I
ikuayko
Allah iyiligini versin sabah sabah hahah:)))
nevresim konusunu ben evlendigimizden beri oyle yapiyorum. yatak cok buyuk. yorgan koooskocaman. nasil takiyim canim yanliz basima, okadar kasi bosuna mi yapiyo takiversin benimle. kirliyi cikaririm, yenileri koyarim yataga, evdeyse hemen yapariz degilse gece uyumadan.
dun isten bayagi yorgun geldim, oda cok yorgun ve gergin geldi. dokunmadim hic, yemegi yaptim iftar icin, sofrayi kurdum, cayi demledim, bulasiklari kaldirdim, oturduk yedik toplamaya basladim, gitti oturdu. 'ZAHMET OLACAK ama su cayi bari koysan mi yaa!' diye bi bagirdim adam neye ugradigini sasirdi, guzellikle soylesen nolur hayatim dedi.
ay hakli. icerledim sonra. bu hormonlar
ofisteyim. bi milyon is birikmis yine, yogun ve stresli bir dönem. yavastan artik gecse su birbucuk ay ve ben biraksam isi seneye nisana kadar arkami bile donup bakmiicam hiiiic ozlemiicem. kaldi ki, ciddi anlamda hamilelik dementligi yasiyorum, bildiginiz unutuyorum bi cok seyi. masamda her yere notlar yaziyorum, sonrada o notlara bakmayi unutuyorum. dun asiri aktifti bebegim, yanimdaki is arkadaslarimin ellerini alip karnima koyuyorum ahaha..patronum gordu dun, bende dokunabilirmiyiim dedi kadin hahah. haftasonu anneminde gulerek dedigi gibi 'bu kizin hicbiseyi gizli degil, suna bak acmis karnini gosteriyo herkese' hahah..
karnim cok kocaman. uzak sehirlerde bi milyon toplantilar var, dun yine 150 km gittim geldim. trende otur 1,5/2 saat, sonra bide yarim saat arabayla eve git. kalcalarim belim karnim her yanima kramplar giriyo artik. kendimi tasiyamiyorum, cantami tasiyamiyorum, ooff.