Kantaron yagi sen çok iyi bilirsin o zamanCok.dogru ulasmak.mumkun aslinda heryerde dogal.urun.magazalari var netten pek guvenemesekte magazalardan alabiliriz ben.mersin.kokenliyim.mersinden.surekli.dogal geliyor avantajim.var sukur ama dogal.her zaman en.güzeli
Yihuuu super ben de cok sevindim.canimKantaron yagi sen çok iyi bilirsin o zamanben mersinde 7 yıl okuyunca mersinli sayarım kendimi hemserim cıktı sonunda ayy cok sevindim
aman Allah korusun bebeklerimizi. geçen komşumla konuşuyordum ben hep yolculuk yaptım hamileyken dedi ama 2 saate bir inip yürüyordum dinlenyordum dedi doktor öyle söylemiş. inşallah bir sorun olmaz. benim ablam 8 aylık hamileyken 10 saat yolculuk yaptı hemde otobüs yolculuğu çok şükür birşey olmadı. dinlene dinlene gidersek sorun olmaz sanırım evdede oturuyoruz sonuçta.
Evet evet evet ya konusunu acmasan da adamlar hiiii.karnina garip bakmalar anlamadim yani neden.Allah isteyen.herkese.versin biz ballandirip yada sov.yapmiyoruz kimseyeYa hanimlar size bir soru sorucam... Bekar ya da cocugu olmayan arkadaslarinizda bu hamilelik surecinde size karsi hafif bi sogukluk hissettiniz mi gorusmeye pek cagirmama ya da eskisi kadar yakin olmama... Simdi diyceksiniz ki sen mi cok bahsettin bebekten, aksine cocugu olmayan hicbi arkadasimin yaninda bebekle ilgili en ufak bisey bahsetmedim hattan kendileri nasil gidiyo hamilelik aldinmi esya falan deyince iyi iste nasil gitsin hayirlisi gbi gecistirmelik cevaplar verdim ve direkt ortak konulara gecmisimdir... Cunku karsi tarafi hem bogmak istemem hem de cocugu olmayan istemeyen veya isteyipte olmayan birinin yaninda uzatmaya gerek yok
Kiz fotografta kucuk cikmis ama bu hafta patladi resmen iki kat atti normalde minnostu adam agrilarla oldurdu beni
günaydın kızlar konu dışı olacak amam bebişerler için sling yada kanguru aldfınızmı aldıysanız hangi ürünü tercih ettiniz yazarmısınız ?
Bide mesela devamli suretli sen hem evlendin hem cocuk artik bu saatten sonra hani s..tin der gbi ve kendileri hergun bir muze efendim piano resitali haftasonu yurtdisi seyahati yapiyomus gbi anlatmalar ve yakin diyebilecegim kisilerden hissediyorum bunu ayyy cok kilo almissin gbisindennbazi konusmalarEvet evet evet ya konusunu acmasan da adamlar hiiii.karnina garip bakmalar anlamadim yani neden.Allah isteyen.herkese.versin biz ballandirip yada sov.yapmiyoruz kimseye
Bekarlar yapmadi bana da dediğin gibi sozde çocuk istemeyen evli yada düşünmüyoruz erken daha gezicez gerek.yok diyenler garip yani moral.bozmalar uyku yok yok iste gezemezsiniz kopekler napcak kilo.almissin ise de giremezsin uzun sure vb vb ben hihiiii diyorum geciyorum sen de sallama sanirim amaçları moral.bozmakBide mesela devamli suretli sen hem evlendin hem cocuk artik bu saatten sonra hani s..tin der gbi ve kendileri hergun bir muze efendim piano resitali haftasonu yurtdisi seyahati yapiyomus gbi anlatmalar ve yakin diyebilecegim kisilerden hissediyorum bunu ayyy cok kilo almissin gbisindennbazi konusmalar
aynen canım bende aynı durumla kaldım ofiste. 3 bayandık. diğer ikisi bayadır istiyor olmuyordu. ben hamile kaldım demedim bunlara sonra kanamam oldu doktor rapor verdi mecbur söylemek zorunda kaldım. biri hamile olduğumu duyunca ağladı falan. sevinçten değil o net yani bilmiyorum. neyse diğeri de hep bana aman erken davranma alma birşey. hayal kurma hep bu şekilde telkin verdi ki, ben hiç lafını etmedim ofiste. neyse aradan zaman geçti ağlayan hamile kaldı kargocuya kadar söyledi. şimdi de diğeri hamile kaldı. bana telkin ettiğiin tersi hareketler. yani ben ofiste pek yaşayamadım hamileliğimi tadını :)Ya hanimlar size bir soru sorucam... Bekar ya da cocugu olmayan arkadaslarinizda bu hamilelik surecinde size karsi hafif bi sogukluk hissettiniz mi gorusmeye pek cagirmama ya da eskisi kadar yakin olmama... Simdi diyceksiniz ki sen mi cok bahsettin bebekten, aksine cocugu olmayan hicbi arkadasimin yaninda bebekle ilgili en ufak bisey bahsetmedim hattan kendileri nasil gidiyo hamilelik aldinmi esya falan deyince iyi iste nasil gitsin hayirlisi gbi gecistirmelik cevaplar verdim ve direkt ortak konulara gecmisimdir... Cunku karsi tarafi hem bogmak istemem hem de cocugu olmayan istemeyen veya isteyipte olmayan birinin yaninda uzatmaya gerek yok
Minnos gobegimden.eser yok.simdi
Biz haftaya cikacagiz bodruma gidecegiz o da 8 saat surecek hemen hemen. Haftasonu doktoruma sordugumda gidebilirsin 2 saatte bir durun 15 dk yuruyus yap dolan ortalikta oturma dedi. Ben arabaya bi buyuk bi kucuk yastik koymayi dusunuyorum. Belime sirtima destek yaparim diye. Zaten haftasonu 2 saatlik bi yolculuk yaptik araba sallantisindan midir nedendir 1 saat olunca wc molasi icin durdurdum arabayikızlar günaydın bayramda uzun yolculuğa çıkacak olan varmı benim memleket antalya 8 saat sürüyor arabayla gidicez. ayaklarımı uzatırım diye düşünüyorum arkada inşallah rahat geçer yolculuk
Evet cok haklisin.Canım kendin için kullanmssn zaten hiç de ütopik değil. Deri kana ilk geçiren kısım ve çocuklarımıza yedirdklerimiz kadar önemli bence. Çok iyi düşünmüşsün.
