2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evde terlik giyemiyorum. Terliksiz de usutucem diye gezemiyorum. Topuklarim aciyor terlik giyince. Üstüne zaten ayaklarım yaniyor. Parmak arasi terlik alip deniycem.
Ayakkabilarda da topuklarim aciyor, ya kiloya isyan yada sisiyorlar ben fark etmiyorum. Ama ödem yok bacaklarimda ki anemiden iyi bilirim ödemi.

Ama yaniyor. Onumuzdeki 3 ayin gundemi yaniyoruz.

Sırt değilde ayaklarım yoruluyor ve ağrıyor Benim 2 cocuk daha var ya hep koşturma içindeyim Hayırlısı ile doğsun da bakalım Sanada Allah kolaylıklar versin Havalar isindi,gebelik haftaları arttıkça herşey başlıyor

Yok yok iyi düşünelim iyi olsun inşallah.
24 de doğum kanalına girmişti, 2-3 gün tutabildiler ancak içeride.
Doğunca çok uzun bir süre küvez de kaldı.
İlginçtir annesinin sütü gelmiş, süt sağıp götürdü.
En başta 2-3 damla vermişler ağızdan.
Ama ciğerleri ile ilgili ve bazı başka sıkıntıları varmış.

Kızlar merhaba 100 luk şeker yüklemesi yapıldı sonuçlar için bekliyoruz. Bebeğim 1.054 gr olmuş boyu 37 cm kasılmalar göbek sertligimi söyledim nst ye gönderdi. Onda da bebek o kadar hareketli ki zar zor ölçüm yapabildiler. Sizler durum nasıl? Dua edin şeker çıkmasın.

dun tlc belgesel izledim 24 haftada doğdu ucuzler dediğin gibi 70 gun kuvezde.kaldılar cigerler bağırsaklarinda gelişim geriligi ve alerjik oldular Allah korusun ya ayyyyy icimi.sisirdiniz yaaaa offfff daraldim

İnsallah tatlim.cikmaz kasilmalar icin ne.dedi.neden ooluyormus nst ne.cikti

Ohh masallah

Sen kaç kilo aldın?
Eğer hiç kaçamak vs yapmıyorsan ben senin kadar yesem zayıflarım
9.2 di cumartesi yuruyus yapmama ragmen zuhaha benim sanirim.odem fazla elim ayagim.sis doktor sallamadi haziranda darlicam bak yaa diye sadece gobek ve göğsüm.kilo aldi kacamak ara sira pasta tatli ama.nadir

9.2 di cumartesi yuruyus yapmama ragmen zuhaha benim sanirim.odem fazla elim ayagim.sis doktor sallamadi haziranda darlicam bak yaa diye sadece gobek ve göğsüm.kilo aldi

Evet ödem olabilir çünkü bu beslenmeye 9.2 imkansız bence.
Ben de hiç bulantısız, kusmasız bir hamilelik geçirdim, kilo almam 5. haftada başladı
Sağlıksız şeyler tüketmemeye çalışıyorum, bir de tüketsem uçarım

Ya valla allah çalışanlara yardım etsin..ben gerçekten hamilelikleri mi zor geçiyorum..aslında genel anlamda bi sorunun yok ama şu rahime olan baskı beni bitiriyor..ne çok uzun oturuyor nede çok uzun yürüyebiliyorum.. bu şekilde zor çalışırdım.heralde..sabah kalktım.alt tarafı kahvaltı hazırladım ayaklar.oldu bavul tuz da tüketmiyorum ama.neden se.odem.olup sisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…