İndirim mi bindirim mi bilemedim ben onu.
Migros'ta bezler 39.90 mış. Biz dün akşam gittik Prima Premium care 56lı 1 numara aldık. İnternetten de sipariş vermiştik 92li. 1 Numara sezonunu kapattık başka almayacağız. Bir de üni baby deterjan ve yumuşatıcı 2si bir arada 39.90dı. Ondan da aldık. Haberiniz olsun.
Evet cnm doktordan 32 hafta doldu ve artık çalışamaz raporu alman şark. iş yeri bilemez ki 32 dedin belki 30 da çıktın yada 35 te. O yüzden devam etsende ayrılsanda rapor şart. Çalışabilir yada çalışamazÇalışamaz raporu alınıyor mu?
32. haftadan sonra sanki sadece dilekçe yeterli oluyor diye hatırlıyorum ama yanlış da hatırlıyor olabilirim.
tövbe bismillah kiz dur ne almani Allah korusun yazdiysa bozsun. yanlis anlamayin herkes özgür istedigi ile evlenir asla onyargi yorum yapmak haddimize degil ama bana kisi karakter olarak asla uymaz Allah gostermesinAaaaa kocan alman mıydı senin? Çok universal kayınvalide dedikodusu yapmışız be.Ben kayınvaliden Türk sanıyordum
elden para verme olayi cooook enteresanmis unutmam artik tamamArkadaşım iletişimde ustalık eğitimine gitti ve baya pahalı bir eğitim. Anlattıklarına inanamadım. Dikkatlice okuyun kızlar size özetliyorum. Kadın erkek her insan uğruna bedel ödediği kişilere düşkünleşirmiş. Yani eşiniz sizin için bi şey yaptığında aman sen yapma aman ben hallederim demiceksiniz bırakın yapsın size daha düşkün olur. Hatta beni şuraya bırak beni almaya gel gibi durumları da eklemek gerekiyor. Eğer tam tersi siz kocanız için sürekli bedel öderseniz düşkün olan taraf siz olursunuz ve kocanız yaptıklarınızı artık fedakarlık değil göreviniz gibi algılayıp zalimleşir. Çevrenizden veya kendi ilişkinizden gözlemleyin aşırı doğru bir tespit.
Çok önemli bir konu daha. Erkek elden para verdiği kadına meyledermiş. Yedirdiği giydirdiği harcadığı kadına meyledermiş. Patrol sekreter/ temizlikçi ev sahibi gibi ilişkiler boşuna oluşmuyo. Fıtrat olarak erkek harcadığı kadına meylediyo kızlar. Kocanızla nasıl bir para ilişkiniz var bilmiyorum ama ben çalışıyorum yine de eşim nakitin var mı veriyim mi diyo her defasında ver aşk diyorum alırken de senin paran ayrı bi kıymetli lezzetli diyip öpüp sarılıyorum valla da hoşuna gidiyo. Düşünün eğitmen diyor ki temizlikçinize bile parasını eşinize ödetmeyin gerekirse ondan alın parayı ama siz elden verin.
Aklıma geldikçe yazarım bu eğitimden bilgiler size de.
Yani sana çok katılıyorum beybi :))
Aynen öyle. Aslında erkek psikolojisi çok kolay. Akıllı kadın olmak lazım. Aslansın kralsın diyip yücelticeksin asla adamı ezmiceksin. Söz hakkı tanıyıp isteklerini yapmayına alan açıcaksın misss gibi koca olurlar o zaman.gunaydiiin hanimlaar ♥
hayirli cumalar dilerim ayrica haftasonum basladi sukur mutluyum! bugun planim programim yok, ne yapsam diye dusunuyorum:) annemle biraz gezmelere mi gitsem. neyse az daha dusuneyim:)
tövbe bismillah kiz dur ne almani Allah korusun yazdiysa bozsun. yanlis anlamayin herkes özgür istedigi ile evlenir asla onyargi yorum yapmak haddimize degil ama bana kisi karakter olarak asla uymaz Allah gostermesin
alamanci derken avrupali turklere bazen ‘alamanci’ derler ya turkiye de, ordan espiri baabinda sey ettim yahu!
