2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Ben şöyle bi gozgezdirmistm fiyatlara ama almicam diye dikkatli bakmamistim zaten indirim adi altinda bindirim yapmaya pek bi alistilar migros baya uygunmus

Çalışamaz raporu alınıyor mu?
32. haftadan sonra sanki sadece dilekçe yeterli oluyor diye hatırlıyorum ama yanlış da hatırlıyor olabilirim.
Evet cnm doktordan 32 hafta doldu ve artık çalışamaz raporu alman şark. iş yeri bilemez ki 32 dedin belki 30 da çıktın yada 35 te. O yüzden devam etsende ayrılsanda rapor şart. Çalışabilir yada çalışamaz

gunaydiiin hanimlaar

hayirli cumalar dilerim ayrica haftasonum basladi sukur mutluyum! bugun planim programim yok, ne yapsam diye dusunuyorum:) annemle biraz gezmelere mi gitsem. neyse az daha dusuneyim:)

Aaaaa kocan alman mıydı senin? Çok universal kayınvalide dedikodusu yapmışız be. Ben kayınvaliden Türk sanıyordum
tövbe bismillah kiz dur ne almani Allah korusun yazdiysa bozsun. yanlis anlamayin herkes özgür istedigi ile evlenir asla onyargi yorum yapmak haddimize degil ama bana kisi karakter olarak asla uymaz Allah gostermesin
alamanci derken avrupali turklere bazen ‘alamanci’ derler ya turkiye de, ordan espiri baabinda sey ettim yahu!

elden para verme olayi cooook enteresanmis unutmam artik tamam

gercekten daha cok kiymet goruyo koca parasini harcayanlar. uni bitirmis master yapmis kariyer diye kendini yirtmis biri olarak bana hic eziyet gibi gelmiyo ondan para istemek ve almak. ohhh kesene bereket hayatim cok makbule gecti diyorum:) dedigin gibi gazlamak ta lazim:))

günaydın kızlar, önümüzdeki haftayı da bitirsek te artık bir tatil bir bayram yapsak. artık gözümde büyüyor işe git gel. alışveriş listem daha yok ne nasıl alacağım :) gereksiz birşeyde almak istemiyorum. birde hala kendime şu gecelik pijama takımını çözemedim. hastane kıyafetiyle kalacağımm en sonunda

Aynen öyle. Aslında erkek psikolojisi çok kolay. Akıllı kadın olmak lazım. Aslansın kralsın diyip yücelticeksin asla adamı ezmiceksin. Söz hakkı tanıyıp isteklerini yapmayına alan açıcaksın misss gibi koca olurlar o zaman.
(tabi bazı öküzlere psikoloji falan kar etmez ya neyse :))

Günaydın güzel anneler istanbul da olanlar nasil bi yağmur, fırtına koptu gece fark ettiniz mi ?O kadar uyandım ki sabah geç kaldık ailecek Çocuğu okula yolladim diğeri uyuyor babası bakacak ben hazırlanıp kursa gidiyorum Herkese hayırlı,bereketli güzel bi cuma dilerim.

kızlar günaydın bayramda uzun yolculuğa çıkacak olan varmı benim memleket antalya 8 saat sürüyor arabayla gidicez. ayaklarımı uzatırım diye düşünüyorum arkada inşallah rahat geçer yolculuk

Bende 3-3.30 saatlik yola gidicem ama pek korkmuyorum seninki biraz daha uzun ama bi şey olmaz inşallah saat başı yada en az 2 saatte bir mola verip yürümen lazım 10 dk bile olsa ona dikkat et. Uzun süre hareketsizlik hiç iyi değil gebelikte.

Yeminle nerdeyse aynı durumdayım. Haftaya cumaya gün sayıyorum. Sonra 15 temmuza sonra ayrılış tarihine gün sayıcam :))) düşündükçe moralim bozuluyo.
Alışveriş bende sadece bebek arabası, bez, ıslak mendil, şampuan, yağ ve bi iki kıyafet aldım. Liste yapmaya cesaret edemiyorum resmen

bende 15 temmuzdan 1-2 gün sonra falan çıkarım inşlh . oğlumda akıllı uslu durur beni üzmezse beklerse inşlh :) bende bir hastane çıkışı, 8-10 kadar zıbın, 3-4 patikli alt, alt değiştirme takımı, 3-4 muslin battaniye (ama küçük lcw den aldığım) sanırım bunlardı aldığım :)

Aslında dediğim 32. haftada çalışabilir raporu aldın, 3 hafta çalıştın ayrılmak istiyorsun 35. haftada bir dilekçe ile ayrılabiliyorsun diye hatırlıyorum sonuçta bir kere kaçıncı haftada olduğuna dair bir raporu kuruma veriyorsun, onların takibini yapabilirler.
Ama yanlış da hatırlıyor olabilirim ya da kuruma bağlı uygulama da değişiyor olabilir.
Zaten o haftalarda sık gidiliyor doktora isterlerse de alırız sorun olmaz.

