2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bebek arabasi olayi mesela bizde de oyle muhtemelen son haftaya kalacak cocuk dogmus olur ya da

Ben de ayni sekilde liste yaptim atiyorum biseyden 3 tane alinacaksa yanina uc tane kutucuk koydum aldimsa tik attim cok buyuk kolaylik oldu sen tarak aldin mi canim aldinsa ne marka aldin
Onu detayli arastirmadim ama oyuncak bebek taragi gibi taraklar var, herhalde onun da oldugu tienak makasi vs bir set alacağım. Haftaya gorumcemle e-bebek' e gideceğiz, ordan alırım belki.
aksam aksam kahkaha attirdin kiz bana ince bel koca kalca olayi hamile kalmadan önce kardashian lara benzese de gerisini Allah benzetmesin kiz topuklar yalan olduuu yalan oldu, ince bel yalan olduuu yalan oldu
Ya bi git kratina kadar belli senin
Resmen yaniyorum. Daha mayis ayindayiz. Sicak basiyor beni. Siz ne durumdasiniz?
Alev alev yandigin dogruuuu kullerimden dogar miyim sana dogruuu
12 gibi yatıp uyuyunca da bu saatlerde seytan gormus gibi açılıyor gözler uyanıyorum..vücut alışkın değil ki 3.4 saat uyanmadan uyumaya napsın tepki veriyor
Ayni saatlerde uyanmisiz. Tuvalete kalktim ama ah oh vah diye diye, +18 film cekiyorum sanki kalkmak ne zor oldu
Günaydın canlar, inanılmaz bir yağmur ve fırtına sesiyle uyandım kıyamet kopuyor sandım tövbe tövbe. Uykuya dalmak işkence zaten birde uykum kaçtı diren Şeyma
Ben de aynen panjurlara ragmen sese uyandim. Yagmurdan falan korkmam, doluda izmit otobaninda motor sürmüş insanim ama bilmem sana da oldu mu? Ya dünya kafayi kirar ve kiyamet gibi dogal afetler olursa cocugu nasil koruyacagiz?
kızlar günaydın bayramda uzun yolculuğa çıkacak olan varmı benim memleket antalya 8 saat sürüyor arabayla gidicez. ayaklarımı uzatırım diye düşünüyorum arkada inşallah rahat geçer yolculuk
Bence saat basi mola, sabit oturusta kan akisi sorunu. Ve ayaklarimi uzaticam diye emniyet kemeri takmamazlik etme annesi.
Minnos gobegimden.eser yok.simdi
Sana kafa atarım. Dun erkek tarafindan bir gelin en az 8 aylik sanmis beni. La bu gobek 3 ay daha nasil buyuyecek? Derime yazık

Garibimin göbeği olmadığından çıkanida göbek sanıyor.. kız o çıkmış haliyle göbekse bizimkiler ne acabaama evet önceki resime gore biseyler var zar zor gorunsede

Kız bunun ağrısından noluuurr yaa minnooş karpuz göbekli olarak biz napak de bize..
Garibimin göbeği olmadığından çıkanida göbek sanıyor.. kız o çıkmış haliyle göbekse bizimkiler ne acabaama evet önceki resime gore biseyler var zar zor gorunsede
Tamam tamam ben sustum

Gece uyku yok
İyi bari sen uğraşmayacaksın. Kesinlikle zararı değil aksine iyi bir şey. Bir kanama, ya da olumsuzluk durumda bebekle senin karışıp bebeğe zarar gelmesin diye önlem amaçlı yapılıyor bu iğne.
Canımm sagolasn zaman ayrp acikldgn için çok dinledim doktorlardn da ama aşı karşıtı olunca her şey gözüme frkli geliyor. Umarım sağlıcakla bebislerimizi kucagmza aliriz.

Canım kendin için kullanmssn zaten hiç de ütopik değil. Deri kana ilk geçiren kısım ve çocuklarımıza yedirdklerimiz kadar önemli bence. Çok iyi düşünmüşsün.
Biz anneler daha uygun olsun diye yurtdışından carsafna kadar almak istyrz bir sürü kargosu, vergisi derken ugrasmyrz da sağlıklı ürün almaya sıra gelince bazılarımız için uğraşı oluyor da gülüyorum inan ki.
Hakikî zeytinyağı, kantaron yagi ve sarimsak ile çözülmyck bebeklikte deri sorunu olmaz diye dusunyrm.
Ben 2 yildir zeytinyağımi, zeytinimi, nar ekşimi, pekmezimi hataydan getirtryrm karadenize hiç de zor olmyr bir kargoya bakyr. Sabun aldgmda sana da yazarım burdan almak istersen soylersn.

Gece uyku yok

Canımm sagolasn zaman ayrp acikldgn için çok dinledim doktorlardn da ama aşı karşıtı olunca her şey gözüme frkli geliyor. Umarım sağlıcakla bebislerimizi kucagmza aliriz.
Rica ederim canım. İçini ferah tut. Bebeğin için iyi bir şey yapıyorsun öyle düşün. İnşallah

31+6 da çalışamaz raporu alabilir miyim aca bilgisi olan var mı

Cok.dogru ulasmak.mumkun aslinda heryerde dogal.urun.magazalari var netten pek guvenemesekte magazalardan alabiliriz ben.mersin.kokenliyim.mersinden.surekli.dogal geliyor avantajim.var sukur ama dogal.her zaman en.güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…