2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İnan durduk yere kimse bu hale.gelmez tamam saygida kusur etmiyoruz polemige girmiyoruz ama bazen coşuyorlar kasiniyorlar

Bende kahvaltı da sadece ekmek yerim akşam yemeklerinde masaya koymayı bile unuttuğum olur..eşim bile alıştı akşam ekmek yememeye..oldum olasi boyleydi..Ama tabi yemek çeşidine gore değişir..sulu yemek varsa bir iki dilim yeriz..yumurta yi nedense hava isinmaya basladi gi andan itibaren yiyemiyorum sarisi kokuyor bana öyle geliyor..bende şimdi sadece yumurtayi yemiş olmak ıcin mecbur yağda yapıp yiyorum..peynir süt yoğurt aram.iyi değildir..arada kendimi zorlarım sadece

Ben bayılırım ama meyve ne ya meyve öyle ağzım tatlansın diye yanii

İşte okudum bende 3 porsiyon süt ürünü tüketmeliymişiz her gün hem de 1 bardak süt bir kase yoğurt 1 dilim peynir gibi.. Zorla kendini mutlaka

Hanı kılo almama yontemını cozuyorduk ne ara pıdeye geldık kılo alma ve verme nasıl olur onu ogrendık
Senin gaz o karnin bebegi saklamistin ya nerde artik alirsin karnina yemek yemeye basladigina gore aramıza hosgeldin

Ben kendıme alıyorım galıba. Gaz az daha buyudu ama hala 5 aylık gıbı pazartesı bakalık bebıs ne kadar olmus.
Zamani.geldi 5 ay disardaydi artik.al.yani insallah hersey.yolundadir kuzum.saka maka takiliyorum alinma buyukluk hic anlam.ifade etmiyor kiloda etkilemiyor onemli.olan.gelisimleri

Yok canım alınmam hosuma gıdıyor takılmak. Alıyom ıste yetıscem her hafta bır kılo ne demek
Asiri hiz gelme yavrum agir agir sen ye normal.ama.asiri zorlama kendini alcam.almaliyim diye icinden ne.geliyorsa yap.ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…