2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gözünde fitsin daha ne aaa anlamiyorsun

Canım her yerde var böyleleri takmaylm. üst hadsz üst komsm hariç kimseyle diylgm olmadı böyle en son da şunu demsti
-Adini ne koycn?
_ Nasip olursa Leon
-hımm herkes de o ismi koymuş çok var
Roma soylusu zaaaaar valla aileler bi yandan yorumlariyla distakiler bi yandan bitmez yani boyle gidecek

Bazen Türkçe kelimelerde harfleri yanls söylüyor acaba Leon bana güler mi diyoo, ben guluyrm ve hiç düzeltmiyorum çünkü anasına cekebilir
Kiyamam ya masallah ask.nelere.kadir
@greyfurt_ ben adami bogma diye iyimser baktim hahahah

En son sizce ne koymlydm soramdm üzgünüm dicem böyle diyen olursa
evet aslinda oy birligiyle karar verilmeli hata direk onlara birakilmali mesela bizde de esimin ailesi koymak istiyodu ismi... Oyyy sizin bebeginiz ne tatli olur kiiiiz melez ya asiri seker olur

Evet canım açlık tokluk 160 çıktı açlıkta 107 veya 117 çıktı galiba tam hatırlayamıyorum canım. Diyetle bir günde açlık 90 tokluk 120ye düştü
maşallah canım. darısı bana diyelim o zaman. umarım 1 hafta yaptığım diyet işe yaramıştır.

evet aslinda oy birligiyle karar verilmeli hata direk onlara birakilmali mesela bizde de esimin ailesi koymak istiyodu ismi... Oyyy sizin bebeginiz ne tatli olur kiiiiz melez ya asiri seker olur
Sormaya korkuyorum acaba ne.uygun.gorurlerdi aile.buyukleri sevgili aile.fertleri biz tasiyici anneyiz hakkimiz.yok zaten.isim.hakki elalemin olmali

Bu büyüklerin isme karışmalarını hiç anlamıyorum ya.. ben doğurcam sanane bütün hakkı bende saklıdır. Kocam bile benim istediğimi seçti (surat trip binumum çeşitli işkenceler sayesinde) başkası hiç karışamaz. Kv de bir sürü isim söyledi hiç birini sallamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…