2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bir akvaryum balığım var. temziliğini eşim yapar tabi yapması için aralıksız bir hafta söylenmem gerekiyor. hayvanları kediden koruyacam diye göbeğim çatlıyor zaten. üstteki kapağını açıyor açmasın diye kalın bir kitap koyuyorum. oğlum bile anladı. arada geliyor miyav ba hamham (kedi balıkları ham yapıyor demeye çalışıyor) gidip bakıyorum akvaryuma çıkmış.

Bu arada yatağa birleştirmek için eşimin bir arkadaşından ücreti karşılığında Chicco'nun anne yanını aldık. Yatak odamda park yatak sığacak kadar alan yok çünkü. Yanında fisher price baykuşlu müzikli dönence ve reflü yataklı babynest verdi. 350 TL verdik. Zaten bebek çok az kullanmış. Bence bebek eşyaları bi kaç bebek büyütmeli. Hiç "0" alayım diye bir özencim yok kaç ay kullanacak ki zaten.Onların bebekleri 6 aylık artık sığmıyormuş. bu saydıklarımın "0"ları 1500 tlyi buluyor. Karlı bir alışveriş yaptık sanki.
Abimin 12 ve 6 yaşında çocukları var.Yengem mama sandalyesini saklamış. Onlar da kaliteli almıştı. Chicco'nundu yanlış hatırlamıyorsam. Onu alıp kullanacağım. Bizde de bi tek bebek arabası kaldı.Beğendiğimiz kraft'ın bir modeli var. indirim bekliyoruz onu da aldık mı tamam olacak oğluşun eşyaları

Hayırlı olsun güle güle kullanın bende senin gibi düşünüyorum bebekler hızlı büyüyor güvendiğin biri olduktan sonra ikinci el olması hiç sıkıntı dgl bnm içinde

alınabilecek birileri varsa değerlendirilmeli kesinlikle. benim malesef yoktu. herşeyi almak zorunda kaldım. tanıdıklarıma da verdim sonra kullansınlar diye.

Kızlar merhaba. Ben dilimimi ısırayım totomumu kaşıyım bilemedim :) benim koca maşallahı tadilat işi olsun hemen yapar ben hiç anlamam. ben demeden temizlik yapmaz ama bir kere dememle yapar yani çok şükür. bu ara niyetli fazla yapmıyor ama bulaşık makinesi temizlerle dolu olsun boşaltır hemen . süpürge açar vileda yapar. ama balkon yıkamayı hiç sevmez 3 ay yıkama yıkamayalım der o derece. her güzelin bir kusuru var yapçak bişi yok bunada şükür :)

Kızlar sanırım zehirlendim sabah iki bardak süt içtim sonradan bozuk olduğunu farkettim modem biraz bulaniyo ama çıkaramadım çıkarsam geçer mi zararı olur mu korkmaya başladım ?

kussan iyi olur tabi ama bence vakit kaybetmesen hastaneye gitmelisin

Kızlar sanırım zehirlendim sabah iki bardak süt içtim sonradan bozuk olduğunu farkettim modem biraz bulaniyo ama çıkaramadım çıkarsam geçer mi zararı olur mu korkmaya başladım ?
Belkı kuruntu yapıyor olabılırsın. Zehırlensen kusmaya baslamıs olman lazım galıba bol su ıc vucudun sındırsın. Cıkarırkeb daha cok zorlarsn. Istek yoksa. Dr gıt canm

Kizlarr benimde çok sert oluyordu karnim ağrımda oluyordu doktora söyledim bol sui c rahim gevsesin dedi simdi su içtikçe o sertlik gidiyor bi deneyin belki ise yarar sizdede
canım günlük 2-3 litre içiyorum. ama dün içemedim belki de ondandır. dğn daha çok hissettim çünkü

Yeterli canım gayet. Sadece dışarı çıkarken arabaya örtmelik alabilirsin koyu renk

Aaaa ben size yazmayı unuttum.Benim sürekli kanamam oluyordu. Doktorumu değiştirmiştim de birden beni o ayaklarımızı kaldırdığımız masaya alıp, rahim ağzından polip almıştı. Doktora çok bilenmiştim o operasyonu yaptı diye Amma velakin bir aydır hiç kanama olmadı. Ben şok. Doğru teşhismiş.

Kızlar yeni doktorum 50grlık şeker yükleme sonucumu biraz yüksek buldu.Pazartesi kahvaltıdan 1saat sonra gel tokluk şekerine bakalım demişti sonucum 92 çıkmış.İyi mi sizce?

Demekki ani kararlar vermemek lazım

bende ayni durumdan sıkıntı yasiyorum doktora sordum kaburga batması dedi geri dogru yaslanarak otur dedi ama acı veriyor sanki kesilmiste kiyafet sürtünce aciyor gibi oluyor

Kızlar yeni doktorum 50grlık şeker yükleme sonucumu biraz yüksek buldu.Pazartesi kahvaltıdan 1saat sonra gel tokluk şekerine bakalım demişti sonucum 92 çıkmış.İyi mi sizce?
Canım ya şeker yüklemesi ya tokluk şekerşne bakıyorlar. İkisine birden neden baktı ki? İlk 50mg yüksek çıktıysa tam teşhis için 100mg yüklemesi gerekiyordu. Şeker yüklemesini önermeyen doktorlar normal kahvaltını balını reçelini ye tokluğuna bakalım diyorlar. Benimki böyle istedi mesela ama kararsızım yükleme yaptırmak istiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…