Annemlerin aile dostu diyeyim aklınca espiri yapmaya çalışıyor. Bi anlayamadım başta jeton düşmedi sonradan da cevap veremedim diye kendimi yedim zaten neyse sırası gelince yapıştırcam lafıBunu söyleyen kimdi? Sanane tasası sana mı düştü diyeydin ya
Hayatimin en Yuksek kilosunda hanile kaldim, mayis basi kontrolde +8 idim total 85 olmuştu.Çokta kilo almamış gibisin. Sadece biraz göbeğin var oda normal artık benimde var seninki kadar :)
Bekarlar bilmeden evliliği, cocuksuzlar bilmeden duyduklariyla hamileleri darliyor.
Deneyimleyenler de sürekli akıl veriyor.
Kardes Soralım öyle konuş.
İnşallah surekli bebesinden bahseden manyak analardan olmam (oldu).
Kesinlikle.. bu annemin bana yakınlığı zaten herkesin içine dert oldu eltilerle görüşmüyoruz 5 aydır ne arıyolar ne soruyorlar. Fesatlıktan ölecekler o derece.İste sen zorluk cekmelisinki onlar rahatlasin sanki annem burda diye hergun ayni ewde yasiyoruz ya vallahi insanlardan midem bulaniyo bazen cogu kiside iyi niyetli degil ne kadar iskence cekeesen o kadar iyi geliyo insanlara
Hareketlerin çoğalması tabiki normal yerleri daraldığı için daha net hissediyorsun artik hareketleri..ağrı ya gelince de oğlum da vardı bunda da var ama.bi sorun olmadı cnm.Iyi akşamlar güzel anneler bugün itibariyle 27+4 haftalık hamileyim bebeğin hareketleri 2 gündür çok arttı dışarıdan görünüyor şişip iniyor birde çatı kemiği agrım var günlerdir google a yazmak gibi bir hata yaptim bebek hareketlerinin artması diye doğumun yaklaştığının belirtisi yazıyor agrimda olunca korktum ağlamaya başladım o andan beridir baska harekette artma yaşayan var mi bir kisi bile bende de var normalmiş dese icim rahatlayacak
Tamam bu aylara göre normal gidiyorsun. Bende 6 kilo almıştım geçen hafta şuna 7 olmuşumdur. Doğumdan sonra eski halimize döneriz şuan normal gidiyoruzHayatimin en Yuksek kilosunda hanile kaldim, mayis basi kontrolde +8 idim total 85 olmuştu.
Benim 9/5 çıkıyor düşük gibi birazAynen canım tansıyon dusuyorsa gercekten ıcılmemelı benım tansıyonum ıyı 12/8 13/8 gıbı cıkıyor. Sızde odemınızı sade suyla atabılırsınız. Yoksa ustune koyuyor kılo olarak.
Kıskanççç fenaa insanlarYahu insan aciyo hani cocugu olmuyo icine atiyo diye sonra seni acinacak hale sokuyolar kalles insanlar
Yaa ben de oylym 40yilda 1 biri laf soksa anlamyrm sonra birine soylerken aklıma geliyorAnnemlerin aile dostu diyeyim aklınca espiri yapmaya çalışıyor. Bi anlayamadım başta jeton düşmedi sonradan da cevap veremedim diye kendimi yedim zaten neyse sırası gelince yapıştırcam lafı
Canım böylesi gelmez inşallah diye dua et bence gozlerndn çocuğa bisey olurKesinlikle.. bu annemin bana yakınlığı zaten herkesin içine dert oldu eltilerle görüşmüyoruz 5 aydır ne arıyolar ne soruyorlar. Fesatlıktan ölecekler o derece.
Ne varsa kıskanılcak onlar evlerini almışlar arabaları var altlarjnda çocukları gelmiş belli bi yaşa..
Biz hayata daha yeni başlamışız 9 aydır evlyiiz ev kira kendi kendimize çabalıyoruz bişeyler için ama yok illa kudurmaya yer arıyorlar.
