2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bugün anneme geldim, carsiyi gezdik ciciler aldiiik;

citcitlilarim hala tamam degil uc dört tane daha yeni dogan lazim. ne cok eksik ne coook

kendime annemin zoruyla cicekli bocekli guzel efil efil bi hamilelik elbisesi aldim, iki tane de emzirme sutyeni (simdiden giyebilecegim).

Renkleri çok hoşş çok tatlış sağlıkla kulllansın paşa

Usenmedim tam 26 sayfa okudum. Cok sinirliyim gerginim. Olan birsey yok ama biri gozunun ustunde kasin var dese dalacagim. O dereceyim yani. Kalp kirkmamak icin esimden ve oglumdan da uzak duruyorum.

1) oglumda olmadi ama kizim ilk 2 ay inanilmaz as erdim. Gece 1-2 canim ne cekse pisirip yedim. Esimi yolladim aldirdim vs.
2) benim dr.um limonlu su icme sadece migde asitini artirirsin, odem attirmaz dedi. 1lt ye 2-3 dilim limon koyuyordum. Ben de onu dinledigim icim tuketmiyorum. Sadece bol sivi alman odeme icim yeterli dedi.
3) rahim agzin kapali ve rahim boyu normal dedi. İcerde kanama vs yok dedi. Kendini yormadan yolculuga gidebilirsin dedi ama kac saat vs diye sormadim. Biz de niyetlendik gidelim diye ama vazgectik.
4) etrafinizda dir dir eden insan bitmez.onlati degistremezsiniz. O yuzden siz kendinizi degistirin. Misal cevabini yapistirin. İcine at at nereye kadar.
5)oglum dogdu birakin kocami direk kv ye benzetip benim tum sinirimi tepeme cikardilar. Bitmiyor bu modeller.
6) benim cins kv kilolariyla basi dertte. Ne yazik ki esimin de. Kv ye cins diyorum cunku kizimin babasinin kilo genini almasini istiyormjs. Şuursuz..
7)benim kizin hareketleri cok sert. Canimi yakiyor bazen. Vajinaya baski yapiyor. Henuz kemik agrisina donmedi ve ozellikle ilk gebeligi olan arkadaslarim, catiniz doguma hazirlik icin yavas yavas aciliyor. Bebek de baski yaptikca agriniz oluyor korkmayin.
8) @elaide sabahki mesajinda ben de sanki "alamanci" degilde "alman" esim diye okudum. Ben de kv yi bi an yabanci sandim..
9) aci bagdem yagini kolik olan ogluma dr vermisti icirmiyoruz tabi. Karnina masaj yaptirdi ama hic işe yaramadi.
10) bez kobasi bence gereksiz. Oglanda kullanmadim. Bezi kucuk posete atip hop disari atiyorduk. Yani disardaki cop kovasina.
11) gobisleriniz superler :)

Yazdiklarinizdan aklimda kalanlar bunlar...

Hayatı boyunca horlamayan ben 2 gündür çok fena horluyorum. Hatta kendi horultuma uyanıyorum. Allahtan eşim de horluyo da geçinip gidiyoz bunun hamilelikle bi alakası olabilir mi sizde horluyo musunuz:)
olabilir cnm. cunku burnunun ic ceperleri de sisiyor gebelikte.

Mükemmellsinn
Bayıldım bunlara sağlıkla giysin paşa

Bu da benim tostopalak göbüsüm, ve beşiğimiz.. ben sabırsız gibi hemencecik serdim nevresimini filan;doguma yakın yıkar ütüler tekrar sererim
Ayyy cok guzel.gobis besigide çok.guzel renkleri.gule.gule.saglikla.kullanin.annesi.anneler sabirsiz.hemen.serip bekliyoruz sıpalari

Hayırlı olsun güle güle kullan hepsi çok güzeller renklerine bayıldım

Hayatı boyunca horlamayan ben 2 gündür çok fena horluyorum. Hatta kendi horultuma uyanıyorum. Allahtan eşim de horluyo da geçinip gidiyoz bunun hamilelikle bi alakası olabilir mi sizde horluyo musunuz:)
Hamilelikten kaynaklanıyor cnm..hayatta horlamam horlayan kocamı da sağa sola dondurtmekten uyutmam.ama bazen bende uyanıyorum kendi horlamamatabi bu durumda normalde horlamayan ve horlayanlarin taklitini yapan ben hamileyken dalga konusu oluyorum koca tarafindan

Bende aynıyım ya normalde horlamam ama birkacgundur kendi sesime uyanıyorum kukruyorum resmen kesinlikle hamilelikten bazen nefesim kesiliyor uykudayken yataktan firliyorum bazen o yuzden horluyorum sanırım nefes alma problemi oluştu bn de

Kukreyen aslan hanim yastık yukseltsen iyi gelir mi acaba

Ankara yanıyordu canım ne yağmuru sabah 10da vardım Ankaraya normal kısa kollu tişörtle duramadım askılı olsaydı keşke üstümdeki dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…