2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay çok acayip. Peki ot bizimle aynı odada mi olması gerekiyor. Ne bileyim havaya bi koku mu karışıyor da açılmayi kolaylaştırıyor? Bilimsel bi bağlantı arıyorum

Ay çok acayip. Peki ot bizimle aynı odada mi olması gerekiyor. Ne bileyim havaya bi koku mu karışıyor da açılmayi kolaylaştırıyor? Bilimsel bi bağlantı arıyorum
Bulamazsin bilim.mantık.kadını.mistik doğaüstü

Biz de şeker sonuçlarını aldık, gayet iyi çıktı.
Muza devam edeyim bari

Ben de kanguru ve sling bakıyorum da henüz araştırıyorum.
Sen ne aldın canım?

Sağdaki bence
cnm oglumda close baby carrier diye bir marka kullanmistim. Yine ondan aldim. Super bisi. %100 organic pamuk. Bagla evde kendine wc ye git yemek ye vs. Kanguru da yeni bisi daha once kullanmadim. Sokakta rahat ederim diye dusundum. My.go baby carrier dogumdan itibaren kullanilabiliyor.
Gündüz sinirlerim bozulmuyor. Uykusuzluk etkilemiyorda gece uyuyamayınca moralim bozuluyor. Ne güzel çözümler bulmuşsun :)
Gece evde dolaniyrm mecbur cnm. Size bakiyrm olmadi örgu örüyorum vs...

Kk da boyle bir konu vardi. Taratip bakabilirsiniz. Fatmana otu diye...
Hatta dogum sonrasi sudan cikarilma sebebi de su, ot kuruyup kapandikca rahimde kendini topluyor deniyor. Normal dogurabilseydim ilkini, simdi size yazabilirdim ama kullanmadim.

Evet ben de ilk bas icicez saniyodum hani hastaneden gitmeden kafaya dikim dedim ama boyle olunca cok utopik geldi ama yine de bi arastirayim.bakayim

Haziran annelerinden birinin dün nişanı gelmiş sancıları varmış. Ayyy Allah tüm doğum sancısı çeken doğum bekleyenlerin yardımcısı olsun. Dua edelim
Kiz okumayin onlari cok fazla spoiler iceriyo buyusu kaciyo (doguk korkusu basiyo )

Kiz okumayin onlari cok fazla spoiler iceriyo buyusu kaciyo (doguk korkusu basiyo )
Ben de bakmıyorum psikolojim bozuluyor artik sadece burayi okuyorum ayyy zaten o aylar hepimiz yusufff yusuffff olcaz zehir etmeyin. Simdiden.kendinize

Haziran annelerinden birinin dün nişanı gelmiş sancıları varmış. Ayyy Allah tüm doğum sancısı çeken doğum bekleyenlerin yardımcısı olsun. Dua edelim
Bi bayan doğumda yapmış bebeği 1 ay önden gidiyormuş 34 haftalıkken suyu gelmiş bebek doğmuş maşallah iyiymiş 3100 gr dogmus

Ben de bakmıyorum psikolojim bozuluyor artik sadece burayi okuyorum ayyy zaten o aylar hepimiz yusufff yusuffff olcaz zehir etmeyin. Simdiden.kendinize
Yusuf yusuf olacak ne var anacim.Korkmayin yahu. Benim de ilk dogumumda. Hic korku vs yoktu. Hayal etmeyin. Her zaman birseyin hayali, gerceginden daha aci vericidir. Sakinnnnn. Keske normal dogurabilseydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…