2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bir de ögunlerinde zeytinyagli sebze tuket cnm..salata da olsun mutlaka. ben masallah suana kadar hic kabizlik yasamadim bu sayede ki ramazan pidesini abartanlardanim
Ama bulgur glisemik indeksi dusuk gidalardan niye yasaklamisti kii acaba ilgincc
cnm ben de reaktif hipoglisemi cikti. o zaman dr sıkı diyete baslatti..makarna, pirinc, beyaz unlu hersey, kizartma, bulgur, misir, yogurt corbasi, bugday, sekerli hersey....1ay agzima surdurmedi. kontrole gittim ama 2 gun sonra 3 haftalik gebe oldugumu ogrenince diyet vs yalan oldu ...

Benim de yeğenin nişanı var ama tee hatayda herkes oraya gidecek ben de gitsem o yol zor gelir mi acaba 15 saat sürüyormuş yol doktora da soracam ama belki giderim gözüm keserse
Kizz dellenme arabayla aboooo ucakla git bence

Kiz biz ne giyecez R Rzg14 haziranda bir nişan bir dugun
Benim de yeğenin nişanı var ama tee hatayda herkes oraya gidecek ben de gitsem o yol zor gelir mi acaba 15 saat sürüyormuş yol doktora da soracam ama belki giderim gözüm keserse
benim daha fena..temmuzda 1 kina 1 dugun ki teyzemin oglu. sonra kardesim...

gecen journey de 2 elbise buldum. belden sıkmali alti bollasiyor. 600 ar tl seker. ama daha bedenim degisir diye almadim.

zeytinl icnm
.o yol cekilmez.anacim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…