- 10 Nisan 2019
- 417
- 2.518
- 63
Ben de babasına benzesin istiyorum. Hep öyle hayal ediyorum Efe’mi :) Esmer, yakışıklı, uzun boylu bir evladım olsun neden istemeyim ki :) bana benzemese de olur. Ben sadece anneye “sen taşıyıcı annesin” der gibi yapılan muameleye kızıyorum. Annelik kadar kutsal bir sey daha yok dünyada oysaki. Niye insanlar bir bebeği sevip sahiplenirken onu zorluklarla taşıyan, doğuran, koynuna almak icin sabırsızlanan annesini dışlarlar ki?Babalar doguramdgi için uzuluyorlar bence bizi kıskanıyorlarondan kendilerine benzetmk istyrlar ailesi de biz baskın genizz bize benziyo diye bilincaltindn konsyrlar.
Ama benim de hayalim babasının kopyası olsun ona benzetsnlerinşallah karakteri benzesin diye dua edyrm
Ay inanmıyorum ya, ben şu an o dediğini yapabiliyorum. Akşamları çayımı, meyvemi falan koyuyorum göbeğime, tepsi görevi görüyorKız bu ne kadar minnoş göbek. Ay sen hiç yakınma sen normal olansın sanırım. Bana herkes az kaldı herhalde ne zaman doğum iznine ayrılıyosun diyorlarGöbek aldı başını gitti.Yakında üstüne içeceğimi koyup tv izleyebileceğim.
Ayy sesli güldüm yaa çok tatlısın. Ben küçükken sarışındım diyosn ama şu da var ki esmer gen baskın ki erkekler de sarışın nedense ben sevmyrm, erkek dedgn esmer olck gibi bisey var aklımda tabi bunu dusunrken ben biraz aşırıya kaçmış olablrim (eşim siyahi)Ben de babasına benzesin istiyorum. Hep öyle hayal ediyorum Efe’mi :) Esmer, yakışıklı, uzun boylu bir evladım olsun neden istemeyim ki :) bana benzemese de olur. Ben sadece anneye “sen taşıyıcı annesin” der gibi yapılan muameleye kızıyorum. Annelik kadar kutsal bir sey daha yok dünyada oysaki. Niye insanlar bir bebeği sevip sahiplenirken onu zorluklarla taşıyan, doğuran, koynuna almak icin sabırsızlanan annesini dışlarlar ki?
eşimin tarafı hep esmer. Sarışın ya da kumral hiç yok. ben beyaz tenliyim, saçlarım bebekliğimde sapsarıymış. Zamanla koyulaşmış. Anne tarafım da sarışın, yeşil gözlü. Yani bana benzeyecek olursa çocuk beyaz tenli sarı saçlı doğar. Öyle olsa bile bunlar “aynıııı babaassııııı, aynı babaannesiiiiii” diyecek
ben en iyisi yanımda terlik bulundurayım da böyle konuşan olursa fırlatırım ağızlarına
Yaa aslinda bana annem hamileyken cok balik yemis balik hastasidir ama bana sirayet etmemis o balihin kokusundan bile midem bulaniyoaynen canım bende balık yemiyorum doktor bana da ceviz demişti bol bol. ama birde anne ne yerse bebeğin beslenme şeklide ona göre şekilleniyormuş halam hamileliğinde çok yoğurt yemişti. tek yediği meyve de elmaymış. şimdi çocuk yoğurdu herşeyin üstüne dökmeye çalışıyor. o gün barbunyanın üzerine yoğurt döküp yicem diye ağladı ve tek yediği meyve. onun için kendimi ıspanak balık yemeye zorluyorum ki çocukta yesin diye :)
yastık olayını iyi hatırlattın bana sağol. yastık alayım belim için hayırlı yolculuklar canımBiz haftaya cikacagiz bodruma gidecegiz o da 8 saat surecek hemen hemen. Haftasonu doktoruma sordugumda gidebilirsin 2 saatte bir durun 15 dk yuruyus yap dolan ortalikta oturma dedi. Ben arabaya bi buyuk bi kucuk yastik koymayi dusunuyorum. Belime sirtima destek yaparim diye. Zaten haftasonu 2 saatlik bi yolculuk yaptik araba sallantisindan midir nedendir 1 saat olunca wc molasi icin durdurdum arabayi
Bende senin gibiyim canım. Bazen dediğin gibi yalnızlık çekiyorum. Onu da komşularım ve eşim ailelerimiz sağolsun hallediyoruz. Eşim işe başladıktan sonra fena canım sıkılmaya başladı. Onu da bebek gelince sıkılmaya vaktin olmayacak diyorlar bakalım. Bugün baya enerjisiz halsizim. İyice bunaldım ağrılar Uykusuzluk falan. Birazdan dışarı çıkıp yürücegim. Sende arada çık gezin.
