2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Resmen yaniyorum. Daha mayis ayindayiz. Sicak basiyor beni. Siz ne durumdasiniz?
2 gündür aynı sıcak basması bende de var..sanırsın sauna içindeyim...kendimi nereye atsam bilemiyorum..sonunda koydum karşıma.vantilatoru esiyor ordan efil efilaramizda 2 metre anca var.yaz bitane kadar buldu yerini

Şişme olayı var epeydir zaten de iki gündür uyuşma var anlamadım gitti
Uyuşma bende de var, komple sol bacağım hem de benim. Son kontrolde doktora sordum, bebek büyüdükçe rahim bacaklara giden ana damarlara baskı yapar, o da uyuşmaya neden olur dedi. Korkarım bu uyuşma hissi artarak devam edecek

Ayaklarda uyuşması olan varmı.. su iki gündür ayakta durdukça ayaklarım uyuşuyor benim..üstelik cok-da durmuyorum ev içinde yani..dışarda olsam.anliycam
Allah allaa ayakta sabit durunca mi oluyo? benm cok sabit oturunca ayaklarimi ustuste koyarsam falan oluyo uyusma. Ama dun gece inanilmaz yaniyo ve batiyolardi duramadim suya soktum kolonua surdum esime ovdurdum anca uyumusum

taze gelinsin annem sen de daha

Kızlar Ankara’da oturanlarınız vardı galiba hava nasıl oralarda uzun kollu giysem sıcak olur mu? Sabaha yolcuyum
cnm ben ince elbise ve sandaletle geziyorum ... arada serin oluyor hava.

Gunaydiinn ❤
Cok sukur yagmurlu ve serin bir istanbul havasina uyandim ( aslnda nefret ederim bu havaya sukredecegim aklima gelmezdi heyhatt! )
Artik alisveris tam anlamiyla iskence bunu dun aksam anladim. iyi ki erkenden cogunu cikip almisim bundan sonra online alisveris paklar beni.. Keyifle alisveris yapmak yalan oldu !
Alsam esim isten erken geldi pazar kalabaligina kalmayalim cikip bikac eksik alalim dedim o oruclu ben hamile nerdeyse kavga ediyoduk.. Eve geldik ayaklarim batiyo yaniyo mahfoldum. Hem de neredeyse hic gezemedik. Ikea hediye cekini harcamak icin ucundan girdik 2 parca sey aldim ( organizer kutu ve alt acma şeysi) zara home dan dolaba kulp bakacaktim istnbul forumda zara home yokmus sonra apar topar eve gectik morallerim zıfır halbukisi ne magazalar dolasacaktim ben!!

Aaaaa kocan alman mıydı senin? Çok universal kayınvalide dedikodusu yapmışız be. Ben kayınvaliden Türk sanıyordum

Kizlar watsonsda anne bebek urunlerinde %40 indirim varmis haberiniz olsun
İndirim mi bindirim mi bilemedim ben onu.

Migros'ta bezler 39.90 mış. Biz dün akşam gittik Prima Premium care 56lı 1 numara aldık. İnternetten de sipariş vermiştik 92li. 1 Numara sezonunu kapattık başka almayacağız. Bir de üni baby deterjan ve yumuşatıcı 2si bir arada 39.90dı. Ondan da aldık. Haberiniz olsun.

Günaydın annişkolarrrr en sevdiğim gündeyiz mübarek Cuma akşam iftara ablama davetliyiz onunda 2 çocuğu var biri daha 3 aylık. Dayanamadım dedim tatlıyı ben yaparım sen uğraşma. Akşam güya çamaşırları asıp bulaşık makinasını boşaltıp tatlı yapıcaktım ve yeni grup çamaşırı atıcaktım yıkamaya. Aman Allahım ıslakları çıkarıp makinanın üzerine katladım diğer kirli grubu attım yıkamaya sonra geçtim tatlıyı yaptım ama bırak makina boşaltmayı tatlıdan çıkan bulaşıkları bile toparlayamadım ayaklarım şişko teyzeler gibi oldu. Valla girdim yattım zaten yangın yeri her yanım. Sabah bi kalktım eşim 2 makina çamaşırı asmış çöpü kapıya koymuş nasıl sevindim anlatamam. Bende çıkmadan bi grup kirliyi daha attım yıkamaya misss. Bi de bugün aşırı yağmur var diye servisle gitmedik arabayla geldik işe o da nasıl rahatlık işler tam bitmese de azaldı mutluyum Sabah sabah baya yazdım heh :))

Arkadaşım iletişimde ustalık eğitimine gitti ve baya pahalı bir eğitim. Anlattıklarına inanamadım. Dikkatlice okuyun kızlar size özetliyorum. Kadın erkek her insan uğruna bedel ödediği kişilere düşkünleşirmiş. Yani eşiniz sizin için bi şey yaptığında aman sen yapma aman ben hallederim demiceksiniz bırakın yapsın size daha düşkün olur. Hatta beni şuraya bırak beni almaya gel gibi durumları da eklemek gerekiyor. Eğer tam tersi siz kocanız için sürekli bedel öderseniz düşkün olan taraf siz olursunuz ve kocanız yaptıklarınızı artık fedakarlık değil göreviniz gibi algılayıp zalimleşir. Çevrenizden veya kendi ilişkinizden gözlemleyin aşırı doğru bir tespit.

