2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de babasına benzesin istiyorum. Hep öyle hayal ediyorum Efe’mi :) Esmer, yakışıklı, uzun boylu bir evladım olsun neden istemeyim ki :) bana benzemese de olur. Ben sadece anneye “sen taşıyıcı annesin” der gibi yapılan muameleye kızıyorum. Annelik kadar kutsal bir sey daha yok dünyada oysaki. Niye insanlar bir bebeği sevip sahiplenirken onu zorluklarla taşıyan, doğuran, koynuna almak icin sabırsızlanan annesini dışlarlar ki?

eşimin tarafı hep esmer. Sarışın ya da kumral hiç yok. ben beyaz tenliyim, saçlarım bebekliğimde sapsarıymış. Zamanla koyulaşmış. Anne tarafım da sarışın, yeşil gözlü. Yani bana benzeyecek olursa çocuk beyaz tenli sarı saçlı doğar. Öyle olsa bile bunlar “aynıııı babaassııııı, aynı babaannesiiiiii” diyecek

ben en iyisi yanımda terlik bulundurayım da böyle konuşan olursa fırlatırım ağızlarına

Ay inanmıyorum ya, ben şu an o dediğini yapabiliyorum. Akşamları çayımı, meyvemi falan koyuyorum göbeğime, tepsi görevi görüyor gidip bi yerden atayım kendimi...

Ayy sesli güldüm yaa çok tatlısın. Ben küçükken sarışındım diyosn ama şu da var ki esmer gen baskın ki erkekler de sarışın nedense ben sevmyrm, erkek dedgn esmer olck gibi bisey var aklımda tabi bunu dusunrken ben biraz aşırıya kaçmış olablrim (eşim siyahi) babam kumral mavi gözlü annem yeşil gözlü kumral benimde.
Taşıyıcı anne muamlsi yapanlara bende de terlik

Yaa aslinda bana annem hamileyken cok balik yemis balik hastasidir ama bana sirayet etmemis o balihin kokusundan bile midem bulaniyo neyse bol bol ceviz yiyim bari ne diim

yastık olayını iyi hatırlattın bana sağol. yastık alayım belim için hayırlı yolculuklar canım

Evet bebislerimiz dogunca sıkılmaya vaktimiz olmicak bunun da tadini cikaralim:) az once ciktim dolasmaya. Bugn benim de bi carpintim var anlamadim gitti

Çıktım ben de ama belim hemen isyan ediyor. Yürüdükçe düzelmesi lazım da yapmiyorum iste.
Ben günde 14g filtre kahve iciyorum, süt oranini cok arttirdim, 3 kupa kahve oluyor. Hesaplamalarima gore 210mg kafein ediyor ki diyetisyen arkadasim 200mg demisti yamulmuyorsam. Çocuk zombi olabilir.
Ben ellerimi birlestirip koyuyorum yaşlılar gibi
I ikuayko @gamze3587 sampuan.losyon yag geldi denedim ikuaykonun dedigi gibi koku var ama.bitki.kokusu parfum.değil agir sdeğil koku surdum yikadim geçti.kokusu bence alinabilir icerigi de temiz bence alinabilir
Evet ne kokusuz ne kokulu değişik bir şey. Sampuani henuz denemedim.
Ay inanmıyorum ya, ben şu an o dediğini yapabiliyorum. Akşamları çayımı, meyvemi falan koyuyorum göbeğime, tepsi görevi görüyor gidip bi yerden atayım kendimi...
Bir seyler yerken dökülüyor mu? Cocuk gibiyim valla

Ya bu kahve isi benim zaten kabusum oldu nefis mucadelesindeyim devamli

Kızlar bir kaç saat giremedim 12 sayfa birikmiş maşallah size :) bebeklerin babaya benzetilmesinden fln bahsetmişsiniz valla ben bana benzesin bnm tarafa ceksinler isterim benim gözler kahve ama babamin babaannemin ela gözleri çok isterim ela gözlü olsunlar birde tmm çok uzun dgl boyum 170 boyundayım babam kardesim hep uzun boylu baba tarafina çekip kısa kalmasınlar baba 169 boyu görümceler iç fln en uzunu 163 e biraz boy post iyidir huy olarak ta eşim de diyor ztn sana ceksinler ki uyumlu olsunlar diye biz böyle hayaller kuruyoruz ama bakalım doğunca görücez nasıl olacaklar

selam canlar,
darlayan insanlardan konuşmuşuz, herkesin etrafında aynı örnekler var demek:)
kuzenim de dün bana"benim göbeğim bu kadarken ben doğuma gitmiştim dedi"
daha doğmamış çocumu kıyaslama yapmaya başlayanlar var ki, geçen bozdum birini. "benim çocuğum 3 buçuk kilo doğdu"dedi, bende diğer çocuğu minyon diye o kaç kilo doğdu dedim:) 2700 dedi:)
senin doğurduğun iki çocuk aynı değil, benim çocuğumla niye kıyaslıyorsun dedim:) not: gece huzurla uyudum:)

Som bir aydir kahveye basladim her sabah 1 fincan hayirlisi bakalimm
yalniz yuruyus bana caniniz cekecek diye soyleyemedigim bissuru sey olarak geri döndü vicdanim sızım sızım sizliyyyy
Kahve iyidir bir fincanın kimseye bi zararı olmaz afiyetlerrr olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…