Aynen karşılıklı inanki karşı taraf bozunca işi kusura bakmasın kimse karşılıksız veremiyorsun maalesef.. Kendileri kaybediyor da farkında değiller halbuki insan olsalar Bi evlatları daha olacak amma işte kaynanalık müessesi müsaade etmiyor demek ki istisnalar hariç
Bende kahvaltı da sadece ekmek yerim akşam yemeklerinde masaya koymayı bile unuttuğum olur..eşim bile alıştı akşam ekmek yememeye..oldum olasi boyleydi..Ama tabi yemek çeşidine gore değişir..sulu yemek varsa bir iki dilim yeriz..yumurta yi nedense hava isinmaya basladi gi andan itibaren yiyemiyorum sarisi kokuyor bana öyle geliyor..bende şimdi sadece yumurtayi yemiş olmak ıcin mecbur yağda yapıp yiyorum..peynir süt yoğurt aram.iyi değildir..arada kendimi zorlarım sadece
Yanı ölmemek ıcın yemek. Söyleyım o zaman ne yedıgımı sabah bır muz ogle bır elma aksam bır portakal bu menu. 4 ay meyve agacı cıktı mıdemde. Sonra bıraz duzelınce yıne uc meyvebır kase corba. Herseyden tıksınmısdm meyve dısında pek bısey yemedım aksam ustu baygın yatıyordum ac ac cok yattım.
Bende kahvaltı da sadece ekmek yerim akşam yemeklerinde masaya koymayı bile unuttuğum olur..eşim bile alıştı akşam ekmek yememeye..oldum olasi boyleydi..Ama tabi yemek çeşidine gore değişir..sulu yemek varsa bir iki dilim yeriz..yumurta yi nedense hava isinmaya basladi gi andan itibaren yiyemiyorum sarisi kokuyor bana öyle geliyor..bende şimdi sadece yumurtayi yemiş olmak ıcin mecbur yağda yapıp yiyorum..peynir süt yoğurt aram.iyi değildir..arada kendimi zorlarım sadece