elden para verme olayi cooook enteresanmis unutmam artik tamam
gercekten daha cok kiymet goruyo koca parasini harcayanlar. uni bitirmis master yapmis kariyer diye kendini yirtmis biri olarak bana hic eziyet gibi gelmiyo ondan para istemek ve almak. ohhh kesene bereket hayatim cok makbule gecti diyorum:) dedigin gibi gazlamak ta lazim:))
kızlar günaydın bayramda uzun yolculuğa çıkacak olan varmı benim memleket antalya 8 saat sürüyor arabayla gidicez. ayaklarımı uzatırım diye düşünüyorum arkada inşallah rahat geçer yolculuk
günaydın kızlar, önümüzdeki haftayı da bitirsek te artık bir tatil bir bayram yapsak. artık gözümde büyüyor işe git gel. alışveriş listem daha yok ne nasıl alacağım :) gereksiz birşeyde almak istemiyorum. birde hala kendime şu gecelik pijama takımını çözemedim. hastane kıyafetiyle kalacağımm en sonunda
bende 15 temmuzdan 1-2 gün sonra falan çıkarım inşlh . oğlumda akıllı uslu durur beni üzmezse beklerse inşlh :) bende bir hastane çıkışı, 8-10 kadar zıbın, 3-4 patikli alt, alt değiştirme takımı, 3-4 muslin battaniye (ama küçük lcw den aldığım) sanırım bunlardı aldığım :)Bende 3-3.30 saatlik yola gidicem ama pek korkmuyorum seninki biraz daha uzun ama bi şey olmaz inşallah saat başı yada en az 2 saatte bir mola verip yürümen lazım 10 dk bile olsa ona dikkat et. Uzun süre hareketsizlik hiç iyi değil gebelikte.
Yeminle nerdeyse aynı durumdayım. Haftaya cumaya gün sayıyorum. Sonra 15 temmuza sonra ayrılış tarihine gün sayıcam :))) düşündükçe moralim bozuluyo.
Alışveriş bende sadece bebek arabası, bez, ıslak mendil, şampuan, yağ ve bi iki kıyafet aldım. Liste yapmaya cesaret edemiyorum resmen
Aslında dediğim 32. haftada çalışabilir raporu aldın, 3 hafta çalıştın ayrılmak istiyorsun 35. haftada bir dilekçe ile ayrılabiliyorsun diye hatırlıyorum sonuçta bir kere kaçıncı haftada olduğuna dair bir raporu kuruma veriyorsun, onların takibini yapabilirler.Evet cnm doktordan 32 hafta doldu ve artık çalışamaz raporu alman şark. iş yeri bilemez ki 32 dedin belki 30 da çıktın yada 35 te. O yüzden devam etsende ayrılsanda rapor şart. Çalışabilir yada çalışamaz
Valla canım en güzeli online alışveriş, dediğin gibi. Fazla dolaşamıyorum ben de, çabuk yorulmaya başladım. anca haftasonları sabah saatlerinde kahvaltımı güzel yapar da kahvemi içip dinç hissedersem o zaman dolaşabiliyorum 1-2 saat, öğlen sıcağına kalmadan. sonra yine nefes nefeseyimGunaydiinn ❤
Cok sukur yagmurlu ve serin bir istanbul havasina uyandim ( aslnda nefret ederim bu havaya sukredecegim aklima gelmezdi heyhatt! )
Artik alisveris tam anlamiyla iskence bunu dun aksam anladim. iyi ki erkenden cogunu cikip almisim bundan sonra online alisveris paklar beni.. Keyifle alisveris yapmak yalan oldu !
Alsam esim isten erken geldi pazar kalabaligina kalmayalim cikip bikac eksik alalim dedim o oruclu ben hamile nerdeyse kavga ediyoduk.. Eve geldik ayaklarim batiyo yaniyo mahfoldum. Hem de neredeyse hic gezemedik. Ikea hediye cekini harcamak icin ucundan girdik 2 parca sey aldim ( organizer kutu ve alt acma şeysi) zara home dan dolaba kulp bakacaktim istnbul forumda zara home yokmus sonra apar topar eve gectik morallerim zıfırhalbukisi ne magazalar dolasacaktim ben!!
