2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yasak bana ev isi cok hafif yapabiliyorum evet ev rahat insallah dogumda dinleneceksiniz.kuzum
evet dört gözle bekliyorum :) 32.haftada ayrılacaktım aslında ben ama dedim 1 ay daha fazla çalışayım hiç değilse 1 maaş bir maaştır diye düşündüm. temmuz ortası gibi yıllık iznimden de var öyle çıkarım diyorum bakalım :)

Aynen izin yapistirin

Gelen hastaneye gelsin canım, eve gelmek isteyene de 40 mevlüdüne buyrun gelin desin kv. Altınlarınıda getirsinler topluca gelip gitsinler. Lohusayken misafir ne iş

Gelen hastaneye gelsin canım, eve gelmek isteyene de 40 mevlüdüne buyrun gelin desin kv. Altınlarınıda getirsinler topluca gelip gitsinler. Lohusayken misafir ne iş
Aboww kız altın almış başını gidiyor kim yetişecek ki altına alsinda gelsinler :)

Tesekkurler canim ❤
Yemin ediyorum senin kv insanı astirir da kestirir de allah sabir versin

patronun çocukları bir poşet ekmeğimi alıp köpeğe vermişler. bari bir dilim bırak. şuan 3 e kadar burdayım ve ekmek yok dedeleri de gideyim ekmek alayım demiyor da, kızım yumurta var yumurta haşla ye diyor. sonrada doğumdan sonra gel. bekle sen ben gelirim!!!!

paket servisle yemek söyleyeceğin yer yok mu söyle dışarıdan ödesinler

Bre vicdansız yumurtayla napiym ben de.. Düşüncesiz mi ya o kadar şok şok vallahi aynen yemek söyle kendine kız

Bende bayrama kadar çalışıp bidaha da gelmicem işe şimdiden böyle dedğin gibi çocukla hiç çalışmam neye vakit ayircazki sonra en iyisi çalışmamak

Evt cnm multivitaminin içinde varmış ama dediğin gbi doktr gerekli gorseydi verirdi herlde bide onu takmayım kafama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…