2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba sayfalar çok hızlı ilerliyor. Yetişemiyorum.25+2 de kızım 780 g olarak ölçüldü sizin kilolar nasıl fikir almak istedim
benim kızda 26+4 te 900 gr. banada az geldi. şimdi süte keçiboynuzu tozunu karıştırıp içiyorum. kilo yapıcı şeyler yiyorum bakalım ne olacak.

benim kızda 26+4 te 900 gr. banada az geldi. şimdi süte keçiboynuzu tozunu karıştırıp içiyorum. kilo yapıcı şeyler yiyorum bakalım ne olacak.
Bence gayet ıyı benım bı hafta gerı 27+2 1010 cıktı. Normelde 28+4 olması lazımdı. Zaten bundan sonra alacak sımdı zorlarsak kendımıze alıyorız. 2.5 kılo aldım bu ay 400 gr cocuga gıtmıs sadece.

aslında normal doktorda normal dedi ama benim oğlumdan dolayı kilo takımtım var acaba benmi beslenemedim diye aklıma takılıyordu. şimdi iyi beslenmeye çalışıyorum genetikmi yoksa beslenmeylemi alakalı diye onu deniyorum.

Canım agrının bır ılcesındeyım herseyım dogal yogurdum sutum yumurtam tereyagı tatlı yemıyorum dısardan bıle yemıyorum cok dıkkat edıyorm ama ben saglıksız beslenmedıgım ıcın bence normal kıloda ıkımızde sısmedık bence bende guzel gıdıyorum cunku kılom.varsın azcık zayıf olsun hemen toparlar. Ben bıraz takmıstm ılk basta doktor yıne dedı gayet saglıklı hedefımde 2900 3000 kılo kadar dogması. Bende on kılo kadar alsam yeter.

nekadar şanslısın herşey doğal. ben oğlumda 18 kilo aldım oğlum 3150 gr doğdu kilolar hep bana kaldı. şimdi sadece 7 kilo aldım. sağlıklı faydalı beslenlenmeye çalışıyorum. sağlıklı olsunlarda aslında önemli olan o.

Selam kizlar nasil gidiyor hamilelik. Sizde de vajinaya baskı yapıyor mu arada bebişler, bende oluyor korkuya kapılıyorum açıkçası sonra geçiyor
Kastin zonklama kalp atisi seklindeyse evet tarifine.uyuyor

Selam kizlar nasil gidiyor hamilelik. Sizde de vajinaya baskı yapıyor mu arada bebişler, bende oluyor korkuya kapılıyorum açıkçası sonra geçiyor

As canım.Hamilelik iyi gidiyor şükür,senin nasıl gidiyor?Benim 1hafta on gündür özellikle çok oturunca sanki baskı yapıyormuş gibi hissediyorum.Hemen soluma uzanıyorum geçiyor.

As canım.Hamilelik iyi gidiyor şükür,senin nasıl gidiyor?Benim 1hafta on gündür özellikle çok oturunca sanki baskı yapıyormuş gibi hissediyorum.Hemen soluma uzanıyorum geçiyor.
Ayakta benim daha fazla.zonklama seklinde mi.senin.yanlarda.yok mu agri saplanmasi

Bebege kilo en cok aldiran sey muz yenek bide kasar yemek ben hergun yiyorum bu ikisini 26. Haftada 1065 gramdi tavsiye ederim masallah kilo yonunden sorunumuz olmadi

Kızlar ya Benim normalde de akıntım geliyordu şimdi biraz daha fazla ama şöyle bi durum var akıntının yanında bide su gibi renksiz ıslaklık oluyo çamaşırım da onu anlayamadım acaba suyumdan mı geliyor noluyor ? Böyle olan var mı aranızda

Bende de var o durum su gibi ama akıntıdır o bebeğin suyu hafif pembe gibi çünkü öyle şeffaf değil

Canım 4.aydı yanlış hatırlamıyorsam çamaşırım ıp ıslak oluyordu anlamadığım şekilde. İdrar desem değil akıntı desem çok sıvı su gibi. O ay doktora gittim doktor bebeğin suyu azalmış dedi. Aklıma gelmedi hiç bebeğin suyu mu değil mi diye sormadım da. Havuç suyu ile düzelttim suyumu. Sonra bebeğin suyu düzelince o çamaşırı ıslatan şeyde geçti. Şimdi düşününce acaba diyorum çocuğun suyumuydu. Bence doktoruna git söyle canım inşallah birşey yoktur içini ferah tut. Doktoruna söylemeyi ihmal etme

Bebege kilo en cok aldiran sey muz yenek bide kasar yemek ben hergun yiyorum bu ikisini 26. Haftada 1065 gramdi tavsiye ederim masallah kilo yonunden sorunumuz olmadi
maşallah canım bebişe. bende tuzlu yiyemediğim için hergün kaşar yiyorum. birarada hergün muzlu süt içip yatıyordum. şimdi gene başlayayım sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…