2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Birkaç gündür benim de başladı ayak şişmesi. Ödem var. Limonlu su içmeye başlayalım hemen

Kızlar ben kıyafet yikama olayina girmeye niyetlendim yakin zamanda :) cantayi da hazirlarim heralde devaminda. Dogumlar temmuz agustos olacagi icin corap sapka konusunda ne düşünüyorsunuz?
Penye sapka ve coraplar aldim illa ki giydirilir ilk dogdugunda. 37derecelik bi sicakliktan cikiyolar sonuçta

Kizlar gecen R Rzg14 dedi limonlu.kafaniza gore.tuketmeyin hani.1 lt suya atiyorum.uc dort damla.tamamda limon dokunabilir ben.doktorumu.bekliyorum.protein kacagi testi.yaptircam Allah korusun odem.cok.ben.de.de su iciyorum.yuruyus.yapmaya calisiyorum

Yalniz bu derece bir odem varsa doktora gosterin korkuttu beni bu dediğin bak ! Tansiyonunu duzenli olcuyo musun??
göstermiştim geçen gittiğimde normal olduğunu söyledi. tansiyonumda hamilelikten önce hep yüksekti ama hamile kaldığımdan bu yana düzene girdi gayet güzel ilerliyor maşallah :) ya benim bileklerim aslında bekarken de yazları şişerdi. şimdi bebekle daha da katlandı.

Kantaron yagi sen çok iyi bilirsin o zaman ben mersinde 7 yıl okuyunca mersinli sayarım kendimi hemserim cıktı sonunda ayy cok sevindim

Kantaron bebeklerde gaza cok iyi geliyomus diye okumustum. Sari kantaran yagiyla gobegine masaj yapiyolarmis

Reflu mıde yanması olan lımonlu su belkı zararlı olabılır kızlar. Normal 1 lt suya maksımum 6 damla sıkıyorum ben. C vıtamını oldugu ıcın ben zararını okumadım baktımda baya. Cunku benım ablam hamılelıgının son ayları kısa denk gelmıstı bıldıgın kabuguyla ısırarak yıyordu lımonu. Günlük bır ıkı lımon yedıgını bılırım gayet saglıklo bebıslerı onlarda anası gıbı lımon hastası. Portakaldan farksız sadece sekerı daha az. Günlük ıcmıyorum mesela tuzlu tukettıgımde ya da az su ıctıgımın ertesı yapıyorum.

Her kafadan bir ses çıkıyor işte, bence bunlar iyi günlerimiz. Bir grup var, doğum yapacak ya da yapan birini görünce hemen kendi tecrübelerini dayatmaya çalışıyor. “Onu yeme, bunu ye süt yapar, şöyle giydir, şu mamayı ver, kucağa alıştırma, biz bilmem kaç tane büyüttük...” bıdı bıdı bıdı. Sanki bi tek onlar çocuk doğurmuş.

En çok ama en çokkk sinir olduğum şey de, Türkiye genelinde erkek tarafı bebeği kesinlikle ama kesinlikle anneye benzetmiyor. Benzese de asla kabul etmiyor. Yok efendim “ayyyyynııı babası , aynııı babaannesiii, aynı halasııı...” Hep erkek tarafına benzetiliyor. Biz taşıyıcı annesiyiz ne de olsa!!!

Eşimin kuzeninin eşine de yapılıyor bu muamele şu an. Yazık valla o geline. Ben olsam ağızlarının payını verirdim. Kız bebek bir de, annesinin kopyası, tamam babasından da almış ama kayınvalidemler inatla kendi taraflarına benzediği , geline hiç benzemediği konusunda iddialaşıyorlar. Biz “annesine de benziyor” deyince kızıyorlar. Hele benimki erkek ya, aynı muameleyi bana da yapacaklar adım gibi eminim. Fena çemkireceğim böyle bir tavır sergileyen olursa.

Beni de bekarken evli arkadaslarim eziklerdi. cocuklari olunca daha da bi degistiler. Amaaan insanlar cesit cesit ya
Bekarlar bilmeden evliliği, cocuksuzlar bilmeden duyduklariyla hamileleri darliyor.
Deneyimleyenler de sürekli akıl veriyor.
Kardes Soralım öyle konuş.

İnşallah surekli bebesinden bahseden manyak analardan olmam (oldu).

4 aylikken cinsiyet belirleme randevusunda kayinvalidemi de götürdük, elbette kocama benzetti evet ikisi de kel
Ama niyeti kötü değil kadının, ona eminim. Kocam gobegimle dalga gectikce ona cevap veriyor. Mesela gecen gorumceme kocami oldurucem dedim parmak izim yok ben hallederim lazimsa dedi

Ya bu bahsettigim guruhla akraba olmayi falan tahayyül edemiyorum. Sırf laf sokmaca. Cizgimi bozmuyorum da bozarsam kapimdan gecemezler kocam biliyor. Arkadas cevremiz cok abartinca uyariyor. Biliyor çünkü seytani uyandirirsan duyacagin laflar senin canini yakabilir.

Kavgada cok pislesirim ben bir de guler guler laf sokarım iyice cildirir karşımdaki ahaha

Mersini mersinliden daha iyi bilirim derim blyr msn o kadar seviyorum ki orayı her şeyine hayranım. Yaylalalrna doğal ürünlerine ne kadar ozledimmm. Bu yılbaşı için eşim söz vermsti orda gecircktk cok merak ediyordu o da bebek gelince gidemedik ama kalbim orda.

Ben limonu suya sıkarak içersem tansiyonum düşüyor. 2-3 dilimi 1-2 lt suya atarak gün boyu içiyorum. Ertesi güne hafiflediğimi hissediyorum

Son düzenleme:
Bekarlar bilmeden evliliği, cocuksuzlar bilmeden duyduklariyla hamileleri darliyor.
Deneyimleyenler de sürekli akıl veriyor.
Kardes Soralım öyle konuş.

İnşallah surekli bebesinden bahseden manyak analardan olmam (oldu).

Aynen oylee ay anlatacak tonla seyim var konuyla ilgili ama yazmaya useniyorum vallahi isten de ciktigimdan beri zaten evdeyim hamilelikle de birlikte disarilara cikip arkadaslarimla bulusamaz oldum e aramaya da useniyorum zaten. Bana burasi sizler yetiyosunuz baska kimselerle konuşmuyorum benm ve esimin ailesi dışında.. Yalnizlik cekiyorum biraz evet ama kafam rahat

Ş
inşallah bozdurmazlar bize çizgimizi, valla cevap vereceğim içimde tutmayacağım ben de. kendi kendimi sinir edemem onlar sinir olsunlar

Önce aydindan getiryrdm zeytinyağımi canım bende ama kişi kendi ürününü verse de belirli bir tona kadar olmynca kendi ürünü olmyrms diye sonra hataydan verdim siparişi. Aldgm kişinin telefnnu veririm canım ozel mesajla fiyatlr yenilendgnde güncel fiyat blgisi alrsn hem de. Bu arada salça gibi değişik ürünler de var belki seversn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…