Biz anneler daha uygun olsun diye yurtdışından carsafna kadar almak istyrz bir sürü kargosu, vergisi derken ugrasmyrz da sağlıklı ürün almaya sıra gelince bazılarımız için uğraşı oluyor da gülüyorum inan ki.
Hakikî zeytinyağı, kantaron yagi ve sarimsak ile çözülmyck bebeklikte deri sorunu olmaz diye dusunyrm.
Ben 2 yildir zeytinyağımi, zeytinimi, nar ekşimi, pekmezimi hataydan getirtryrm karadenize hiç de zor olmyr bir kargoya bakyr. Sabun aldgmda sana da yazarım burdan almak istersen soylersn.
umarım normaldir. :) çünkü benimki de koca nene bileği gibi. parmağımı basıyorum koca bir çukur oluşuyor :)Ya kızlar bu ayda bu kadar ayak falan şişmesi normal mi yoksa ben mi anormalim? İki gündür size anlatamam, ayaklarımın fotoğrafını çekip gülmekten ölüyorum jfkjdfnkvjd. Ben iki üç hafta öncesine kadar haftada 2-3 gün yürüyüş yapıp peşinden havuza giriyordum, ramazan yüzünden havuz bir süre kapandı, gidemiyorum. Hareketsiz mi kaldım acaba? Gerçi hep bir yerlerdeyim, işten sonra da çok dinlenme fırsatı bulduğum söylenemez. Tuz da öyle aman aman tüketmiyorum. Ay resmen hayretle inceliyorum ayaklarımı şu an.
Fıstık gibi misin acabaaaa?
kızlar günaydın bayramda uzun yolculuğa çıkacak olan varmı benim memleket antalya 8 saat sürüyor arabayla gidicez. ayaklarımı uzatırım diye düşünüyorum arkada inşallah rahat geçer yolculuk
Kafa muhimmis, sapka sart diyolla.Kızlar ben kıyafet yikama olayina girmeye niyetlendim yakin zamanda :) cantayi da hazirlarim heralde devaminda. Dogumlar temmuz agustos olacagi icin corap sapka konusunda ne düşünüyorsunuz?
Ben 25 yillik arkadasimdan o muameleyi goruyorum. O sormadan bir sey anlatmiyorum zaten, 6 senedir bunalimda ustune gecen sene kadin hastaliklarindan ameliyat oldu. Nispet yapar gibi olmasin diye elimden gelse karnimi icime cekicem. Yani cok daha uzak arkadaslarim cok daha fazla ilgili ona üzülüyorum.Ya hanimlar size bir soru sorucam... Bekar ya da cocugu olmayan arkadaslarinizda bu hamilelik surecinde size karsi hafif bi sogukluk hissettiniz mi gorusmeye pek cagirmama ya da eskisi kadar yakin olmama... Simdi diyceksiniz ki sen mi cok bahsettin bebekten, aksine cocugu olmayan hicbi arkadasimin yaninda bebekle ilgili en ufak bisey bahsetmedim hattan kendileri nasil gidiyo hamilelik aldinmi esya falan deyince iyi iste nasil gitsin hayirlisi gbi gecistirmelik cevaplar verdim ve direkt ortak konulara gecmisimdir... Cunku karsi tarafi hem bogmak istemem hem de cocugu olmayan istemeyen veya isteyipte olmayan birinin yaninda uzatmaya gerek yok
Bir de cok kilo almissin diyemeyip ay iyi cok sismemissin diyorlar ama altta metin belli, kamyon gibi olmussun diyor aslında. Bi carparim gorur kamyonu.Bide mesela devamli suretli sen hem evlendin hem cocuk artik bu saatten sonra hani s..tin der gbi ve kendileri hergun bir muze efendim piano resitali haftasonu yurtdisi seyahati yapiyomus gbi anlatmalar ve yakin diyebilecegim kisilerden hissediyorum bunu ayyy cok kilo almissin gbisindennbazi konusmalar
umarım normaldir. :) çünkü benimki de koca nene bileği gibi. parmağımı basıyorum koca bir çukur oluşuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?