2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
oglanda kullanmadim cnm
gerek gormedim. simdi de kullanmam sanirim ama bu isleri bebek yonetiyor cnm. dogdugu zaman ona gore sekillenecegiz.

Onu nasil anlicaz tatlim yani istediğini yada vermeli oldugumuzu
simdi her yolu deniyorsun . baktin susmuyor. sonra oyuncagi deniyorsun. baktin sustu birak elleme ..

hersey deneme yanilma hayatim. annelik icgudulerin korur seni

simdi her yolu deniyorsun . baktin susmuyor. sonra oyuncagi deniyorsun. baktin sustu birak elleme ..

hersey deneme yanilma hayatim. annelik icgudulerin korur seni
Kiz vallahi bilmiyorum ogrencez sizden.duya duya yasaya yasaya hadi bakalım ınşallah uyur sorunsuz.olur hepimizin minnosu

UHAHAHA Allah seni napmasin onu biriktir altin yap cocuga bence de

Yemediğim muzlar ve kaşarlarla çocuğa altın künye yaparım takarım doğunca

son haftalar da bebeginizin kilo alimi coklk hizlanacak korkmayin bunalmayin simdiden. 2 haftada 400-500 gram arasi aliyorlar.

Biraz korkudan oldu benimki.
Çevremde 24. haftada doğum yapan biri oldu, bir de birisi 29. Haftada erken doğum sıkıntısı yaşadı.
Onlar muz kaşar yaptılar son zamanlarında sıkıntı olunca.
Ben de gaza geldim galiba

Kiz vallahi bilmiyorum ogrencez sizden.duya duya yasaya yasaya hadi bakalım ınşallah uyur sorunsuz.olur hepimizin minnosu
amin cnm
ben herseyi alma taraftari degilim. insan heves edip herseyi aliyor ama cogu kenarda kaliyor. gerektikce almak mantiklisi.

Ben toplam 10 kılo ıle bıtırme derdındeyım 11 kılo alsam bebıs tosuncuk olur ama bende hepten tosuncuk olurum yuvarlanırım. Bebıs artık hızlı alıyor zaten. 30dan sonra artacak bebısın kılo alımı ona saklıyorım kalan kıloları saka saka bende tuketlerınden asagı tuketmıyorum ama saglıksız bırsey yemıyorum. Omega 3 ve kan ılacına basladım doktor artk ıc dedı yanı

cnm sen normal beslenmene devam et bence. muz kasar guzel kilo aldiriyor. isin ilginci ben oglanda hep oyle tukettim, simdi kizimda muz kasar yemedigim halde ayni gun olcumlerinde boylarina kilolarina kadar aynilar. genetik daha cok etkili sanirim.

o 24 haftada dogan bebis nasil, iyi mi toparladi mi?

doktor cuma gunu rahim agizini kontrol etti (cok seviyo icime bisiiler sokup kontrol etmeyi...), erken dogum riskin yok rahim agizin tam olmasi gerektigi gibi dedi. ama icimde bi his var, benim oglan gununden erken gelecek..

Benımde erken gelecek gıbı 38 ıcınde beklıyorum.

Kötüyü çağırma kuzum iyi dusun Allah korusun zamaninda saglikla.gelsin

cnm sen normal beslenmene devam et bence. muz kasar guzel kilo aldiriyor. isin ilginci ben oglanda hep oyle tukettim, simdi kizimda muz kasar yemedigim halde ayni gun olcumlerinde boylarina kilolarina kadar aynilar. genetik daha cok etkili sanirim.

Aslında ben 3050 gr doğmuşum, ama eşim 5 kilo doğmuş benim.
Eşimin geni geçti galiba çocuğa
Sağlıklı olsunlar da en önemlisi o işte de biraz fazla olmuş panik oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…