2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Beni etraftan darlayan eden yok kvlerle görüşmüyoruz. arkadaşlarım çok mutlu teyze olicaklari için.annem çok heyecanlı üst katimda oturuyo herşeyime yardım ediyo.çalıştığım yer oto tamir tek bayan benim kimse bişey demiyo eşimde burda çalışıyo çok rahatım. komsumda yok. Farkettim de ne kadar huzurluymuşum az insan çok huzur demekki Allah kolaylık versin size

Düşünüyorum da şu aşerme denilen şey bende hiç olmadı yahu. Şöyle ağız tadıyla kocamı gecenin 3ünde uyandırıp manavlara gönderemedim. Sizlerde oldu mu?
Bendede olmadi hatta eşim nasıl hamilesin sen hiçbişe istemiyon diye söyleniyordu bir ara sukredecek yere adam sürünmek istiyorsa demek ki

Ohh ne guzel demissin benm bile icimin yaglari eridi agzina saglik uyaniga bak kilolu olani soyluyo sana cakall ya

Bendede olmadi hatta eşim nasıl hamilesin sen hiçbişe istemiyon diye söyleniyordu bir ara sukredecek yere adam sürünmek istiyorsa demek ki
Kız adamcağız istiyormuş bir şeyler almak, gönder bi kez gecenin köründe anlasın Bana da eşim hiç aşermediğimi söylediğimde “maşallah, ne güzel” dedi şükretti resmen.

Düşünüyorum da şu aşerme denilen şey bende hiç olmadı yahu. Şöyle ağız tadıyla kocamı gecenin 3ünde uyandırıp manavlara gönderemedim. Sizlerde oldu mu?
ben de as ermedim ya cok kotu keske.yapsaydım eziyet
hayat sana.guzel.ohhhhh miss miss yalnız uzak insandan
en.guzeli
Bu arada benzeme.olayiyla.ilgili son.olay kv diyorki insallah oğluna benzer huyu suyu tipi biz uzayliyiz ben de benzemesin dedim bazi huylari dedim aaa yanlış anlama zekasi benzesin ben.salagim zaten gerizekali matemematigi iyi bilmem ne muhendis ben neyim bende muhendisim ben neyim dedim bakti.parcalicam kesti sesi

Bi gece aserdim aklima bi düştü uyku tutmadi ilk zamanlar.. onda da sabrettm gece gondermedim oyle de fedakar bi insanim sabahina doktor randevumuz vardi sonrasinda aradik bulduk ama. Gerçi benim asermekten cok pis bogazliga dönüşmüştü her seye agzim sulaniyodu şu son 1 aydir geçti neyseki

Lohusalikta yolarsin sen kadini mazallaahh

bende gunluk iciyorum kahve ilk kizimda da ictim.acana bebek ondan mi minik oluyo diye xusunuyorum varmi fikrin
Sanmıyorum ondan olsun
Bide ileride cocugu cok ince giydirmemis msn gbi bi soru ve ese bakma seklinde devam edecek I ikuayko
Kocam da bana bakar kesin ne diyim babinda
Vurdu gol oldu
+1

Bende çıktım 1 saat kadar dolaştım bana biraz iyi geldi düzenli yürümek lazımda işte. :))

Evet bebislerimiz dogunca sıkılmaya vaktimiz olmicak bunun da tadini cikaralim:) az once ciktim dolasmaya. Bugn benim de bi carpintim var anlamadim gitti
Aynen aynen olmayacak. İyi geldi mi sana da. Bugün herkeste bi enerjisizlik var hayır olsun. Akşam eşlerimiz gelince yüzümüz güler :))

Ay yok artık suratına suratına söylemiş resmen. İyi demişsin sanki sen uzaylısın . Hay allahım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…