Can kocişime diyorum ki mayo Almam lazım, bir sürü bikinin var zaten onlardan giyersin diyo içine sığabileceğimi düşünüyo garibim ya inek gibi gezeyimmi ortalarda onumu istiyosun çok dikkat çekerim dedim her türlü dikkat çekiyosun zaten diyo
Akşam denicem bakayım bikinimi acaba neresiyle gülecek bana
Canım her yerde var böyleleri takmaylm. üst hadsz üst komsm hariç kimseyle diylgm olmadı böyle en son da şunu demsti
-Adini ne koycn?
_ Nasip olursa Leon
-hımm herkes de o ismi koymuş çok var
evet aslinda oy birligiyle karar verilmeli hata direk onlara birakilmali mesela bizde de esimin ailesi koymak istiyodu ismi... Oyyy sizin bebeginiz ne tatli olur kiiiiz melez ya asiri seker olur
evet aslinda oy birligiyle karar verilmeli hata direk onlara birakilmali mesela bizde de esimin ailesi koymak istiyodu ismi... Oyyy sizin bebeginiz ne tatli olur kiiiiz melez ya asiri seker olur
Bu büyüklerin isme karışmalarını hiç anlamıyorum ya.. ben doğurcam sanane bütün hakkı bende saklıdır. Kocam bile benim istediğimi seçti (surat trip binumum çeşitli işkenceler sayesinde) başkası hiç karışamaz. Kv de bir sürü isim söyledi hiç birini sallamadım.