Ben de yemiyorum ceviz yiyorum yesil sebze napim tiksindim kışın hamsiden.midemi.mahvetti o günden beri yok balik Iikuayko
senin.sampuanlarin son kullanmasi ne.bacim.benim subat ya alti ayda bitermi.ikisi digerlerini acmicam.mecbur bunlarla.baslicam
gel bacım sarılıp ağlayalım. hatta o bölgeden müşterilerimiz arayıp daha makul bulunabilir şeylere aşer gujan hanım bu bulunmuyor bu mevsimde diyorlar :)
Ben de yemiyorum ceviz yiyorum yesil sebze napim tiksindim kışın hamsiden.midemi.mahvetti o günden beri yok balik Iikuayko
senin.sampuanlarin son kullanmasi ne.bacim.benim subat ya alti ayda bitermi.ikisi digerlerini acmicam.mecbur bunlarla.baslicam
Benimde bi kere hamileyken balik yapiyodum ve firinim bozuldu balik icerdeyken ve o cikan koku hala burnumda balikla.karisik bozuk makina kokusu ve hic yememis oldum balik sanirim hamileligim bittikten sonra bu igrenmem devam eder balikcinin onunden bile gecemiyorum
Valla 6 ay sonrayada gerek yok gaz ya azalır ya kalmaz hareket artacak Acı elma denilen adaçayı zaten toksit etki yapabilir.Ben saat yonuna bebeğin karnina masaj yaptım emzirip hemen yatırmadım,dik tuttum sırtına hafif vurdum gazi hep çıktı inşallah bu da abileri gibi olur beni üzmez
Suadiye de bi tane hamile.manavi var oraya bakmanizi tavsiye ederim ikinizede ben ilk uc ay oranin kasap kedisi gbi hep kapisindaydim suan ise hic canim cekmiyo... İlk aylar zaten cif bile asermistim cifi icmek istiyodum tuvalet temizleyemiyodum o yuzden
gel bacım sarılıp ağlayalım. hatta o bölgeden müşterilerimiz arayıp daha makul bulunabilir şeylere aşer gujan hanım bu bulunmuyor bu mevsimde diyorlar :)
Kışın karpuz aşermiştim onu hemen bulmuştuk da bu gerçekten bulunacak bir meyve değil, yurtdışından falan da gelmiyor meret.
Neyse az kaldı 2 aya buluruz herhalde
Suadiye de bi tane hamile.manavi var oraya bakmanizi tavsiye ederim ikinizede ben ilk uc ay oranin kasap kedisi gbi hep kapisindaydim suan ise hic canim cekmiyo... İlk aylar zaten cif bile asermistim cifi icmek istiyodum tuvalet temizleyemiyodum o yuzden
Bu arada central hospital i aradim bu gebelik kursu icin 1 gunluk kontenjan doldu dedi kendileri haziranin birinde hemen arayin haziran sonundakine yazilin dedi
Kışın karpuz aşermiştim onu hemen bulmuştuk da bu gerçekten bulunacak bir meyve değil, yurtdışından falan da gelmiyor meret.
Neyse az kaldı 2 aya buluruz herhalde
evet bulunmuyor bende baya baktım her yere hatta nette aşeriyorum.com diye bir site var oradan baktım. ama yok dediler. kocama diyorum bu çocuk heralde bizi çok zorluyacak gitti canı en bulunmayacak meyveyi seçti diyorum. seçici olacak sanırım :)
Düşünüyorum da şu aşerme denilen şey bende hiç olmadı yahu. Şöyle ağız tadıyla kocamı gecenin 3ünde uyandırıp manavlara gönderemedim. Sizlerde oldu mu?
Yok canım bende de olmadı. Ki bir şeyi canımda öyle aman aman çekmez. Geçen bi meyve çekti onu da alsa büyük bir şey azıcık yiyip bırakıcam çürüyüp gidecek diye alma o zaman dedim. Ertesi gün aynı meyveyi komşum önüme getirdi. Velhasıl kocama sanırım kıyamıyorum. Ama kıyıpta şöyle gitsin alıp gelsin aaa şimdi aklıma geldi bak :)) ilk aylarımda gece 11 buçuk gibi bi meyve için markete gitti aldı geldi. Oda market iki adım ötemizde o aşerme sayılır dimi :)) ne çok yazdım he :))
Düşünüyorum da şu aşerme denilen şey bende hiç olmadı yahu. Şöyle ağız tadıyla kocamı gecenin 3ünde uyandırıp manavlara gönderemedim. Sizlerde oldu mu?
Benim en cok yesilli kirmizili buyuk yaz mevsimi var anladiniz siz onu cekti onda mecbur gidildi manava bi kerede ekmege surulen bi yiyecek var onun yanmisini cekti canim simdi ne alaka yanmisi demeyin naz mi demeyin yemin ediyorum burnuma geliyodu kokusu onu yakiyolar ben de yiyorum tuvalette bile burnumdaydi ve tavaya koyup iyce isitip yemistim yanma derecesinde... Digerleri malum zaten cif ve mum bunlarin adini yazabilirim heralde kimsenin cani cif cekmez
Kızlar dün gece hic uyuyamadm yatağa bile giremedim. ilk uykusuz günüm şuan için bir şey yok bebek için sadece kıyafet alma değil uykusuz günler provasina başladım ben
Benim gibi olan var mı yada aday
Abuk subuk yiyecek, baharat kokulari geldi hep burnuma ama olsa da yesem demedim. Kocam da as erme bu bence, bulmak kolay diye canin istemiyor çünkü biliyorsun istesen yersin diyordu.
Yaw wallahi biahi insanlar asiri fesat olmus yani iyi biseyini bilmeyegorsunler oyle bi kendilerine dert oluyoki yani normal ev yasantisi bile batiyo insanlara... Onu bana da su yonden yapiyolar senin annen yaninda senin bakmanda ne var o bakar zaten sanki ben cocugu alicam direkt anneme vericem tasiyici anneyim zaten ben... Bana olan hersey cok kolay ve basit diger insanlar ama asiri sekilde cekmisler benim tuzum cok kuru... Ve evet bu arkadaslarla ilgili konu nisanliliktan basladi evlenme ve cocukla birlikte iyce ipler koptu ben artik bu noktada fesatlik seziyorum
Ahhh aynıı.. senin annen yanında sen çok şanslısın, sen çok şöylesin böylesin, valla sıkıldım artık. Sen gibi hamilelik yaşamaya ne var zaten sürekli annendesin. Boğasım geliyo yeminle.
Ben de kudursunlar diye evet çok şanslıyım valla ohh ne yemekle uğraşıyorum ne bişey bütün gün yatıyorum çok rahatım valla diyorum.
Sonrada çocuk gelince görcem ben seniler başlıyor. Resmen zorluk çekmemi istiyorsun o zaman sen Benim be adi kadın .
Geçen oda aldık ya. Babam almış sanmışlar babanın paralarını hala yiyomusun diyo bana pişkin pişkin.
E be gerizekalı yiyosam da sananeee.
Eşim aldı yani biz aldık bundan sanane ya açıklama yapmak zorundamıyım.
Kızlar dün gece hic uyuyamadm yatağa bile giremedim. ilk uykusuz günüm şuan için bir şey yok bebek için sadece kıyafet alma değil uykusuz günler provasina başladım ben
Benim gibi olan var mı yada aday