2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Pubg mobile oynayan var mi? Lohusa gecelerimizde ona mi sarsak?
Ahh ahh bana pubg deme dertliyim o konuda bn pek sevmem oyun oynamayı ama eşim malesef bağımlılık derecesinde tutkun pupg ye ve csgo ya bazen oyunu kıskanasım geliyor benden çok onla vakit geciriyon diyom

Ahh ahh bana pubg deme dertliyim o konuda bn pek sevmem oyun oynamayı ama eşim malesef bağımlılık derecesinde tutkun pupg ye ve csgo ya bazen oyunu kıskanasım geliyor benden çok onla vakit geciriyon diyom
Ben artık pc de oyun falan oynamıyorum. Ogame le final yaptim, bağımlı oluyorum sonra. Hatta bunu da oynamazdim da kocam yukledi benim tele de. Yine de baya az oynuyorum.

Normal benim oğlumda durmuyor ne zaman uyuyor karışık genelde uyanık maşallah diyelim

Neyse bide iyi yonden bak ne kadar uzak o kadar iyi kotu insanlar uzak olsun

İcimin yaglari eridi sunu okuyunca

Haha sipariş verirdik biz de eskiden artık merakla bekliyoruz benimkiler benim tarafa çekmiş şahsen eşim tarafına çeksin isterdim şahane gözlere sahipler hayırlı güzel huylu olsunlar inşallah

Ankara yanıyordu canım ne yağmuru sabah 10da vardım Ankaraya normal kısa kollu tişörtle duramadım askılı olsaydı keşke üstümdeki dedim
Sabaha kadar yagmur vardi hatta 8 de de yagiyordu sansindan kesildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…