2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynen. Motora binemedigim andan itibaren sokaga çıkmam bitti. E üstüne maasim yok diye para harcamak da istemedim. Zaten herkes bize gelir sokaga pek cikmayiz.

Tabi bi de ev hanimisi olmanin getirdigi laflar var

Amaaan boşver, herkes konusur kapiyi kapadik mi yine cekirdek ailemizle kalırız.

İnşallah cocuklar dogunca beynimizi yemezler diycem ama kesin yiycekler.

Ben limonlu suya sıkarak içersem tansiyonum düşüyor. 2-3 dilimi 1-2 lt suya atarak gün boyu içiyorum. Ertesi güne hafiflediğimi hissediyorum
Aynen canım reflu mıde yanması tansıyon dusuklugu varsa ıyı olmuyor. Ama ben suan norml oldugım ıcın bana ıyı gelıyor. Mesela ılk uc ay ne lımon ne portakal tuketemedım arada mandalına yedım asıtlı oldugu ıcın mıde yanmamı tetıklıyordu sımdı hem c vıtamını alıyorum hem odem olusmuyor hafıfım

diyetisyenim bana limonlu su iç diyecekti. ama tansiyon düşüyorsa içme dedi. tansiyon düşüklüğüne sebep verdiği için dikkatli olmak gerek bence

Bende senin gibiyim canım. Bazen dediğin gibi yalnızlık çekiyorum. Onu da komşularım ve eşim ailelerimiz sağolsun hallediyoruz. Eşim işe başladıktan sonra fena canım sıkılmaya başladı. Onu da bebek gelince sıkılmaya vaktin olmayacak diyorlar bakalım. Bugün baya enerjisiz halsizim. İyice bunaldım ağrılar Uykusuzluk falan. Birazdan dışarı çıkıp yürücegim. Sende arada çık gezin.

diyetisyenim bana limonlu su iç diyecekti. ama tansiyon düşüyorsa içme dedi. tansiyon düşüklüğüne sebep verdiği için dikkatli olmak gerek bence
Aynen canım tansıyon dusuyorsa gercekten ıcılmemelı benım tansıyonum ıyı 12/8 13/8 gıbı cıkıyor. Sızde odemınızı sade suyla atabılırsınız. Yoksa ustune koyuyor kılo olarak.

Yaw wallahi biahi insanlar asiri fesat olmus yani iyi biseyini bilmeyegorsunler oyle bi kendilerine dert oluyoki yani normal ev yasantisi bile batiyo insanlara... Onu bana da su yonden yapiyolar senin annen yaninda senin bakmanda ne var o bakar zaten sanki ben cocugu alicam direkt anneme vericem tasiyici anneyim zaten ben... Bana olan hersey cok kolay ve basit diger insanlar ama asiri sekilde cekmisler benim tuzum cok kuru... Ve evet bu arkadaslarla ilgili konu nisanliliktan basladi evlenme ve cocukla birlikte iyce ipler koptu ben artik bu noktada fesatlik seziyorum

Ve yürürken sanki vajina kısmında bir ağrı hissediyorum kemik ağrısı gibi.
O bende de var. Yarın doktora sormayı düşünüyorum hatta. Özellikle gece yatarken ve sabah kalktığımda hissediyorum kemikte ağrıyı.

Ayyy senin durumunda cok fenaymis yani butun gozler senin karnindaymis resmen uste cikmaya calissan haea atiyo derler obur turlu hadlerini bilmiyolad Allah tan hamile kalmislar yoksa doguma dogru dusunemiyorum

Kizlar burada biri doktora gidilirse sorun karnim tas gbi yazmisti kendimde de vardi sordum doktor direkt normal dedi... Baska sordugum soru gunde bi bardak kahve icmek caiz mi dedim caizdir dedi... Ve en can aliciya geliyorum balik yemiyorum omega alacak miyim dedim omega haplarini tasvip etmedigini omegayi farkli yiyeceklerden zaten aldigimi soyledi sonra arkadasimin amcasi doktor ona da ayri soruyu yonellik bu sefer ki prof o da balik yagi haplarini onermedigini bol bol ceviz yemem gerektihini soyledi velhasil boyle