Canım bana da yediğin bir şeyden bakteri kapmışsın gibi geldi, benzeri olmıştu bana da geçtiğimiz aylarda. İstifra ve ishalle atınca kendime gelmiştim hemen. Biraz dinlen gececek, geçmiş olsunGece saat 1 gibi ter su içinde uyandım.Dedim sıcak basmaları bana da geldi. Evin içinde duramayacak kadar sıkıntılıyım. Balkona attım kendimi. İyi geldi. Açtım azıcık kapı, pencerelerin kelebeklerini. (Kedi olduğu için evde pek açamıyoruz). Balkonda otururken birden tuvaletim geldi. Tuvalete oturmuşken bir mide bulantısı. Hoşgeldin ishal ve istifra. Neye uğradığımı anlayamadım. Kaç kere gittim geldim bilemiyorum. Valla hamilelik başında bu kadar istifra etmemiştim. (Edenleri çok iyi anladım şimdi) İshal durmadığı için hastaneye gitmeye cesaret edemedim. (rezil olmamak için) 3,5 4 gibi oturduğum yerde uyuya kalmışım yatakta. Şimdi biraz daha sakin ortalık. Ama halsiz düşürdü beni. Dikkat edin kızlar. Üşütmüş olabilirim.
Ayni sorun bende de var bi turlu cozemedim napacagimi ne alacagimi kac tane alacagimigünaydın kızlar, önümüzdeki haftayı da bitirsek te artık bir tatil bir bayram yapsak. artık gözümde büyüyor işe git gel. alışveriş listem daha yok ne nasıl alacağım :) gereksiz birşeyde almak istemiyorum. birde hala kendime şu gecelik pijama takımını çözemedim. hastane kıyafetiyle kalacağımm en sonunda
Sicak diye acaba acildin yerlere ciplak ayakla bastin usuttunmuGece saat 1 gibi ter su içinde uyandım.Dedim sıcak basmaları bana da geldi. Evin içinde duramayacak kadar sıkıntılıyım. Balkona attım kendimi. İyi geldi. Açtım azıcık kapı, pencerelerin kelebeklerini. (Kedi olduğu için evde pek açamıyoruz). Balkonda otururken birden tuvaletim geldi. Tuvalete oturmuşken bir mide bulantısı. Hoşgeldin ishal ve istifra. Neye uğradığımı anlayamadım. Kaç kere gittim geldim bilemiyorum. Valla hamilelik başında bu kadar istifra etmemiştim. (Edenleri çok iyi anladım şimdi) İshal durmadığı için hastaneye gitmeye cesaret edemedim. (rezil olmamak için) 3,5 4 gibi oturduğum yerde uyuya kalmışım yatakta. Şimdi biraz daha sakin ortalık. Ama halsiz düşürdü beni. Dikkat edin kızlar. Üşütmüş olabilirim.
Aynen artık odeyiversinİyi yapmışsın gerçekten benim de hakkım kötek niye uydum ki ben bu adama olacakları bile bile serin havada çıkıp almak varken.. Ben de hepsini Bi günde alırım ödeyiversin artık
Dün gece hiç uyuyamadım ter içinde kaldım hep, eşime bakıyorum buz gibi üstünü örtmüş bide allah ım bu nasıl hormonlar dedimResmen yaniyorum. Daha mayis ayindayiz. Sicak basiyor beni. Siz ne durumdasiniz?
Valla cok dogru. Ben de eskiden hep kendimden kisardim. Bir faydasini gormedim. O para yine gidiyor. Abartmamak kaydiyla kendimi de dusunuyorum. Boyle ben de daha mutluyum. Hep kisinca bir yerden patliyor. Ondan daha cok fedakarlik beklemeye basliyorum.Günaydın annişkolarrrren sevdiğim gündeyiz mübarek Cuma akşam iftara ablama davetliyiz onunda 2 çocuğu var biri daha 3 aylık. Dayanamadım dedim tatlıyı ben yaparım sen uğraşma. Akşam güya çamaşırları asıp bulaşık makinasını boşaltıp tatlı yapıcaktım ve yeni grup çamaşırı atıcaktım yıkamaya. Aman Allahım ıslakları çıkarıp makinanın üzerine katladım diğer kirli grubu attım yıkamaya sonra geçtim tatlıyı yaptım ama bırak makina boşaltmayı tatlıdan çıkan bulaşıkları bile toparlayamadım ayaklarım şişko teyzeler gibi oldu. Valla girdim yattım zaten yangın yeri her yanım. Sabah bi kalktım eşim 2 makina çamaşırı asmış çöpü kapıya koymuş nasıl sevindim anlatamam. Bende çıkmadan bi grup kirliyi daha attım yıkamaya misss. Bi de bugün aşırı yağmur var diye servisle gitmedik arabayla geldik işe o da nasıl rahatlık işler tam bitmese de azaldı mutluyum Sabah sabah baya yazdım heh :))
Arkadaşım iletişimde ustalık eğitimine gitti ve baya pahalı bir eğitim. Anlattıklarına inanamadım. Dikkatlice okuyun kızlar size özetliyorum. Kadın erkek her insan uğruna bedel ödediği kişilere düşkünleşirmiş. Yani eşiniz sizin için bi şey yaptığında aman sen yapma aman ben hallederim demiceksiniz bırakın yapsın size daha düşkün olur. Hatta beni şuraya bırak beni almaya gel gibi durumları da eklemek gerekiyor. Eğer tam tersi siz kocanız için sürekli bedel öderseniz düşkün olan taraf siz olursunuz ve kocanız yaptıklarınızı artık fedakarlık değil göreviniz gibi algılayıp zalimleşir. Çevrenizden veya kendi ilişkinizden gözlemleyin aşırı doğru bir tespit.
