2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın herkese, dün akşam çok zor bigün geçirdim. Dün öğleden sonra 3 buçuk gibi uyudum 5 buçuk gibi uyandım. Allahım öyle bir sancıyla uyandım ki. Tarifini yapmakta bile zorlanıyordum. Böyle midemden başlayıp böbreklerimden sırtıma doğru giden bir sancı ama beni inim inim inletti resmen. Eşim gece vardiyasına gideceği için uyuyordu kaldırdım hemen. Biraz sırtımı falab ovdu önce ama geçmeyince kalktık acile gittik. Idrar ve kan tahlili verdim hemen. Sonra alttan ve üstten muayenem yapıldı. Sonrasında da nst ye bağladılar. Dedim doğurucam heralde tövbe tövbe. Neyse doktor bebekle ilgili hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi. Açılma vs yok tahlillerinde temiz çıkmış deyip tekrar acile yönlendirdi. Acildeki doktora giderken lavaboya uğramak istedim ve çok afedersiniz çok fena ishal olduğumu farkettim. Neyse gittik doktora o da aynı şeyleri söyledi idrar ve kan tahlili temiz bir sıkıntı yok dedi. İshal olduğumu söyledim. Parol ve bi şase yazdı ishal için. Gece 11 buçuk gibi eve geldik eşim mecbur işe gitti. O gittikten sonra 2 lokma bişey yiyim parol içeyim dedim. Aradan 10dk geçti geçmedi müthiş bir mide bulantısı eklendi sancılarıma. Kusma ishal gece mahvoldum. Sonra uyumaya çalıştım az önce uyandım işte.
Yahu ben dünden beri ne yaşadım bilmiyorum. Tahliller temiz, bebekte bir sıkıntı yok. Beni öldüren sancı neyin nesiydi? İshalden desem böbreğe sırtıma kadar vurur mu ki ağrısı? Şuan biraz daha iyiyim çok şükür. Ama aklım çıkıyor sancı yine gelecek diye. Birde ishal hala devam ediyor. Yahu dün çok sıcaktı vantilatörü açmıştım o mu çarptı beni acaba üşüttüm falan mı.. Aman dikkat edin kızlar Rabbim kimseye yaşatmasın

Bende de var canım krem beyaz ve su gibi islaklik bugunlerde cogaldi hatta ama doktora sormustum suyundan gelmiyo dedi ama sen de nolur nolmaz bi doktoruna soyle

Bebege kilo en cok aldiran sey muz yenek bide kasar yemek ben hergun yiyorum bu ikisini 26. Haftada 1065 gramdi tavsiye ederim masallah kilo yonunden sorunumuz olmadi
Ben ikisinden de nefret ediyorum ya evet doktor da dedi farkindayim.cok etkiliyor yiyenler hep.önde napcam alternatif

Ben ikisinden de nefret ediyorum ya evet doktor da dedi farkindayim.cok etkiliyor yiyenler hep.önde napcam alternatif

Kuzum bebisin haftasıyla uyumluysa gelisimi normalse kilo aldirmaya calismaya gerek yok bence benm ödüm kopuyo iri olacak da doguramicam diye cok seviyorum muzu fln azalttim mesela dengeli saglikli vitamin ve mineral yonunden zengin beslen yeter

gunaydin cnm. gecmis olsun. migde agrisi ile baslayan ve ishale ceviren iki durum olabilir. ya ben gibi yedigin birseyden zehirlendin ya da dedigin gibi usuttun. migdenden kaynakli yasadiklarin aslinda.

Çok geçmiş olsun Bende yaşadım Muz ye

Bebeğe kilo muz,kaşar,et yani protein diyelim kilo aldırır Yarın dr kontrolüm kac kg olmuş yazarım En son 1 kilo idi 26+0 da küçük adam artık beni zorluyor Cabuk yoruluyorum ayaklarına ağrılar giriyor Ve 11 kiloya çıktı kilo alimim canım sağolsun

Geçmiş olsun canım.

Kızlar günaydın. 28. Hafta bitti çok şükür :) bu alt kısımda yazan günlük kısmında diyorki doktorunuz artık 3 haftada bir kontrole çağıracak ne alaka erken değil mi daha?
cnm dr gebeye gore kendi yonlendirir. sen o yaziya bakma. ben risklj gebe oldugum icin oglumda 30+5ten itibaren her hafta nst ye girmemi istemisti dr. 2 haftaya bir de muayene ediyordu. normlade 34 haftada basliyormus nst .

Gecmis olsun cNim fena usutmussun sen vantilatorle yatma ayina daha girmedik bence hic risk alma o adami oyle bi carparki aman diim cami arala yat bosver

Günaydın kızlar, dünden eksik kalan yazışmaları şimdi okumaya başlıyorum.
Dün o kadar çok ağladım ki anlatamam size. Eve gittik akşam 10 gibi ve ben çok yorgun uykusuzdum sinirlerim bozuldu ortada başka bi şeyde yok. Bi başladım ağlamaya gece 1e kadar. Yorgunluğuma mı üzüldüm sabah 6 da işe kalkıcam ona mı yada neye bilmiyorum böyle sanki dolmuşum aylarca da patladım gibi. Ya galiba halime ağladım sürekli yorgun ve uykusuzum diye. Eşimde zavallım beni sakinleştirmeye çalışıyo. Ne zor bi akşamdı. Şimdi işteyim gözler şiş baş ağrıyor. Allah yardım etsinde bugünü atlatıp erkenden uyuyim bari.

Sabah sabah sizi de darlamadım inşallah. Nasıl bir ruh halindeyim anlamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…