2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cok.dogru ulasmak.mumkun aslinda heryerde dogal.urun.magazalari var netten pek guvenemesekte magazalardan alabiliriz ben.mersin.kokenliyim.mersinden.surekli.dogal geliyor avantajim.var sukur ama dogal.her zaman en.güzeli
Kantaron yagi sen çok iyi bilirsin o zaman ben mersinde 7 yıl okuyunca mersinli sayarım kendimi hemserim cıktı sonunda ayy cok sevindim

Kantaron yagi sen çok iyi bilirsin o zaman ben mersinde 7 yıl okuyunca mersinli sayarım kendimi hemserim cıktı sonunda ayy cok sevindim
Yihuuu super ben de cok sevindim.canim bilmem mi.keçiboynuzu ağaçları limon portakal ah ahhh

Amin inşAllah canım.Arabanın sallama gibi bir durumu olduğu için tehlikeli heralde.Biz de gidip gitmemekte kararsısız, bakalm napıcaz.Perşembe doktor ne derse ona göre hareket edicez canım.

Ya hanimlar size bir soru sorucam... Bekar ya da cocugu olmayan arkadaslarinizda bu hamilelik surecinde size karsi hafif bi sogukluk hissettiniz mi gorusmeye pek cagirmama ya da eskisi kadar yakin olmama... Simdi diyceksiniz ki sen mi cok bahsettin bebekten, aksine cocugu olmayan hicbi arkadasimin yaninda bebekle ilgili en ufak bisey bahsetmedim hattan kendileri nasil gidiyo hamilelik aldinmi esya falan deyince iyi iste nasil gitsin hayirlisi gbi gecistirmelik cevaplar verdim ve direkt ortak konulara gecmisimdir... Cunku karsi tarafi hem bogmak istemem hem de cocugu olmayan istemeyen veya isteyipte olmayan birinin yaninda uzatmaya gerek yok

Evet evet evet ya konusunu acmasan da adamlar hiiii.karnina garip bakmalar anlamadim yani neden.Allah isteyen.herkese.versin biz ballandirip yada sov.yapmiyoruz kimseye

günaydın kızlar konu dışı olacak amam bebişerler için sling yada kanguru aldfınızmı aldıysanız hangi ürünü tercih ettiniz yazarmısınız ?

Kanguru arkadasim verdi kraft sanirim yenidoganda kullanilmayan klasik modelden. Ben sling almayi dusunuyorum sadece kumas olan baglananlardan. Ilk aylari icin.

Evet evet evet ya konusunu acmasan da adamlar hiiii.karnina garip bakmalar anlamadim yani neden.Allah isteyen.herkese.versin biz ballandirip yada sov.yapmiyoruz kimseye
Bide mesela devamli suretli sen hem evlendin hem cocuk artik bu saatten sonra hani s..tin der gbi ve kendileri hergun bir muze efendim piano resitali haftasonu yurtdisi seyahati yapiyomus gbi anlatmalar ve yakin diyebilecegim kisilerden hissediyorum bunu ayyy cok kilo almissin gbisindennbazi konusmalar

Bekarlar yapmadi bana da dediğin gibi sozde çocuk istemeyen evli yada düşünmüyoruz erken daha gezicez gerek.yok diyenler garip yani moral.bozmalar uyku yok yok iste gezemezsiniz kopekler napcak kilo.almissin ise de giremezsin uzun sure vb vb ben hihiiii diyorum geciyorum sen de sallama sanirim amaçları moral.bozmak

aynen canım bende aynı durumla kaldım ofiste. 3 bayandık. diğer ikisi bayadır istiyor olmuyordu. ben hamile kaldım demedim bunlara sonra kanamam oldu doktor rapor verdi mecbur söylemek zorunda kaldım. biri hamile olduğumu duyunca ağladı falan. sevinçten değil o net yani bilmiyorum. neyse diğeri de hep bana aman erken davranma alma birşey. hayal kurma hep bu şekilde telkin verdi ki, ben hiç lafını etmedim ofiste. neyse aradan zaman geçti ağlayan hamile kaldı kargocuya kadar söyledi. şimdi de diğeri hamile kaldı. bana telkin ettiğiin tersi hareketler. yani ben ofiste pek yaşayamadım hamileliğimi tadını :)

Ya kızlar bu ayda bu kadar ayak falan şişmesi normal mi yoksa ben mi anormalim? İki gündür size anlatamam, ayaklarımın fotoğrafını çekip gülmekten ölüyorum jfkjdfnkvjd. Ben iki üç hafta öncesine kadar haftada 2-3 gün yürüyüş yapıp peşinden havuza giriyordum, ramazan yüzünden havuz bir süre kapandı, gidemiyorum. Hareketsiz mi kaldım acaba? Gerçi hep bir yerlerdeyim, işten sonra da çok dinlenme fırsatı bulduğum söylenemez. Tuz da öyle aman aman tüketmiyorum. Ay resmen hayretle inceliyorum ayaklarımı şu an.

