Kızlar geçen bir arkadaşımız bebek bezleri için çöp kovası tavsiyesinde bulundu. Muhakkak alın bunu dedi. Kullanan var mı bilmiyorum. Goggle a yazınca bebek bezi çöp kovası çeşitli markalar çıkıyor. Çok kötü kokuyor bebek bezi sık sık değiştiriyorsun ve hemen atamıyorsun. Bu çöp kovası koku salmıyor dedi. Fikir almak istedim sizlerden.
Kızlar geçen bir arkadaşımız bebek bezleri için çöp kovası tavsiyesinde bulundu. Muhakkak alın bunu dedi. Kullanan var mı bilmiyorum. Goggle a yazınca bebek bezi çöp kovası çeşitli markalar çıkıyor. Çok kötü kokuyor bebek bezi sık sık değiştiriyorsun ve hemen atamıyorsun. Bu çöp kovası koku salmıyor dedi. Fikir almak istedim sizlerden.
Korbell?
Ben almayi düşünüyorum. Yalniz bir handikapi var;x adet bebek bezi alan torbasi var bunlarin, o sayidan azken torbayi degistirsek cop kutusu kadar parayla satiliyor. Degistirmesek yuzlerce bebek bezi.
Yaa aslinda bana annem hamileyken cok balik yemis balik hastasidir ama bana sirayet etmemis o balihin kokusundan bile midem bulaniyo neyse bol bol ceviz yiyim bari ne diim
Balıkta ki dha,epa ile ceviz aynı değil biri birincil diğeri öncül omege3 tür Hiç bi şey balığın değeri kadar olamaz ama balik yemeyen mecbur ceviz,keten tohumu,yeşil yapraklı sebzeler başta semiz otu gibi gıdalar tüketebilir.
Evet bebislerimiz dogunca sıkılmaya vaktimiz olmicak bunun da tadini cikaralim:) az once ciktim dolasmaya. Bugn benim de bi carpintim var anlamadim gitti
Bebeklere yasak sürülmesi
Balıkta ki dha,epa ile ceviz aynı değil biri birincil diğeri öncül omege3 tür Hiç bi şey balığın değeri kadar olamaz ama balik yemeyen mecbur ceviz,keten tohumu,yeşil yapraklı sebzeler başta semiz otu gibi gıdalar tüketebilir.
Çok geçmiş olsun dinlen biraz
Alakası yok bende hergun 1 bardak içerim.Sordum 1 bardak iç dedi
Korbell?
Ben almayi düşünüyorum. Yalniz bir handikapi var;x adet bebek bezi alan torbasi var bunlarin, o sayidan azken torbayi degistirsek cop kutusu kadar parayla satiliyor. Degistirmesek yuzlerce bebek bezi.
Onu da biraz önce youtube ta izledim. O torbalar çok büyük. Sen bağlıyorsun altından. Atıyorsun bezlerini akşama doldu mesela. İçinde küçük bir kesici var. Onunla kesip ağzını bağlıyorsun. Atıyorsun. Yani uzun zaman kullanabiliyorsun o poşeti. Artık marketlerde bile poşetlerin satıldığını var sayarsak işte kar zarar oranını tutturmak lazım. Markette satılan Küçük çöp poşetleri genelde ince oluyor.
Bebeklere yasak sürülmesi
Çok geçmiş olsun dinlen biraz
Alakası yok bende hergun 1 bardak içerim.Sordum 1 bardak iç dedi