- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Bebek arabasi olayi mesela bizde de oyle muhtemelen son haftaya kalacak cocuk dogmus olur ya daİnşallah hallolur sıcaklardan korkuyorum ben Bi güne sıkıştırmaya çalışıcam yoksa çok yoruyor olmadı iki günbenimkinin umurunda değil ilk bebekte de böyleydi bu hiç değişmemiş 10 yıldır
Onu detayli arastirmadim ama oyuncak bebek taragi gibi taraklar var, herhalde onun da oldugu tienak makasi vs bir set alacağım. Haftaya gorumcemle e-bebek' e gideceğiz, ordan alırım belki.Ben de ayni sekilde liste yaptim atiyorum biseyden 3 tane alinacaksa yanina uc tane kutucuk koydum aldimsa tik attim cok buyuk kolaylik oldu sen tarak aldin mi canim aldinsa ne marka aldin
Ya bi git kratina kadar belli seninaksam aksam kahkaha attirdin kiz banaince bel koca kalca olayi hamile kalmadan önce kardashian lara benzese de gerisini Allah benzetmesin kiz topuklar yalan olduuu yalan oldu, ince bel yalan olduuu yalan oldu
Alev alev yandigin dogruuuu kullerimden dogar miyim sana dogruuuResmen yaniyorum. Daha mayis ayindayiz. Sicak basiyor beni. Siz ne durumdasiniz?
Ayni saatlerde uyanmisiz. Tuvalete kalktim ama ah oh vah diye diye, +18 film cekiyorum sanki kalkmak ne zor oldu12 gibi yatıp uyuyunca da bu saatlerde seytan gormus gibi açılıyor gözler uyanıyorum..vücut alışkın değil ki 3.4 saat uyanmadan uyumaya napsın tepki veriyor
Ben de aynen panjurlara ragmen sese uyandim. Yagmurdan falan korkmam, doluda izmit otobaninda motor sürmüş insanim ama bilmem sana da oldu mu? Ya dünya kafayi kirar ve kiyamet gibi dogal afetler olursa cocugu nasil koruyacagiz?Günaydın canlar, inanılmaz bir yağmur ve fırtına sesiyle uyandım kıyamet kopuyor sandım tövbe tövbe. Uykuya dalmak işkence zaten birde uykum kaçtı diren Şeyma
Bence saat basi mola, sabit oturusta kan akisi sorunu. Ve ayaklarimi uzaticam diye emniyet kemeri takmamazlik etme annesi.kızlar günaydın bayramda uzun yolculuğa çıkacak olan varmı benim memleket antalya 8 saat sürüyor arabayla gidicez. ayaklarımı uzatırım diye düşünüyorum arkada inşallah rahat geçer yolculuk
Sana kafa atarım. Dun erkek tarafindan bir gelin en az 8 aylik sanmis beni. La bu gobek 3 ay daha nasil buyuyecek? Derime yazıkMinnos gobegimden.eser yok.simdi
Garibimin göbeği olmadığından çıkanida göbek sanıyor.. kız o çıkmış haliyle göbekse bizimkiler ne acabaperidrol84 masallah kiz insallah benzer alerjik.olmaz hicbirisi stok güzel ama iste korkuyoruz ya olmazsa ben farkli markalardan ala ala gittim uc marka sampuan kucuk boy pisik kremi iki marka vb vb ama.hep.minik aldim 100 200 ml kiz gomme göbeğimi vallahi buyuk fotoda minik.çıkıyor bu hafta patladi resmen ağrıları beni.otturuyor
Kız bunun ağrısından noluuurr yaa minnooşkarpuz göbekli olarak biz napak de bize..
Onu detayli arastirmadim ama oyuncak bebek taragi gibi taraklar var, herhalde onun da oldugu tienak makasi vs bir set alacağım. Haftaya gorumcemle e-bebek' e gideceğiz, ordan alırım belki.
Ya bi git kratina kadar belli senin
Alev alev yandigin dogruuuu kullerimden dogar miyim sana dogruuu
Ayni saatlerde uyanmisiz. Tuvalete kalktim ama ah oh vah diye diye, +18 film cekiyorum sanki kalkmak ne zor oldu
Ben de aynen panjurlara ragmen sese uyandim. Yagmurdan falan korkmam, doluda izmit otobaninda motor sürmüş insanim ama bilmem sana da oldu mu? Ya dünya kafayi kirar ve kiyamet gibi dogal afetler olursa cocugu nasil koruyacagiz?
Bence saat basi mola, sabit oturusta kan akisi sorunu. Ve ayaklarimi uzaticam diye emniyet kemeri takmamazlik etme annesi.
