- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
2 gündür aynı sıcak basması bende de var..sanırsın sauna içindeyim...kendimi nereye atsam bilemiyorum..sonunda koydum karşıma.vantilatoru esiyor ordan efil efilResmen yaniyorum. Daha mayis ayindayiz. Sicak basiyor beni. Siz ne durumdasiniz?
Uyuşma bende de var, komple sol bacağım hem de benim. Son kontrolde doktora sordum, bebek büyüdükçe rahim bacaklara giden ana damarlara baskı yapar, o da uyuşmaya neden olur dedi. Korkarım bu uyuşma hissi artarak devam edecekŞişme olayı var epeydir zaten de iki gündür uyuşma var anlamadım gitti
Allah allaa ayakta sabit durunca mi oluyo? benm cok sabit oturunca ayaklarimi ustuste koyarsam falan oluyo uyusma. Ama dun gece inanilmaz yaniyo ve batiyolardi duramadim suya soktum kolonua surdum esime ovdurdum anca uyumusumAyaklarda uyuşması olan varmı.. su iki gündür ayakta durdukça ayaklarım uyuşuyor benim..üstelik cok-da durmuyorum ev içinde yani..dışarda olsam.anliycam
taze gelinsin annem sen de dahaahahah sefaaaan olsun ohhh!
yahuuu kocam benden beter! hicbiseyin uygununa yaklasmiyo, ucuzunu alalim dedigimde yemedigim firca kalmiyo, resmen ‘ruhun fakir’ diicek te Allah’tan o sozu bilmiyo tatli alamancim
ben 34 o 40, e bi zahmet bu yasta evleniyosak (birbucuk yillik evliyiz) belirli bi rahata ermis olalim dimi
cnm ben ince elbise ve sandaletle geziyorumKızlar Ankara’da oturanlarınız vardı galiba hava nasıl oralarda uzun kollu giysem sıcak olur mu?Sabaha yolcuyum
Resmen yaniyorum. Daha mayis ayindayiz. Sicak basiyor beni. Siz ne durumdasiniz?
ahahah sefaaaan olsun ohhh!
yahuuu kocam benden beter! hicbiseyin uygununa yaklasmiyo, ucuzunu alalim dedigimde yemedigim firca kalmiyo, resmen ‘ruhun fakir’ diicek te Allah’tan o sozu bilmiyo tatli alamancim
ben 34 o 40, e bi zahmet bu yasta evleniyosak (birbucuk yillik evliyiz ♥) belirli bi rahata ermis olalim dimi
İndirim mi bindirim mi bilemedim ben onu.Kizlar watsonsda anne bebek urunlerinde %40 indirim varmis haberiniz olsun
koca parasi harcanmak icin vardir kuzum. ki adam daha cok calissin bize daha cok yetistirebilmek icinrahata ermesin. saka maka kendim de calisiyorum yahu ihtiyacim yok parasina (ama ona ragmen onun parasini harcamak daha tatli benimki duruversin bi kosede )
bikac kez cevremde gordum, kadinlar durumlari cok iyi olan kocalarinin parasini harcamiyo, kiyamiyo, cocuguma biriksin kocama biriksin diyerek. heriflerde paralarini harcatacak kadin ariyo etrafta (metres fln). samimi soyluyorum bunu. hic affetmiicen harciican parasini anasini satiim
Günaydın canlar, inanılmaz bir yağmur ve fırtına sesiyle uyandım kıyamet kopuyor sandım tövbe tövbe. Uykuya dalmak işkence zaten birde uykum kaçtı diren Şeyma
Evet uni baby bebek şampuanı hemde 1 lt lik 11 liraya aldım mağazasından aldım internette ne kadar bilmiyorum.Kizlar watsonsda anne bebek urunlerinde %40 indirim varmis haberiniz olsun
gecmis olsun cnm. salgina yakalanmis olabilirsin. yorgunlugun gecmezse dr.a git xnm. serumla takviye yaparlar.Gece saat 1 gibi ter su içinde uyandım.Dedim sıcak basmaları bana da geldi. Evin içinde duramayacak kadar sıkıntılıyım. Balkona attım kendimi. İyi geldi. Açtım azıcık kapı, pencerelerin kelebeklerini. (Kedi olduğu için evde pek açamıyoruz). Balkonda otururken birden tuvaletim geldi. Tuvalete oturmuşken bir mide bulantısı. Hoşgeldin ishal ve istifra. Neye uğradığımı anlayamadım. Kaç kere gittim geldim bilemiyorum. Valla hamilelik başında bu kadar istifra etmemiştim. (Edenleri çok iyi anladım şimdi) İshal durmadığı için hastaneye gitmeye cesaret edemedim. (rezil olmamak için) 3,5 4 gibi oturduğum yerde uyuya kalmışım yatakta. Şimdi biraz daha sakin ortalık. Ama halsiz düşürdü beni. Dikkat edin kızlar. Üşütmüş olabilirim.
aynen vnm 32 dolduğu an rapor alıp çalışabilir iş yerine teslim etmen lazım 5 haftalık veriliyor o rapor en falza 5 hafta daha 37ye kadar çalışabilirsin ama o arada istediğin zaman tekrar çalışamaz raporu alıp çıkabilirsin.kızlar epeydir girememiştim umarım hepiniz iyisinizdir çalışan olmak sıcağa dayanamamak çok zor klima açsam odadakiler üşüyor açtırmıyor bende yandımmı hararet yapıyor kapalıyım eşarp boğuyo sanki bi an evel doğsa diyorum iki buçuk ay daha nasıl beklicem sıcaklarda gelmemişken ilk doğumumda başka yerdeydim ora soğuk memleketti bu kadar kötü olmamıştım odada yedi kişi çalışıyoruz ne oturabiliyorum ne ayak uzatabiliyorum öğle arası herkes gidince biraz dinlenebiliyorum bide 38 kadar çalışayım diyorum ama gözüm kesmiyo
ilkim kızdı kıyafette yok daha bir çorap almadım ben sizler maşallah almışınız herşeyi
32+0 damı çalışabilir alacağız
kapalı olunca ben hamilelikte bulamadım nerelerden aldınız
Çalışamaz raporu alınıyor mu?aynen vnm 32 dolduğu an rapor alıp çalışabilir iş yerine teslim etmen lazım 5 haftalık veriliyor o rapor en falza 5 hafta daha 37ye kadar çalışabilirsin ama o arada istediğin zaman tekrar çalışamaz raporu alıp çıkabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?