2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
O kucuk muslinlerden ben de almisim zamaninda. Ne yapicam kucuk bunlar diyodum. Banyodan sonra sac ve vucut kurutmada cok iyi oluyor yumusacik.

Gecmis olsun cnm

Tatil mevzusunu hiç açma bilgecim içime düşüp çıkamıyorum aksi takdirde. Benimde doktorayı bitirip yurtdışı planlarım yazjn ailecek ayvalık gezisi düşüncelerimiz vardı hepsi yalan oldu. Doktora bitsin onada fitim.dua edin bana nolur. Diplomayı alana kadar başınıza ekşiyeceğim

sağolun kızlar

gecmis olsun cnm. salgina yakalanmis olabilirsin. yorgunlugun gecmezse dr.a git xnm. serumla takviye yaparlar.

Sabah devam etmeyince gitmedim. Su içmeye çalışıyorum bol bol. Teşekkürler canım

Canım bana da yediğin bir şeyden bakteri kapmışsın gibi geldi, benzeri olmıştu bana da geçtiğimiz aylarda. İstifra ve ishalle atınca kendime gelmiştim hemen. Biraz dinlen gececek, geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım. Olabilir. Ben de dün tek tek ne yedim diye yazdım kenara sabah. Dinlenince geçecek herhalde. ağzımın tadı kalmadı.
Sicak diye acaba acildin yerlere ciplak ayakla bastin usuttunmu

Onu da düşündüm yanıyoz fuat abi diye diye üşüttüm mü acaba? Bursa'da hava bir acayip.
Cok gecmis olsun hepimiz sirayla usutucez bu yanginimizdan galibaa

Teşekkür ederim tatlım. Aman dikkat edin. Çorapsız gezmeyin.

Gecmis olsun cnm

Teşekkür ederim canım.

ben de alışverişe başlamadım ve gecelikler çok kokoş hiç bana hitap etmiyo.kafam karmakarışık

Dun haataneden sonra chicco ya gireyim dedim alt degistirme falan alirim diye Allah im oldum resmen yok yani online olmadiktan sonra bi alisveris su haftalardan sonra yapamam daha onuncok iyi anladim havuzlu han falan hepsi hikaye oldu e-bebek ten almistim zaten devamini da ordan alacam

Bence sıcakların etkisi var sanki oğlum kısa gelmişti böyle şeyler olmamıştı hic

Allah allaa ayakta sabit durunca mi oluyo? benm cok sabit oturunca ayaklarimi ustuste koyarsam falan oluyo uyusma. Ama dun gece inanilmaz yaniyo ve batiyolardi duramadim suya soktum kolonua surdum esime ovdurdum anca uyumusum
Evet kuzum ayaktayken oluyor..belkide şişme yapıyor ondan kaynaklanıyor bilmiyorum.dr.bi ara msj atayım diyorum kontrolden daha yeni geldim cunku

Doktora sordum canım yatış yapackms kendileri getirtrckms sanrm. Ama yine içim rahat değil 1 doktor olmasın dese yaptrmcm o derece korkyrm çocuğuma zararı olur mu diye. ( panik anne moduna bagladim bu hafta)
İyi bari sen uğraşmayacaksın. Kesinlikle zararı değil aksine iyi bir şey. Bir kanama, ya da olumsuzluk durumda bebekle senin karışıp bebeğe zarar gelmesin diye önlem amaçlı yapılıyor bu iğne.

Aaaaa kocan alman mıydı senin? Çok universal kayınvalide dedikodusu yapmışız be. Ben kayınvaliden Türk sanıyordum
Biz bu kaynanayi çok eleştirmişiz o zaman bak üzüldüm simdibizim türk kaynanaları örfü adeti bilirken uygulamiyor bizim elaide de elin almanın dan örf adet bekliyor

yoga ogretmenligi de yapan is arkadasim bazi yoga hareketlerinin dogumu tetikledigini anlatti. bana o hareketleri gösterecek bende size muazzam esnek vucudumla cekecegim videoyu aticam
Kesinlikle yap bence yoga. Her hafta hamilelik yogası yapıyorum. O kadar iyi geliyor ki. O bir saat kendime ayırdığım zaman dilimini anlatamam. Bebeğiminde hoşuna gidiyor. Ki hocamda baya esneksin. Kolayca doğum yaparsın gibi diyor. İnşallah öyle olur yaa :)

Zeytinliii canim bizim dezavantajimiz ilk cocuk oldugu icin hicbi seyleri yok ya ondan bu kadar uzun suruyo alisveris isi ama sen 1 gunde halledersin icin rahat olsun cok cabuk biter o yuzden hic uzulme
Aynen doğru söylüyorsun ben mesela beşik ti hastane cikisi battaniye vs vs almadım hiç hepsi oğlumdan kalma fazlasıyla var çoğu da kullanılmamış.. tek yapacağım doğduğu an bi kıyafet alicam bide.mevlut için.. biberon emzik araba onları hallettim..eksiğim olmadığından kendimce eksik cikariyorumbeğendiğin şeyleri alıyorum aklımda kalmasın evimde olsun diyeşampuan deterjan bez vs onlara stok yapıyorum.insallah alerji falan yapmazsa stoklar çöp olmaz

Biz bu kaynanayi çok eleştirmişiz o zaman bak üzüldüm simdibizim türk kaynanaları örfü adeti bilirken uygulamiyor bizim elaide de elin almanın dan örf adet bekliyor
kızlar karıştırdınız Türk zaten kocası da kaynanasıda:) elaide karıştı ortalık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…