Çok önemli bir konu daha. Erkek elden para verdiği kadına meyledermiş. Yedirdiği giydirdiği harcadığı kadına meyledermiş. Patrol sekreter/ temizlikçi ev sahibi gibi ilişkiler boşuna oluşmuyo. Fıtrat olarak erkek harcadığı kadına meylediyo kızlar. Kocanızla nasıl bir para ilişkiniz var bilmiyorum ama ben çalışıyorum yine de eşim nakitin var mı veriyim mi diyo her defasında ver aşk diyorum alırken de senin paran ayrı bi kıymetli lezzetli diyip öpüp sarılıyorum valla da hoşuna gidiyo. Düşünün eğitmen diyor ki temizlikçinize bile parasını eşinize ödetmeyin gerekirse ondan alın parayı ama siz elden verin.

Aklıma geldikçe yazarım bu eğitimden bilgiler size de.

Yani sana çok katılıyorum beybi :))

Günaydın canlar, inanılmaz bir yağmur ve fırtına sesiyle uyandım kıyamet kopuyor sandım tövbe tövbe. Uykuya dalmak işkence zaten birde uykum kaçtı diren Şeyma

Şuan istanbul hala öyle bende gece oda aydınlandı resmen gürültü ile ona uyandım sabah servise durağa gidemedim.

Gece saat 1 gibi ter su içinde uyandım.Dedim sıcak basmaları bana da geldi. Evin içinde duramayacak kadar sıkıntılıyım. Balkona attım kendimi. İyi geldi. Açtım azıcık kapı, pencerelerin kelebeklerini. (Kedi olduğu için evde pek açamıyoruz). Balkonda otururken birden tuvaletim geldi. Tuvalete oturmuşken bir mide bulantısı. Hoşgeldin ishal ve istifra. Neye uğradığımı anlayamadım. Kaç kere gittim geldim bilemiyorum. Valla hamilelik başında bu kadar istifra etmemiştim. (Edenleri çok iyi anladım şimdi) İshal durmadığı için hastaneye gitmeye cesaret edemedim. (rezil olmamak için) 3,5 4 gibi oturduğum yerde uyuya kalmışım yatakta. Şimdi biraz daha sakin ortalık. Ama halsiz düşürdü beni. Dikkat edin kızlar. Üşütmüş olabilirim.

Günaydınnnn anneler gunaydinnnnn bebislerr mutlu sağlıklı gunleriniz olsun
B Bluemom44 ankara yagmurlu sansindan baya yAğmur yağıyor mont al
S Sabirla bekliyordu hasta bezi pijama terlik çorap havlu ıslak mendil gogus pedi.emzirme sutyeni ic çamaşırı kendinlik kisim.bu

gecmis olsun cnm. salgina yakalanmis olabilirsin. yorgunlugun gecmezse dr.a git xnm. serumla takviye yaparlar.

kızlar epeydir girememiştim umarım hepiniz iyisinizdir çalışan olmak sıcağa dayanamamak çok zor klima açsam odadakiler üşüyor açtırmıyor bende yandımmı hararet yapıyor kapalıyım eşarp boğuyo sanki bi an evel doğsa diyorum iki buçuk ay daha nasıl beklicem sıcaklarda gelmemişken ilk doğumumda başka yerdeydim ora soğuk memleketti bu kadar kötü olmamıştım odada yedi kişi çalışıyoruz ne oturabiliyorum ne ayak uzatabiliyorum öğle arası herkes gidince biraz dinlenebiliyorum bide 38 kadar çalışayım diyorum ama gözüm kesmiyo
ilkim kızdı kıyafette yok daha bir çorap almadım ben sizler maşallah almışınız herşeyi
32+0 damı çalışabilir alacağız
kapalı olunca ben hamilelikte bulamadım nerelerden aldınız

aynen vnm 32 dolduğu an rapor alıp çalışabilir iş yerine teslim etmen lazım 5 haftalık veriliyor o rapor en falza 5 hafta daha 37ye kadar çalışabilirsin ama o arada istediğin zaman tekrar çalışamaz raporu alıp çıkabilirsin.

Günaydın herkese
guiding1 evet 32+0 da çalışabilir raporu alacağız.
Ben de 2-3 parça dışında hiçbir şey almadım daha, bu hafta ya da önümüzdeki hafta toplu bir alışveriş yapmaktı planım ama bayramdan sonraya kaldı.
Haziran sonu, temmuz başı gibi taşınacağız inşallah, bu 2 hafta tutacağımız ev ile ilgili işleri bitirmek istiyorum. Şu an benim kafamdaki en büyük sıkıntı o. Onları halledersem bebek alışverişini illa ki yaparım diyorum.

Çalışamaz raporu alınıyor mu?
32. haftadan sonra sanki sadece dilekçe yeterli oluyor diye hatırlıyorum ama yanlış da hatırlıyor olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…