Çıktım ben de ama belim hemen isyan ediyor. Yürüdükçe düzelmesi lazım da yapmiyorum iste.Bende senin gibiyim canım. Bazen dediğin gibi yalnızlık çekiyorum. Onu da komşularım ve eşim ailelerimiz sağolsun hallediyoruz. Eşim işe başladıktan sonra fena canım sıkılmaya başladı. Onu da bebek gelince sıkılmaya vaktin olmayacak diyorlar bakalım. Bugün baya enerjisiz halsizim. İyice bunaldım ağrılar Uykusuzluk falan. Birazdan dışarı çıkıp yürücegim. Sende arada çık gezin.
Ben günde 14g filtre kahve iciyorum, süt oranini cok arttirdim, 3 kupa kahve oluyor. Hesaplamalarima gore 210mg kafein ediyor ki diyetisyen arkadasim 200mg demisti yamulmuyorsam. Çocuk zombi olabilir.Kizlar burada biri doktora gidilirse sorun karnim tas gbi yazmisti kendimde de vardi sordum doktor direkt normal dedi... Baska sordugum soru gunde bi bardak kahve icmek caiz mi dedim caizdir dedi... Ve en can aliciya geliyorum balik yemiyorum omega alacak miyim dedim omega haplarini tasvip etmedigini omegayi farkli yiyeceklerden zaten aldigimi soyledi sonra arkadasimin amcasi doktor ona da ayri soruyu yonellik bu sefer ki prof o da balik yagi haplarini onermedigini bol bol ceviz yemem gerektihini soyledi velhasil boyle
Ben ellerimi birlestirip koyuyorum yaşlılar gibiKız bu ne kadar minnoş göbek. Ay sen hiç yakınma sen normal olansın sanırım. Bana herkes az kaldı herhalde ne zaman doğum iznine ayrılıyosun diyorlarGöbek aldı başını gitti.Yakında üstüne içeceğimi koyup tv izleyebileceğim.
Evet ne kokusuz ne kokulu değişik bir şey. Sampuani henuz denemedim.I ikuayko @gamze3587 sampuan.losyon yag geldi denedim ikuaykonun dedigi gibi koku var ama.bitki.kokusu parfum.değil agir sdeğil koku surdum yikadim geçti.kokusu bence alinabilir icerigi de temiz bence alinabilir
Bir seyler yerken dökülüyor mu? Cocuk gibiyim vallaAy inanmıyorum ya, ben şu an o dediğini yapabiliyorum. Akşamları çayımı, meyvemi falan koyuyorum göbeğime, tepsi görevi görüyorgidip bi yerden atayım kendimi...
Ya bu kahve isi benim zaten kabusum oldu nefis mucadelesindeyim devamliÇıktım ben de ama belim hemen isyan ediyor. Yürüdükçe düzelmesi lazım da yapmiyorum iste.
Ben günde 14g filtre kahve iciyorum, süt oranini cok arttirdim, 3 kupa kahve oluyor. Hesaplamalarima gore 210mg kafein ediyor ki diyetisyen arkadasim 200mg demisti yamulmuyorsam. Çocuk zombi olabilir.
Ben ellerimi birlestirip koyuyorum yaşlılar gibi
Evet ne kokusuz ne kokulu değişik bir şey. Sampuani henuz denemedim.
Bir seyler yerken dökülüyor mu? Cocuk gibiyim valla
Bir de sey var;Ya bu kahve isi benim zaten kabusum oldu nefis mucadelesindeyim devamli
bende gunluk iciyorum kahve ilk kizimda da ictim.acana bebek ondan mi minik oluyo diye xusunuyorum varmi fikrinBir de sey var;
Misal kahve goruyorlar elimde senin icmen yasak degil mi diyip kocama bakiyorlar. He ben izne tabiyim, kocam belirliyo.
Her gün işyerinde hepbir ağızdan : “sen kahve mi içiyosuuunnn???!!!”Bir de sey var;
Misal kahve goruyorlar elimde senin icmen yasak degil mi diyip kocama bakiyorlar. He ben izne tabiyim, kocam belirliyo.
Allah Allah bunlar babadan ogyla nesil heralde bizee de ayni durunBir de sey var;
Kahve iyidir bir fincanın kimseye bi zararı olmazSom bir aydir kahveye basladim her sabah 1 fincan hayirlisi bakalimm
yalniz yuruyus bana caniniz cekecek diye soyleyemedigim bissuru sey olarak geri döndü vicdanim sızım sızım sizliyyyy
hergün ofiste 1 tane akşam eşimle 1 tane toplam 2 tane içiyorum:) hamilelikten önce en az 4 içtiğim için(sigara ile birlikte) doktor 2 tane için sorun yok dedi.Her gün işyerinde hepbir ağızdan : “sen kahve mi içiyosuuunnn???!!!”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?