2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de bakmıyorum psikolojim bozuluyor artik sadece burayi okuyorum ayyy zaten o aylar hepimiz yusufff yusuffff olcaz zehir etmeyin. Simdiden.kendinize
Aynen gelecek nasil olsa o gunler ben de ne hikmetse dogum korkusundan ziyade ya emmesse ya cok aglarda ben anlayamazsam derdini kotu anne olursam oyle seyler geliyo

Ateacherlady atlet.onemli iyi yapmissin.gule gule.kullanin kuzum saglikla
R Rzg14 kesinlikle haklisin.kimseyle konuşmamak sormamak okumamak.gerekiyor.herkesin hikayesi.kendine.ozel.sahsi dogum.sonucta ama tek.temennim Allah hepimize saglikla hemencecik kolaylikla dogum yapmamizi nasip.etsin

Arkdslar Leon ilk kez bugun bu kadar hareketli sizde durumlar nasıl?
haftaya uyusmazlik iğnem var 28. Hafta biraz tedirgnm yaptrn var mi? Hem Rh hemde ABO( A (-) ve O (+)) uyusmazlgmz var eşimle.
Bizde de uyuşmazlık var. Daha önce yaptırdım. Ve hiç acımadı. Hiç korkma küçücük bir iğne o. İnsulin iğnesi gibi. Yapanın eli de yumuşak olunca hiçten acımıyor.

Bizde de uyuşmazlık var. Daha önce yaptırdım. Ve hiç acımadı. Hiç korkma küçücük bir iğne o. İnsulin iğnesi gibi. Yapanın eli de yumuşak olunca hiçten acımıyor.
Bana da daha var yapıcak mı iğne bilmiyorum çünkii daha test yapıcakmış da sonra gerek duyulursa iğne yapılacakmış..

aynen cnm. amin diyorum.
surda ne kadar zamanimiz kaldi ki. yok yere kendimizi gerip uzmeyelim. cokkk ozlenecek zamanlar bunlar tadini cikaralim.

Arkdslar Leon ilk kez bugun bu kadar hareketli sizde durumlar nasıl?
haftaya uyusmazlik iğnem var 28. Hafta biraz tedirgnm yaptrn var mi? Hem Rh hemde ABO( A (-) ve O (+)) uyusmazlgmz var eşimle.
Canım ben doktora gıttım ıgnem yarın gelecek eczaneden. Kan tahlılım ankaraya gıttı on gune cıkar dedı sonuc.

Canım benim ilk oldgu halde yapilck dedi doktr test 2 kez yapıldı combst test negatifti ama yine de yaplck dedi doktr
Aa şaşırdım.. Benim yapılmadı hiç bişey kızımda da yapılmadı hatta ikisini de doğumdan sonra iğne oldum sadece bunda neden istediğini anlamadım zaten ben negatif im iki çocuğum da pozitif halbuki ama hamileyken iğne olmadım sadece doğum sonrası.. Zamanla değişiyor demek ki sistem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…