Minnos gobegimden.eser yok.simdi

Fıstık gibi misin acabaaaa?

kızlar günaydın bayramda uzun yolculuğa çıkacak olan varmı benim memleket antalya 8 saat sürüyor arabayla gidicez. ayaklarımı uzatırım diye düşünüyorum arkada inşallah rahat geçer yolculuk
Biz haftaya cikacagiz bodruma gidecegiz o da 8 saat surecek hemen hemen. Haftasonu doktoruma sordugumda gidebilirsin 2 saatte bir durun 15 dk yuruyus yap dolan ortalikta oturma dedi. Ben arabaya bi buyuk bi kucuk yastik koymayi dusunuyorum. Belime sirtima destek yaparim diye. Zaten haftasonu 2 saatlik bi yolculuk yaptik araba sallantisindan midir nedendir 1 saat olunca wc molasi icin durdurdum arabayi

Evet cok haklisin.
Bizim de bi ayağımız izmirde gittigmde koylerinden aliyorum herseyimi bu sene hamilelikten dolayi gidemicem ama kayinvalidemler isteyince gonderiyo z.yagi falan hep oradan. sagolasin nerden aliyosun sabunlari cesitleri neler ve kaca satiliyor bilgi verirsen sevinirim canm aklimda olsun

umarım normaldir. :) çünkü benimki de koca nene bileği gibi. parmağımı basıyorum koca bir çukur oluşuyor :)

kızlar günaydın bayramda uzun yolculuğa çıkacak olan varmı benim memleket antalya 8 saat sürüyor arabayla gidicez. ayaklarımı uzatırım diye düşünüyorum arkada inşallah rahat geçer yolculuk

Ben üç hafta önce arabayla Antalya'ya gittim, üstelik arka koltukta iki kişi + oto koltuğu şeklinde Dura dura, dinlene dinlene 10 saate gittik hiç de bir şey olmadı. Bayramda da yine 10 saatlik bir yolculuk loading. Ben sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Kızlar ben kıyafet yikama olayina girmeye niyetlendim yakin zamanda :) cantayi da hazirlarim heralde devaminda. Dogumlar temmuz agustos olacagi icin corap sapka konusunda ne düşünüyorsunuz?
Kafa muhimmis, sapka sart diyolla.
Ben 25 yillik arkadasimdan o muameleyi goruyorum. O sormadan bir sey anlatmiyorum zaten, 6 senedir bunalimda ustune gecen sene kadin hastaliklarindan ameliyat oldu. Nispet yapar gibi olmasin diye elimden gelse karnimi icime cekicem. Yani cok daha uzak arkadaslarim cok daha fazla ilgili ona üzülüyorum.
Bir de evli ama cocuksuz olanlardan biri kizdiriyor bu ara. Arkadasi da hamile benden ilerde, o uyumiyormus o dincmis o hala calisiyormus vs vs. O 40 yasinda degil dedim. Sen hamile kal sonra degerlendirelim bu konuyu dedim.
Zaten motorla ilgili herkesin bi lafi sözü var, cok az destekleyen herkes bitti artik vs vs. Ulan babasi da biniyo ona neden bitti demiyosunuz?!?!
Ve genel yargilayici konusmalar; kayimvalidene verirsin bakar bize kimse yardim etmedi kendimiz buyuttuk öyle yaptik boyle yaptik. (Buraya kufur gelecek) banane? Bakmasaydin. Annene kayimvalidene yakin ev tutsaydin. Hem sikayet edersin aman karismasinlar hem tek kaldim diye ovunur duygu somurusu yaparsin.
Dun aksam bile aynı konu vardi erkek tarafindan gelinlerle. İki elti kucuk buyuge senin cocuklara kaynanamiz bakmis bana yardim etmediler vs vs. Büyükte diyor ki yooo ben baktim (büyüğü sevdim bu arada). Sonra bana dondu küçük bak seninkine bakacak kayinvaliden. O da yanimizda, belki de baktirmaz diyor ben cocumdan ayrilamam der diyor (kadin sevmez öyle gergin havayi). Dua edin sagligim yerinde olsun tabi yardim ederim falan.
Ben de dedim valla hic burnu buyukluk yapmiycam koyucam asansore hangi katta durursa o bakar.
Bi de güldüm bol bol lan neyimi kiskaniyosun? Anasi abimden küçük gencecik gelip baksaymis banane? Annem 75 yasinda kimse onu demiyo. Ben 40 yasindayim senin gibi 20 yasinda evlenip dogurmadim elbet istersem yardim alabilecegim bir kapi olmasi rahatlatici. Vucut lan bu yaslaniyo ben sen miyim? (Ne kizmisim ama)

Velhasıl herkes konusuyo. Hele normal mi sezeryan mi diyene yok vajinal diyip utandirmak da istiyorum. Size ne benim seyimden? Nerden cikarsa çıkacak bebek. Ya hic hatirlamiyorum ben hamileleri böyle darladim mi acaba? Sanmam. Karismam ben insanlara.
Bir de cok kilo almissin diyemeyip ay iyi cok sismemissin diyorlar ama altta metin belli, kamyon gibi olmussun diyor aslında. Bi carparim gorur kamyonu.

Valla iki kız arkadaşım var, ikisi de destekcim. Gorumcem şeker bal. Kayinvalidem de elinden gelen seyi yapar istersem. Yine ayni binamdaki yenge de cildirip bi saat biraksam ses etmez. Yeter onlar. Annemi soylemiyorum kadin gommekten firsat bulamaz malum
Ablam kardeşim var hic bahsetmiyorum çünkü gram destek beklemiyorum. Erkek tarafi daha cok arkamizda valla.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…