Valla canım en güzeli online alışveriş, dediğin gibi. Fazla dolaşamıyorum ben de, çabuk yorulmaya başladım. anca haftasonları sabah saatlerinde kahvaltımı güzel yapar da kahvemi içip dinç hissedersem o zaman dolaşabiliyorum 1-2 saat, öğlen sıcağına kalmadan. sonra yine nefes nefeseyim
Canım bana da yediğin bir şeyden bakteri kapmışsın gibi geldi, benzeri olmıştu bana da geçtiğimiz aylarda. İstifra ve ishalle atınca kendime gelmiştim hemen. Biraz dinlen gececek, geçmiş olsun

Ayni sorun bende de var bi turlu cozemedim napacagimi ne alacagimi kac tane alacagimi

Sicak diye acaba acildin yerlere ciplak ayakla bastin usuttunmu

gunaydın,
calısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum, evdekilere sevgiler tgif tgif. kaldı sadece 5 gun, sonra kocaman upuzun bir bayram tatili.

gebe kalmadan evvel kıs icin 2 tatil organize olmustuk, biri subat kapadokya idi. kısın gormemistik kapadokyayı, cok hevesliydik. digeri mart bası roma idi. cocuklarla ilk yurtdısı. kızım ve oglum asırı hevesliydi ona da. noldu, olmadı tabi, iptal ettik biletleri. nasip. degil yolculuk dr bos bile olsa toba tasıma dedi. yaz tatili programlamadık boyle olunca. kızımın kas'ta masterclassı var temmuzda ona gidecek babayla ve kardesiyle, agustos bası viyana, onda yalnız...ben hicbir yere gidemeyecegim! bu kadar uzun bayram tatilinde evde olmak, hapishanede kilitli kalmak gibi bizim ailede. atlayıp arabaya hic degilse cevre illere program yapardık, uzuluyorum bu duruma evet. canımı sıkıyor.

ama aile olmak da boyle bir sey. simdi kızım ya da oglum hasta olsaydı biz onu bırakıp sehir dısında bayram tatili yaparmıydık, aklımız kalırdı yapamazdık sanırım. kendimi avutuyorum boyle...

icimi doktum biraz. saglıklı olalım, bebek saglıkla gelsin, ekstra kotu bir durumla karsılasmayalım, seneye cıkarız bebisle di mi tatile. ucak bileti kovalardım hep, hey gidi hey...ben ucak biletlerini alırdım arabayı esim kiralardı, oteli ortaklasa oderdik, ah allahım gidecegimiz sehrin haritaları, on arastırmalar, sonra gorulecek yerler listesi, yemek yenecek yerler, ucakta kim cam kenarını kapacak yarısı, cocukları heyecanlandırıp gaza getirmece. simdi otur evde. bos bos gecsin istemiyorum o kadar sure!

oyle iste.

guzel bir gun diliyorum hepimize.

Günaydın kızlarhayırlı cumalar.
Biz de bayramda Bozcaada’da olacağız. 2 aile gideceğiz. Orda Aral çiftliği diye bir yer var çok sakin ve huzurlu umarım dinlenebilirim. Ben de tatili iple çekiyorum artık çok yoruldum. Ve yürürken sanki vajina kısmında bir ağrı hissediyorum kemik ağrısı gibi. İnşAllah 38 e kadar durur bebişim. Zaten kısmetse 37 de ayrılcam geçen pembemsi bir leke gelmişti doktor Progestan başlattı. Alttan muayene etti rahim boyu iyi demişti.
Benim eşimde aslan burcu. Övülmek poh pohlanmak çok hoşuna gidiyor. Ben ikizler Burcuyum nabza göre şerbet veriyorum.

Dün müdürüm geldi ve hoş beş sohbetten sonra çocuğa kim bakacak dedi, “ben “ dedim. E işe başlamıcak mısın dedi. Biraz izin kullanmak istiyorum diğer oğlumda 13 haftalık başladım dedim. Şaşırdı ben senin için farklı bir pozisyon düşünmüştüm ( biraz daha uzmanlık alanıma hitap eden rahat edebileceğim bir yer.)
Dedi. Ben de kısmet dedim. İzin sonrası 4 ay yarım gün tam maaş durumu var onu da harcamak istemiyorum. Öyle muallakta kaldım yani. Allahım halkımızda hayırlı olanı nasip ettim yarabbim.

Valla cok dogru. Ben de eskiden hep kendimden kisardim. Bir faydasini gormedim. O para yine gidiyor. Abartmamak kaydiyla kendimi de dusunuyorum. Boyle ben de daha mutluyum. Hep kisinca bir yerden patliyor. Ondan daha cok fedakarlik beklemeye basliyorum.

Gunaydin hayirli cumalar canim. Ayiptir soylemesi ben geceleri baya dana gibi uyudugum icin hic bisey farkettmedim

Aynen canım. Benm hatam aksam cikmak oldu biraz da.. Sabah erkenden uyaniyorum enerji bomba o coşkuyla baya is kotariyorum sonrasi tirt aksama dogru yavas yavas pilim bitiyo sicak basiyo nefesim daraliyo..

Cok gecmis olsun hepimiz sirayla usutucez bu yanginimizdan galibaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…