2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay çok acayip. Peki ot bizimle aynı odada mi olması gerekiyor. Ne bileyim havaya bi koku mu karışıyor da açılmayi kolaylaştırıyor? Bilimsel bi bağlantı arıyorum
yok canım x kızı y nin niyetine diyip senin niyetine okunucağı için aynı odaya falan gerek yok . Allah’ın bi mucizesi işte bilimsellik falan aramaya gerek yok

Buna o kadar sevindim ki anlatamam haftasonu hemen gidip alıyım bayramda yazlığa gidicez bende nerden uygun fiyata alıcam diye düşünüp duruyodum valla sağolasın
Yalnız kalıpları küçük bilgin olsun canım, 1 beden büyük al. Mağazadan alacaksan denersin orada

Şuana kadar 2 doktoruma da sordum canım 1i farklı deseydi bende pek iğne taraftarı değilim ama mecbr olcm sanrm

Merhaba kizlar bu grubu bulduguma sevindim bende agustos annesi olucam Allah izin verirse Allah hepinize bebeklerinzii sag saglim kucaginza almayi nasip etsin insallah benim ilk bebegm bebek icin neler aldiniz neler yaptinz fikir alabilirmiyim bende gogus kalkanini merak ediyorum su gumus olanlar gercekten ise yararmi acaba alanlar varmi

Hosgeldin aramıza taze kan valla kuzum.hazirlikta ne.durumdasin ne aldin ne yaptın mesela.deki.bez ne aldiniz vb vb gogus kalkanı ilk once krem zeytinyağı yontemleri.deneyip.almaktan yanayiz biraz tuzlu oldugu icin ama.ise yarıyormuş liste hazirladik mesela.ornek buldugum.bir.liste

Eklentiler

• images.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 70
Hatun bizden hızlı çıktı maşallah.
Bizim ailede kimse zemzem ile ilgili atağa geçmedi henüz. Bebeği bilmem ama belki doğumdan önce aklıma gelirse ben içerim zemzem
haha bebegim ben cok gayretliyimdir

hangi dua okunacak canim? esim okusa olur mu basimda baska kimse olmiicak benim?

O konuda iki rivayet var yasin diyen var meryem diyen var garanti olsun.ikisi
eheheh

elaide ben Yasin diye biliyorum

Internette su yaziyo;
Fatma Ana Otu Doğumda Nasıl Uygulanır?

Doğuma gidecek olan kadın, sancıları başladığı anda ilk olarak Fatma ana otunu bir kavanoz suyun içine koysun ve üzerine Felak, Nas, Elemneşrah, Fatiha ve Ayetel kürsi, surelerini okusun. Bunu kendisi yaparsa iyi olur fakat yapması mümkün değil ise, başka biri de yapabilir. Mesela bir yakını doğuma gittiğini duyunca hemen onun niyetine Fatma ana otunu suya koyarak duaları okuyabilir. Ardından doğuma gidecek olan kişi bir yudum suyundan içer. Fatma ana otu suyun içinde açılmaya başlar. Bitki açıldıkça kadının rahmi de açılır ve kolay bir doğumu olur. Doğum gerçekleştirdikten sonra bitki sudan çıkarılır ve bitki kurudukça kapanarak eski halini alır. Böylece doğum yapan kadının da rahimi çok hızlı bir şekilde eski halini alır.

Tabi bütün bunlar Allah u tealanın izni ile olan şeylerdir. Fatma ana otu defalarca aynı maksat için kullanılabilir. Siz faydasını gördüğünüze inanıyorsanız, başkalarının da faydalanması için verebilirsiniz.

cuz dagitiyirum yine almak isteyenler haber edebikir
benimde haftaya cumartasi pazar sinavim var kizlar dua edin hepsinden gecerum insalh okulum bitwr dua edin
Allah yardimcin olsun kuzuum zihin acikligi versin! Ben 6inci cuzume basliim Allahin izniyle önce bi

sagol canim insallah Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…