2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bunu söyleyen kimdi? Sanane tasası sana mı düştü diyeydin ya

İste sen zorluk cekmelisinki onlar rahatlasin sanki annem burda diye hergun ayni ewde yasiyoruz ya vallahi insanlardan midem bulaniyo bazen cogu kiside iyi niyetli degil ne kadar iskence cekeesen o kadar iyi geliyo insanlara

Uyku mu o ne? Yeniyor mu? hem gece 7-8 kere tuvalete kalktığım icin hem de karnımda hep futbol turnuvası oldugu icin zaten ben coooktan unuttum uykuyu
Hahaha yooo o konuda 10. Haftadan beri elime su döken tanımam gece yarim saatte 1 kalkmk normalde, hic yatağa girememek ılk kez başıma geldi yaa ilerde fena kaynana olcm sanki ben yükleniyor o mod

Iyi akşamlar güzel anneler bugün itibariyle 27+4 haftalık hamileyim bebeğin hareketleri 2 gündür çok arttı dışarıdan görünüyor şişip iniyor birde çatı kemiği agrım var günlerdir google a yazmak gibi bir hata yaptim bebek hareketlerinin artması diye doğumun yaklaştığının belirtisi yazıyor agrimda olunca korktum ağlamaya başladım o andan beridir baska harekette artma yaşayan var mi bir kisi bile bende de var normalmiş dese icim rahatlayacak

Bu haftalar bebısın en haraketlı haftalrı canım. Benım bıldıgım bebısın hareketlerı azalır doguma yakın cunku yerı azalıyor. Benım programım en haraketlı haftaları 27-34 hafta olarak gosterıyor. Basta yavas orta hızlı sonda yavas oluyor canım.

google sormayın öyle şeyler, olsa doktor söylerdi. benimde çok hareketli, gece eşim bile uykusunda çok net hissediyor.
tadını çıkarın zaten öyle bişey olacaksa ne doktor nede biz bişey yapamayız. olan olur yani. ben yediklerime bağlıyorum hareketini, çünkü bu haftalarda tadları ayırt edebiliyormuş.

İki gün önce benim kızımda öyleydi canım,sabahtan akşama kdr hiç durmadı nerdeyse.Bende korkmadım değil ama iki gündür normal haline döndü.Kötü bişey yoktur merak etme.Belki de fazla harekt etmesini sağlayacak şeyler yemişsindir.

Canım 28+5 günlük hamileliyim ve inan son iki haftadır hiç durmuyor. Dışarıdan çok rahat belli oluyor. Eşim az daha büyüyünce elini ayağını görücez diyor. Hareket etmesinden gece uyuyamıyorum. Karnımda iyice sertlesti. Ama çatı ağrım yok benim. Google amcaya bakma sen artarsa bi doktoruna sor ama bence endişe etme.

Canım benim çok ama çok normal artık büyüdüler hareketlerini günde 10 kereden fazla hissetmemiz lazım. Benim karnımdaki hareketler de dışarıdan görünüyor iş arkadaşlarım çok şaşırıyor videoya çekiyorlar hatta:) bazen ayaklarıyla bir ittiriyor sanki karnımdan dışarı çıkacak gibi belli oluyor. Yerim ben onun ayişlerini:) doktor bana hareket eden bebek sağlıklı bebektir demişti. Hareket etmezse korkmak gerek asıl. Çatı ağrısı da 22-23.haftalarda başladı bende. Akşam eve geldikten sonra çok oluyor bir de sabah ilk uyandığımda. Doktor korkulacak bir şey yok dedi. İri bebeklerde ya da zayıf annelerde erken hissedilirmiş o ağrı. Benim bebiş biraz iri. Ağrı zorluyor akşam baya ama doktor korkulacak bir şey yok dediği an rahatlamıştım.

Masallah hanimlar amma konusmussunuz yine okudum okudum bitiremedim. Konudan konuya atlamissiniz yaw Aserme mevzusu olmus benimde hic asermem olmadi. Oysa ki normalde bile herseyi cani cekebilen bir insandim esim cok dalga gecerdi bende bir hamile olayimda gorursun gece gece aserip market market araticam sana derdim hep ama oyle olmadi numaradan istemeyede kiyamiyorum

Buda benim gobusum. Artik buyudu epeyce

Canım normal hareketli olmaları yediğin şeyden bulunduğun ortam bile etkiliyor güzel şey hareketli olması bnmkiler sese çok tepki veriyorlar bazen sırf hoşuma gidiyor diye telden müzik açıyorum çıldırıyorlar içerde :) tadını çıkarmaya bak cnm endişe etme

Kızlar penti de lohusa gecelik indirime girmiş düşünen olursa bir baksın. Ben mağaza da denedim aldım. 60 TL. Pamuklu. Renkleri de çok tatlı. Bir de Carrefour a geldim. Uni baby sensitive 2 li paket 9.90. Tane 5 e geliyor. Bu markayı Düşünen varsa bir baksın.Uzun zamandır bakıyordum daha uygununu bulamayız.

Eklentiler

• 79EC3882-80E5-4AD5-B2E2-C22FF58419DC.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 47
  • 315275FA-2189-4C73-BFAF-B713831B3414.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 42
Ben buna bakmistim, 3 al 2 ode vardi pahali gelmisti ama simdi fiyati iyi olmus. Gule güle kullan

İnternette sadece s kalmis

Yazını okuyunca ne geldi aklıma.. oğlumu doğurdum doğduğunda aynı babası kopyası ama..sanki onu küçültüp koymuşlar kuvezebabaya benzedigi icin mutlu-lar tabi..dillerinden dusmuyor ayni baba ayni baba diye..kan grubu da babası ile aynıydı..gelene gidene bizim kanimiz i tasiyor bizim kanimizdan diyip duruyorlar..bi gun dedim öyle bir söylüyorsunuz ki sanki biz kansınız dedim (serefsisss baabinda )sonra bi daha duymadim

Ben buna bakmistim, 3 al 2 ode vardi pahali gelmisti ama simdi fiyati iyi olmus. Gule güle kullan

İnternette sadece s kalmis
Saol canım. 3 al 2 öde vardı şimdi tek fiyat yapmışlar beden yoktu başka avm ye geldim bunun için.Bursalılar bilir zafer plazadan kent meydanına yürüdüm hatta yolda göbeğime denk bir hamile gördüm acep bizde kiler den biri olabilir mi dedim yakınlarında avm yok mu? Hafta sonu vaktin olursa bir bak istersen

Gayet fit bir annesin canım maşallah. Ama sen fazla kilo almamıştın sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…