Allah görüyor biliyor. Bebeği görmeye bile gelmez bunlar o derece insanlıktan yoksunlar
Kızz bendim oSaol canım. 3 al 2 öde vardı şimdi tek fiyat yapmışlar beden yoktu başka avm ye geldim bunun için.Bursalılar bilir zafer plazadan kent meydanına yürüdüm hatta yolda göbeğime denk bir hamile gördüm acep bizde kiler den biri olabilir mi dedim yakınlarında avm yok mu? Hafta sonu vaktin olursa bir bak istersen
Ya bi git kratina kadar belli senin
seni seniiiKonuyu ben karıştırdım galiba
Alamancı deyince, yurt dışında da yaşayınca tabi konuyu yanlış anladım bi an. Biz Türkiye'de öyle diyoruz. Benim dedelerde Alamancı imiş.
Yoksa hepimizin kv gibi o da aynı topraktan
Ya insanın kendi çocuğu en özeli en muhteşemidir. Ne aptal insanlar varyaYaa ben de oylym 40yilda 1 biri laf soksa anlamyrm sonra birine soylerken aklıma geliyoraa bana laf demis diye baknz gecen ay komşumn dedikleri dünyanın 8. Harikasni mi dogurcan bana göre dünyanın 2. Harikası yaniiii
Zaten hepsi renkli gözlüCanım böylesi gelmez inşallah diye dua et bence gozlerndn çocuğa bisey olur
Kızz bendim oyok yok şaka ben annemdeyim bi taraflarımı büyütüyorum iyi yürümüşsün valla kaç beden aldın canım? Bende bakayım
Ben 60 kiloyum şuan canım ama o zamana kadar alırım daha kilo m alayım bende o zaman yarın koruya bi bakayımM beden aldım canım. Normalde de M giyiyordum. Şuan 74 kilolardayım. Tam oldu üstüme. Koruparkta 3 Carrefour da 2 adet varmış M. Çevremde tanıdığım 3-4 tane ağustos annesi var. İçinizde onlardan birileri olma ihtimali çok yüksek 152 evler tarafında oturan arkadaşı çıkaramıyorum kim diye
Aynen yaaa çok var aramızda Bursalı. Oyun grubu kurup seneye Mihraplıya salsak çocukları.Ben 60 kiloyum şuan canım ama o zamana kadar alırım daha kilo m alayım bende o zaman yarın koruya bi bakayım
Bende her hamile gördüğümde acaba mı yaa gidip sorsam mı oluyorumyaka kartı falan mı taksak Gül mül tanırız birbirimizi öyle
Biz artık çocuk yetistrcgz biraz gözümüz açık olmalı diyorum kendime de valla laf sokma ustasi insanlr hiç olmazsa o an anlasam iyiydii diyorumYa insanın kendi çocuğu en özeli en muhteşemidir. Ne aptal insanlar varyaben hamilelikte bi saflaştım yoksa çok cazgırımdırda hormonlardan kafa yerinde değil öyle bi cevap vericen ki bu insanlara ölene kadar çıkmasın içlerinden..
Ay nasıl kinlendim
Zaten hepsi renkli gözlüya ortanca eltinin anası rahatsızlanmış mesaj attım geçmiş olsun diye cevap dahi vermedi saygısız..
eşim de asla muhattap olma senin tırnağın olamaz sen o kadar hastanede yattın aradılarmı seni boşver sen insanlık yapmışsın ama karşında insan yok dedi.
Doğru söylüyor da vicdan diye bişey var herkes de bulunmuyor bulunanda böyle kala kalıyor benim gibi
Sagol canim. Evet 4 kilo aldim toplamdaGayet fit bir annesin canım maşallah. Ama sen fazla kilo almamıştın sanırım
ahahahBir de sey var;
Misal kahve goruyorlar elimde senin icmen yasak degil mi diyip kocama bakiyorlar. He ben izne tabiyim, kocam belirliyo.
bence cok fuzuuuuuli bisi. almiicam, yer kapliicak bisuruKızlar geçen bir arkadaşımız bebek bezleri için çöp kovası tavsiyesinde bulundu. Muhakkak alın bunu dedi. Kullanan var mı bilmiyorum. Goggle a yazınca bebek bezi çöp kovası çeşitli markalar çıkıyor. Çok kötü kokuyor bebek bezi sık sık değiştiriyorsun ve hemen atamıyorsun. Bu çöp kovası koku salmıyor dedi. Fikir almak istedim sizlerden.
Valla iyi fikir biz bunu seneye bi düşünelimAynen yaaa çok var aramızda Bursalı. Oyun grubu kurup seneye Mihraplıya salsak çocukları.çocuk klüplerine para vermeyiz hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?