Sana kafa atarım. Dun erkek tarafindan bir gelin en az 8 aylik sanmis beni. La bu gobek 3 ay daha nasil buyuyecek? Derime yazık
Tamam tamam ben sustumGaribimin göbeği olmadığından çıkanida göbek sanıyor.. kız o çıkmış haliyle göbekse bizimkiler ne acabaama evet önceki resime gore biseyler var zar zor gorunsede
Susma ya sen konuş valla maşallah gerçekten bence bir ayrıcalık kıymetini bil kız imrenmedik değil yaniiTamam tamam ben sustum
Amin Allah razı olsun canımtamamdır iclalciğim, insallah biter doktora, alırsın diplomayı da oh mis mis, hep dua. allah rast getirsin canım.
Canımm sagolasn zaman ayrp acikldgn için çok dinledim doktorlardn da ama aşı karşıtı olunca her şey gözüme frkli geliyor. Umarım sağlıcakla bebislerimizi kucagmza aliriz.İyi bari sen uğraşmayacaksın. Kesinlikle zararı değil aksine iyi bir şey. Bir kanama, ya da olumsuzluk durumda bebekle senin karışıp bebeğe zarar gelmesin diye önlem amaçlı yapılıyor bu iğne.
Minnos gobegimden.eser yok.simdi
Ne karpuzu bi damacana ebatında ilerliyoruzKız bunun ağrısından noluuurr yaa minnooşkarpuz göbekli olarak biz napak de bize..
Kız Niye susuyorsun ben senin yerinde.olsam.bizle dalga geçerdim hep kocaa göbekli koca g..... diyeTamam tamam ben sustum
Şaka yaa sonuçta bebişlerimiz sağlıklı olduktan sonra göbüşün totişn ne önemi varGeçmem niye geciyim.kiz ask olsun
Manken anneŞaka yaa sonuçta bebişlerimiz sağlıklı olduktan sonra göbüşün totişn ne önemi varmanken anne..
Canım kendin için kullanmssn zaten hiç de ütopik değil. Deri kana ilk geçiren kısım ve çocuklarımıza yedirdklerimiz kadar önemli bence. Çok iyi düşünmüşsün.Ben de egzama gibi şeyler cikmisti gecen yil dermatolog kimyasal alerjin var dus jeli ve kimyasal bisey sürme vücuduna demisti. Ben de dogal sabun ve yaglara gectim bir daha boyle bi problemim kalmadi. Simdi bebise de boyle yapmak istiyorum sampuan fln almak istemiyorum dogal sabunla yikayayim dogal yaglarla masajini yapayim diyorum. Sizce cok mu utopik sabunla zorlanir miyim yikarken ?hatice teyze diye dogal urunler satan bi marka buldum bebek sabunu da var alsam mi yoksa illa bebek sabunu degl de dogal z.yagli sabun fln mi alsam ay ne yapsaam
Rica ederim canım. İçini ferah tut. Bebeğin için iyi bir şey yapıyorsun öyle düşün. İnşallahGece uyku yok
Canımm sagolasn zaman ayrp acikldgn için çok dinledim doktorlardn da ama aşı karşıtı olunca her şey gözüme frkli geliyor. Umarım sağlıcakla bebislerimizi kucagmza aliriz.
31+6 da çalışamaz raporu alabilir miyim aca bilgisi olan var mıaynen vnm 32 dolduğu an rapor alıp çalışabilir iş yerine teslim etmen lazım 5 haftalık veriliyor o rapor en falza 5 hafta daha 37ye kadar çalışabilirsin ama o arada istediğin zaman tekrar çalışamaz raporu alıp çıkabilirsin.
Kız sen al kilo yaa nasılsa görünmüyor salla gitsin ye bol bol ohh sefan olsunManken anne9.5 kg almisim lann ne mankeni göbek kucuk ama etkili
Cok.dogru ulasmak.mumkun aslinda heryerde dogal.urun.magazalari var netten pek guvenemesekte magazalardan alabiliriz ben.mersin.kokenliyim.mersinden.surekli.dogal geliyor avantajim.var sukur ama dogal.her zaman en.güzeliCanım kendin için kullanmssn zaten hiç de ütopik değil. Deri kana ilk geçiren kısım ve çocuklarımıza yedirdklerimiz kadar önemli bence. Çok iyi düşünmüşsün.
Biz anneler daha uygun olsun diye yurtdışından carsafna kadar almak istyrz bir sürü kargosu, vergisi derken ugrasmyrz da sağlıklı ürün almaya sıra gelince bazılarımız için uğraşı oluyor da gülüyorum inan ki.
Hakikî zeytinyağı, kantaron yagi ve sarimsak ile çözülmyck bebeklikte deri sorunu olmaz diye dusunyrm.
Ben 2 yildir zeytinyağımi, zeytinimi, nar ekşimi, pekmezimi hataydan getirtryrm karadenize hiç de zor olmyr bir kargoya bakyr. Sabun aldgmda sana da yazarım burdan almak istersen soylersn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?