Ayyy senin durumunda cok fenaymis yani butun gozler senin karnindaymis resmen uste cikmaya calissan haea atiyo derler obur turlu hadlerini bilmiyolad Allah tan hamile kalmislar yoksa doguma dogru dusunemiyorum
diyorum ya insanlar çeşit çeşit. ki hiç lafını da etmem sorarlarsa iyi şükür der geçerim uzatmam bile onlara ayıp olmasın diye. ama diğer ikisinin hamileliğini sağır sultan bile duydu :)

tadını çıkar biz yanıyozzzz
Merhaba Kızlar,
Benim annem böyle çantalar dikti bez vs. koymak için almak isteyen olursa bakabilirsiniz :))
çok cici olmuşş

diyorum ya insanlar çeşit çeşit. ki hiç lafını da etmem sorarlarsa iyi şükür der geçerim uzatmam bile onlara ayıp olmasın diye. ama diğer ikisinin hamileliğini sağır sultan bile duydu :)
Yahu insan aciyo hani cocugu olmuyo icine atiyo diye sonra seni acinacak hale sokuyolar kalles insanlar

Kiz fotografta kucuk cikmis ama bu hafta patladi resmen iki kat atti normalde minnostu adam agrilarla oldurdu beni
Kız bu ne kadar minnoş göbek. Ay sen hiç yakınma sen normal olansın sanırım. Bana herkes az kaldı herhalde ne zaman doğum iznine ayrılıyosun diyorlar Göbek aldı başını gitti.Yakında üstüne içeceğimi koyup tv izleyebileceğim.

aynen canım bende balık yemiyorum doktor bana da ceviz demişti bol bol. ama birde anne ne yerse bebeğin beslenme şeklide ona göre şekilleniyormuş halam hamileliğinde çok yoğurt yemişti. tek yediği meyve de elmaymış. şimdi çocuk yoğurdu herşeyin üstüne dökmeye çalışıyor. o gün barbunyanın üzerine yoğurt döküp yicem diye ağladı ve tek yediği meyve. onun için kendimi ıspanak balık yemeye zorluyorum ki çocukta yesin diye :)

Babalar doguramdgi için uzuluyorlar bence bizi kıskanıyorlar ondan kendilerine benzetmk istyrlar ailesi de biz baskın genizz bize benziyo diye bilincaltindn konsyrlar.
Ama benim de hayalim babasının kopyası olsun ona benzetsnler inşallah karakteri benzesin diye dua edyrm

O bende de var. Yarın doktora sormayı düşünüyorum hatta. Özellikle gece yatarken ve sabah kalktığımda hissediyorum kemikte ağrıyı.
Arwien tutkuu85 bende de oluyor özellikle akşamları daha çok, bebek baskı yapıyormuş. Daha çok iri bebeklerde ya da zayıf annelerde olurmuş. Akşam daha çok hissetmemizin sebebi de günün yorgunluğu çöküyor

Konuyu ben karıştırdım galiba
Alamancı deyince, yurt dışında da yaşayınca tabi konuyu yanlış anladım bi an. Biz Türkiye'de öyle diyoruz. Benim dedelerde Alamancı imiş.
Yoksa hepimizin kv gibi o da aynı topraktan

I ikuayko gamze3587 sampuan.losyon yag geldi denedim ikuaykonun dedigi gibi koku var ama.bitki.kokusu parfum.değil agir sdeğil koku surdum yikadim geçti.kokusu bence alinabilir icerigi de temiz bence alinabilir

Eklentiler

• IMG_20190524_142233.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20190524_142222.webp
    53 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…