Merhaba kizlar bu grubu bulduguma sevindim bende agustos annesi olucam Allah izin verirse Allah hepinize bebeklerinzii sag saglim kucaginza almayi nasip etsin insallah benim ilk bebegm bebek icin neler aldiniz neler yaptinz fikir alabilirmiyim bende gogus kalkanini merak ediyorum su gumus olanlar gercekten ise yararmi acaba alanlar varmi
Valla ben bizim gelinle gidicem vay benim halimeee.delik deşik eder oraları artik akşama da ben delik deşik olurum heralde yorgunluktan..takıl sende aynı gün bize
Merhaba kizlar bu grubu bulduguma sevindim bende agustos annesi olucam Allah izin verirse Allah hepinize bebeklerinzii sag saglim kucaginza almayi nasip etsin insallah benim ilk bebegm bebek icin neler aldiniz neler yaptinz fikir alabilirmiyim bende gogus kalkanini merak ediyorum su gumus olanlar gercekten ise yararmi acaba alanlar varmi
Ayaklarda uyuşması olan varmı.. su iki gündür ayakta durdukça ayaklarım uyuşuyor benim..üstelik cok-da durmuyorum ev içinde yani..dışarda olsam.anliycam
Doktorunu dinle tabiki.. Dediğim gibi zamanla yöntem değişiyor böylesi daha uygundur demek ki ben de doktorum istediği için yapıcam mecbır bebeler için değer
cuz dagitiyirum yine almak isteyenler haber edebikir
benimde haftaya cumartasi pazar sinavim var kizlar dua edin hepsinden gecerum insalh okulum bitwr dua edin
Ayaklarda uyuşması olan varmı.. su iki gündür ayakta durdukça ayaklarım uyuşuyor benim..üstelik cok-da durmuyorum ev içinde yani..dışarda olsam.anliycam
32.haftadan sonra 2 haftada bir , son haftalarda haftada bir demişti sanki, tam hatırlayamadım canım.
[/QUOTE]
Hımm beni çağırdı Ama araya bayram giriyor bayram sonu anca gidicem Sen en son ne zaman gittin Normalde 32 den sonra evet son haftalar her hafta 40. Haftada gün aşırı oluyor[/QUOTE]
Hosgeldin aramıza taze kan valla kuzum.hazirlikta ne.durumdasin ne aldin ne yaptın mesela.deki.bez ne aldiniz vb vb gogus kalkanı ilk once krem zeytinyağı yontemleri.deneyip.almaktan yanayiz biraz tuzlu oldugu icin ama.ise yarıyormuş liste hazirladik mesela.ornek buldugum.bir.liste
Hoşgeldin Hiç bisey almadım Bayram sonrası çanta yapicam 1 hastahane takimi ,2 takim kiyafet 2 atlet 2 tane muslin,2 paket bez,şampuan ve pişik kremi alırim Kendime yeni bi pijama, terlik tamam bitti benim isim çünkü Diğer çocuklarımdan kalan yepyeni şeyler var ihtiyaca göre alırım Ne nevresim,ne tırnak setine hiç biseye gerek yok Pişik icin De krem var ama ben farklı alıcam.Mama sandalyem,park yatagim,oyuncaklar herşey var sanırım ondan rahatım