2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Elaide seni dusununce aklima kardashian kanye west gbi bi cift geliyo nedense sen hep topuklu giyiyosun kocan sana masaj yapiyo ve markasiz kiyafetin yok kafamda boyle belirdin
kiz hic alakamiz yok bu arada kuzum oyle abarti gereksiz gosteriyle yahu cidden, özelden mesaj aticaktim kocaciimla beni de mesaj atma yerini bulamadim

Ayaklarda uyuşması olan varmı.. su iki gündür ayakta durdukça ayaklarım uyuşuyor benim..üstelik cok-da durmuyorum ev içinde yani..dışarda olsam.anliycam
Uyuşma değilde biraz yürüyeyim feci batma oluyo ağrı hissi sanki saatlerce yürümüşüm gibi bi ağrı

aksam aksam kahkaha attirdin kiz bana ince bel koca kalca olayi hamile kalmadan önce kardashian lara benzese de gerisini Allah benzetmesin kiz topuklar yalan olduuu yalan oldu, ince bel yalan olduuu yalan oldu
Olsun yine de popisten ve belden tutturmusum hadi hadi simdi herseyin en iyisinden istiyosundur bundan eminim itiraf et

32.haftadan sonra 2 haftada bir , son haftalarda haftada bir demişti sanki, tam hatırlayamadım canım.
Hımm beni çağırdı Ama araya bayram giriyor bayram sonu anca gidicem Sen en son ne zaman gittin Normalde 32 den sonra evet son haftalar her hafta 40. Haftada gün aşırı oluyor[/QUOTE]
[/QUOTE]
Cuma günü gittim en son. 32.haftam 7 Haziran oluyor, çalışamaz raporu yazdırmaya gideceğim. O günden sonra artık 2 haftada bir çağırır herhalde tekrar sorarım canım. Doktordan doktora da değişebiliyordur

Olsun yine de popisten ve belden tutturmusum hadi hadi simdi herseyin en iyisinden istiyosundur bundan eminim itiraf et
koca parasi harcanmak icin vardir kuzum. ki adam daha cok calissin bize daha cok yetistirebilmek icin rahata ermesin. saka maka kendim de calisiyorum yahu ihtiyacim yok parasina (ama ona ragmen onun parasini harcamak daha tatli benimki duruversin bi kosede )

bikac kez cevremde gordum, kadinlar durumlari cok iyi olan kocalarinin parasini harcamiyo, kiyamiyo, cocuguma biriksin kocama biriksin diyerek. heriflerde paralarini harcatacak kadin ariyo etrafta (metres fln). samimi soyluyorum bunu. hic affetmiicen harciican parasini anasini satiim

Yok zaten kocanin parasini yiyosun anlaminda demedim hani biseyi alacaksan en iyisini istiyosundur diye bi varsayimda bulundum aman harca gitsin dediginngbibzsten kendin de calisiyosun dha ne

Valla İngiltere gibi sömürüyorum kocişimi
elaide
ahahah sefaaaan olsun ohhh!

Yok zaten kocanin parasini yiyosun anlaminda demedim hani biseyi alacaksan en iyisini istiyosundur diye bi varsayimda bulundum aman harca gitsin dediginngbibzsten kendin de calisiyosun dha ne
yahuuu kocam benden beter! hicbiseyin uygununa yaklasmiyo, ucuzunu alalim dedigimde yemedigim firca kalmiyo, resmen ‘ruhun fakir’ diicek te Allah’tan o sozu bilmiyo tatli alamancim
ben 34 o 40, e bi zahmet bu yasta evleniyosak (birbucuk yillik evliyiz ) belirli bi rahata ermis olalim dimi

Doktora sordum canım yatış yapackms kendileri getirtrckms sanrm. Ama yine içim rahat değil 1 doktor olmasın dese yaptrmcm o derece korkyrm çocuğuma zararı olur mu diye. ( panik anne moduna bagladim bu hafta)

Bian benim kafanın orda ne işi var dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…