2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bayram sonrası gidicem zaten oraya bakayım bari oraya
..otumu kaldirabilirsem ben de gelirim ama o kadar yuruyemem. Akulu araba mi cozsek bana
Velkam tu cangıl
Hoşgeldin, liste işi cok karisti valla.

..otumu kaldirabilirsem ben de gelirim ama o kadar yuruyemem. Akulu araba mi cozsek bana

Velkam tu cangıl
Hoşgeldin, liste işi cok karisti valla.
Valla ben bizim gelinle gidicem vay benim halimeee.delik deşik eder oraları artik akşama da ben delik deşik olurum heralde yorgunluktan..takıl sende aynı gün bize

Hosgeldin

Hoşgeldinnn

Ayaklarda uyuşması olan varmı.. su iki gündür ayakta durdukça ayaklarım uyuşuyor benim..üstelik cok-da durmuyorum ev içinde yani..dışarda olsam.anliycam

32.haftadan sonra 2 haftada bir , son haftalarda haftada bir demişti sanki, tam hatırlayamadım canım.
[/QUOTE]
Hımm beni çağırdı Ama araya bayram giriyor bayram sonu anca gidicem Sen en son ne zaman gittin Normalde 32 den sonra evet son haftalar her hafta 40. Haftada gün aşırı oluyor[/QUOTE]

Kuzum bebegin kiyafet isini hallettim 03 36 69 hepsinden bisiler aldim hastane cikislarri nevresim battaniye Alt acma falan hepsini hallettim bebege sampuan pisik kremi masaj yag i ve banyo takimlarini aldim 1 numara bez aldim iste biberon emzik falan aldim tirnak makas seti sac fircasi burun aspiratoru falan aldim bebek arabasi besik de alindi sut saklama poseti bi kutu aldim gogus pedi aldim 2 kutu ama daha kendime hic bisi almadim ne almaliym bilemiyorm

Ayaklarda uyuşması olan varmı.. su iki gündür ayakta durdukça ayaklarım uyuşuyor benim..üstelik cok-da durmuyorum ev içinde yani..dışarda olsam.anliycam
Benim uyusuyordu canim hatta kramp giriyo ben hergub araba kullaniyorum diger ilceye okula gidiyorm doktorum magnezyum baslatti rahatladim

Hoşgeldin Hiç bisey almadım Bayram sonrası çanta yapicam 1 hastahane takimi ,2 takim kiyafet 2 atlet 2 tane muslin,2 paket bez,şampuan ve pişik kremi alırim Kendime yeni bi pijama, terlik tamam bitti benim isim çünkü Diğer çocuklarımdan kalan yepyeni şeyler var ihtiyaca göre alırım Ne nevresim,ne tırnak setine hiç biseye gerek yok Pişik icin De krem var ama ben farklı alıcam.Mama sandalyem,park yatagim,oyuncaklar herşey var sanırım ondan rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…