Çok önemli bir konu daha. Erkek elden para verdiği kadına meyledermiş. Yedirdiği giydirdiği harcadığı kadına meyledermiş. Patrol sekreter/ temizlikçi ev sahibi gibi ilişkiler boşuna oluşmuyo. Fıtrat olarak erkek harcadığı kadına meylediyo kızlar. Kocanızla nasıl bir para ilişkiniz var bilmiyorum ama ben çalışıyorum yine de eşim nakitin var mı veriyim mi diyo her defasında ver aşk diyorum alırken de senin paran ayrı bi kıymetli lezzetli diyip öpüp sarılıyorum valla da hoşuna gidiyo. Düşünün eğitmen diyor ki temizlikçinize bile parasını eşinize ödetmeyin gerekirse ondan alın parayı ama siz elden verin.
Aklıma geldikçe yazarım bu eğitimden bilgiler size de.
Yani sana çok katılıyorum beybi :))
Şuan istanbul hala öyle bende gece oda aydınlandı resmen gürültü ile ona uyandım sabah servise durağa gidemedim.
Gunaydin hayirli cumalar canim. Ayiptir soylemesi ben geceleri baya dana gibi uyudugum icin hic bisey farkettmedimGünaydın güzel anneler istanbul da olanlar nasil bi yağmur, fırtına koptu gece fark ettiniz mi ?O kadar uyandım ki sabah geç kaldık ailecek Çocuğu okula yolladim diğeri uyuyor babası bakacak ben hazırlanıp kursa gidiyorum Herkese hayırlı,bereketli güzel bi cuma dilerim.
Aynen canım. Benm hatam aksam cikmak oldu biraz da.. Sabah erkenden uyaniyorum enerji bomba o coşkuyla baya is kotariyorum sonrasi tirt aksama dogru yavas yavas pilim bitiyo sicak basiyo nefesim daraliyo..Valla canım en güzeli online alışveriş, dediğin gibi. Fazla dolaşamıyorum ben de, çabuk yorulmaya başladım. anca haftasonları sabah saatlerinde kahvaltımı güzel yapar da kahvemi içip dinç hissedersem o zaman dolaşabiliyorum 1-2 saat, öğlen sıcağına kalmadan. sonra yine nefes nefeseyim
Gece saat 1 gibi ter su içinde uyandım.Dedim sıcak basmaları bana da geldi. Evin içinde duramayacak kadar sıkıntılıyım. Balkona attım kendimi. İyi geldi. Açtım azıcık kapı, pencerelerin kelebeklerini. (Kedi olduğu için evde pek açamıyoruz). Balkonda otururken birden tuvaletim geldi. Tuvalete oturmuşken bir mide bulantısı. Hoşgeldin ishal ve istifra. Neye uğradığımı anlayamadım. Kaç kere gittim geldim bilemiyorum. Valla hamilelik başında bu kadar istifra etmemiştim. (Edenleri çok iyi anladım şimdi) İshal durmadığı için hastaneye gitmeye cesaret edemedim. (rezil olmamak için) 3,5 4 gibi oturduğum yerde uyuya kalmışım yatakta. Şimdi biraz daha sakin ortalık. Ama halsiz düşürdü beni. Dikkat edin kızlar. Üşütmüş olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?