2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bunu söyleyen kimdi? Sanane tasası sana mı düştü diyeydin ya
Annemlerin aile dostu diyeyim aklınca espiri yapmaya çalışıyor. Bi anlayamadım başta jeton düşmedi sonradan da cevap veremedim diye kendimi yedim zaten neyse sırası gelince yapıştırcam lafı

İste sen zorluk cekmelisinki onlar rahatlasin sanki annem burda diye hergun ayni ewde yasiyoruz ya vallahi insanlardan midem bulaniyo bazen cogu kiside iyi niyetli degil ne kadar iskence cekeesen o kadar iyi geliyo insanlara
Kesinlikle.. bu annemin bana yakınlığı zaten herkesin içine dert oldu eltilerle görüşmüyoruz 5 aydır ne arıyolar ne soruyorlar. Fesatlıktan ölecekler o derece.
Ne varsa kıskanılcak onlar evlerini almışlar arabaları var altlarjnda çocukları gelmiş belli bi yaşa..
Biz hayata daha yeni başlamışız 9 aydır evlyiiz ev kira kendi kendimize çabalıyoruz bişeyler için ama yok illa kudurmaya yer arıyorlar.
Allah görüyor biliyor. Bebeği görmeye bile gelmez bunlar o derece insanlıktan yoksunlar

Hareketlerin çoğalması tabiki normal yerleri daraldığı için daha net hissediyorsun artik hareketleri..ağrı ya gelince de oğlum da vardı bunda da var ama.bi sorun olmadı cnm.

Annemlerin aile dostu diyeyim aklınca espiri yapmaya çalışıyor. Bi anlayamadım başta jeton düşmedi sonradan da cevap veremedim diye kendimi yedim zaten neyse sırası gelince yapıştırcam lafı
Yaa ben de oylym 40yilda 1 biri laf soksa anlamyrm sonra birine soylerken aklıma geliyor aa bana laf demis diye baknz gecen ay komşumn dedikleri dünyanın 8. Harikasni mi dogurcan bana göre dünyanın 2. Harikası yaniiii

Canım böylesi gelmez inşallah diye dua et bence gozlerndn çocuğa bisey olur

Kızz bendim o yok yok şaka ben annemdeyim bi taraflarımı büyütüyorum iyi yürümüşsün valla kaç beden aldın canım? Bende bakayım

Ya bi git kratina kadar belli senin
yahu hic oyle gereksiz hallerim yok yaaaw

seni seniii yabanci damatci ya cikariyodun adimiii, halis muhlis mis gibi turk kocaciim a ayip ettin

Yaa ben de oylym 40yilda 1 biri laf soksa anlamyrm sonra birine soylerken aklıma geliyor aa bana laf demis diye baknz gecen ay komşumn dedikleri dünyanın 8. Harikasni mi dogurcan bana göre dünyanın 2. Harikası yaniiii
Ya insanın kendi çocuğu en özeli en muhteşemidir. Ne aptal insanlar varya ben hamilelikte bi saflaştım yoksa çok cazgırımdırda hormonlardan kafa yerinde değil öyle bi cevap vericen ki bu insanlara ölene kadar çıkmasın içlerinden..
Ay nasıl kinlendim
Canım böylesi gelmez inşallah diye dua et bence gozlerndn çocuğa bisey olur
Zaten hepsi renkli gözlü ya ortanca eltinin anası rahatsızlanmış mesaj attım geçmiş olsun diye cevap dahi vermedi saygısız..
eşim de asla muhattap olma senin tırnağın olamaz sen o kadar hastanede yattın aradılarmı seni boşver sen insanlık yapmışsın ama karşında insan yok dedi.
Doğru söylüyor da vicdan diye bişey var herkes de bulunmuyor bulunanda böyle kala kalıyor benim gibi

Kızz bendim o yok yok şaka ben annemdeyim bi taraflarımı büyütüyorum iyi yürümüşsün valla kaç beden aldın canım? Bende bakayım
M beden aldım canım. Normalde de M giyiyordum. Şuan 74 kilolardayım. Tam oldu üstüme. Koruparkta 3 Carrefour da 2 adet varmış M. Çevremde tanıdığım 3-4 tane ağustos annesi var. İçinizde onlardan birileri olma ihtimali çok yüksek 152 evler tarafında oturan arkadaşı çıkaramıyorum kim diye

Ben 60 kiloyum şuan canım ama o zamana kadar alırım daha kilo m alayım bende o zaman yarın koruya bi bakayım
Bende her hamile gördüğümde acaba mı yaa gidip sorsam mı oluyorum yaka kartı falan mı taksak Gül mül tanırız birbirimizi öyle

Aynen yaaa çok var aramızda Bursalı. Oyun grubu kurup seneye Mihraplıya salsak çocukları. çocuk klüplerine para vermeyiz hiç

Biz artık çocuk yetistrcgz biraz gözümüz açık olmalı diyorum kendime de valla laf sokma ustasi insanlr hiç olmazsa o an anlasam iyiydii diyorum
Allah kem gözlerden korusun inşallah tüm yavruları ben uzakta atamyrm artık

Bir de sey var;
Misal kahve goruyorlar elimde senin icmen yasak degil mi diyip kocama bakiyorlar. He ben izne tabiyim, kocam belirliyo.
ahahah kahveme karisan yok ofiste iciyorum bolca capuccinolari valla. nöriim canim cekiyo.

bence cok fuzuuuuuli bisi. almiicam, yer kapliicak bisuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…