zaman topluca degil 1-2 gelsinler... ben ne anlatiyorum hu hu... dedigim dedik caldigim duduk kadin he
Gelen hastaneye gelsin canım, eve gelmek isteyene de 40 mevlüdüne buyrun gelin desin kv. Altınlarınıda getirsinler topluca gelip gitsinler. Lohusayken misafir ne iş
Gelen hastaneye gelsin canım, eve gelmek isteyene de 40 mevlüdüne buyrun gelin desin kv. Altınlarınıda getirsinler topluca gelip gitsinler. Lohusayken misafir ne iş
ay bayildimmm ellerime saglikkk gule gule giysin kizin
ahahah ufff yaa. kapida ödemeli siparisler verecektim vazgectim. soyledigimde bi ton soru sordu; yok paket bos geliyomus kandirmaca oluyomusta yok su oluyomusta bu oluyomusta. tamam tamam vermiyorum siparis bisey dedim.
esimde biraz mirin kirin yapti. simdi de kaynana esime telefonda ‘hani elaide nin hic siparisi gelmedi’ demis. e neden acaba.
patronun çocukları bir poşet ekmeğimi alıp köpeğe vermişler. bari bir dilim bırak. şuan 3 e kadar burdayım ve ekmek yok dedeleri de gideyim ekmek alayım demiyor da, kızım yumurta var yumurta haşla ye diyor. sonrada doğumdan sonra gel. bekle sen ben gelirim!!!!
patronun çocukları bir poşet ekmeğimi alıp köpeğe vermişler. bari bir dilim bırak. şuan 3 e kadar burdayım ve ekmek yok dedeleri de gideyim ekmek alayım demiyor da, kızım yumurta var yumurta haşla ye diyor. sonrada doğumdan sonra gel. bekle sen ben gelirim!!!!
bekarken bu kadar gözümde büyümüyordu. evlenince belli sorumluluklar var mecbur evin işi yemeği temizliği tek pazar onları mı yapacaksın kendine mi vakit ayıracaksın yoksa kocana mı yoksa gezecek misin? yetmiyor inan ki. birde bunun bebek kısmı var hiç girmiyorum. patron gözüme bakıyor doğumdan sonra gel, bir sene sonra gelsende razıyım diye ama. bu şartlarda çocuğa yetişemem ki. o geleceğim diye beklesin ben gelmicem intikamımı böyle alacağım
biliyrm cnm. kol bacak daha cok aciyor bende. gobek işime geliyor.
gold-heart ile ortak cevap yazayim size. her dr farkli tedavi izliyor. siz kafanjzi karistirmayjn. oglumda da biliyrdum folik asit devam etmeli diye. o zamanki dr 3 ay sonra kesmisti. sizinde ben gibi multivitaminlerinizde folik asit var. ben ek olarak yuksek doz aliyrm..netten bakin yazar bu konu..ama dedigim gibi dr.lariniza guvenin