2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
yolla bana adres ver ankara ici gelirim.doverim

Bu arada.doktora yine geldim.kendi.hastaneme baska.doktora hersey.yolunda nst alcaklar.kultur aldilar.bebek.iyiymis.sukur acilma.yok 1150 gramiz

Ahahahah hemen yolluyorum, birlikten kuvvet doğar.
Ay bebişe çok sevindim kilosu falan da gayet yerinde maşallah maşallahh.

Gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah Maşallah bebişe dikkat et kendine annesi

Aynı benim vücut tipimde böyle
Göbek kocaman oldu valla

Biz de iki isimliyiz, tam tersi düşünüyoruz ikimiz de ikinci ismi hala arıyorum
Biz de zayıfliciz doğumdan sonra manken anne olcaz inşallaaaahhh hıh
Zayuflamadi
Bana hiç süt yapmıyordu öyle şeyler bildiğin etli yağlı yemekler anca yapıyordu süt benim emzirme dönemi masraflı geçiyor
Ben öyle yesem kocam göbek atar. Adam et vs yediremiyor diye çok dertli
Ya hepiniz mi minnos hepiniz mi guzelsiniz

Ay o arkadaşın hiç hamile olmamış herhalde son 2 ayda 22 kilo almak mümkün değil.

Ben
Bayramdan sonra hepsini birden alacağım inşallah.
İlk çocukta da geç almıştım ama bunda ilk çocuktan kalacak olan eşyaların rahatlığı da var.

Ya kizlar bosverin Allah askina bana acik acik nasil vercen sen bu kilolari bide bunun vermesi var falan diyolar bizim insanimizda moral bozmamak icin dur biraz temkinli konusim gbi bir duyarlilik yok maalesef... İsim soylersin isme herkes kusur bulur ay kisa olmus ay yeni isimlerden degil bak bide soyle isim var falan... Odayi sorarlar ona yorum ondan sonra mesela fotograf koyuyorum herkes bunlar son gezmelerin yaziyo her seferinde yav napiyosun diye soruyolar telefonda uyuyorum diyorum bunlar son uyumalarin diyolar... Hani insanlar felaket tellalligi yapmayi o kadar seviyolar ki mesela nefes nefese kaliyorum ohooo sen daha simdiden kaliyosan 35. Haftadan sonra oldun sen falan hangi birini ornek verim.. daha bu birinci ikinci cocukta asil napican vs vs... Bosverin gercekten insanlar susmicak dogum yapinca sen asil 2 yas sendorumda gorucem okula baslayinca gorucem ergenlige gecsin bak neler edecek boyle gidecek

Kızlarr hamile mayosu decatlon dan almıştınız dimi bu hafta içinde halletmem lazım gezmek de istemiyorum alıp Çıkmak istiyorum hemen. Dr sordum yol etkiler mi diye gidebilirsin dedi. Denize de girebilirsin dedi. Sıkıntı yok yani.

Bayram haftası 30 haftalık oluyorum şaka gibi sanki bu haftalara hiç gelemicekmişim gibi geliyordu bu zaman nasıl hızlı geçiyor böyle

cok da vyzel .
olumsuzlukla beslenen ruh emiciler bunlar. he de gec. hic guzel canini sıkma. bence hayat oglumla tamam

Kuşuçkaya yattık bekliyoz modu bize en uygunu.. Sen de otur takıl ye iç yat başka yolu yok
ben o asamadayim artik yumurtalarimi bırakamam
Ahahahah hemen yolluyorum, birlikten kuvvet doğar.
Ay bebişe çok sevindim kilosu falan da gayet yerinde maşallah maşallahh.
tesekkurler teyzesi.yolla.bana sen.doverim
masallah masallah size
Gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah Maşallah bebişe dikkat et kendine annesi
Tesekkurler kuzum.hepimizin civcivi sagsalim saglikla.gelsinler insallah

Efelihayat gözün aydın canım, maşallah paşaya.
kızlar okuyorum ama fazla yazamıyorum malum bayram haftasını çıkınca 3 haftam kalıyor izne ayrılmama ve iş teslim etmeye başladım.
insanları da kafaya takmadan,elimizden bir kaza çıkmadan geçireceğimiz son 2 ay ve lohusalık diliyorum. kiloda demişken +9 ile yoluma devam ediyorum.

Biz de iki isimliyiz, tam tersi düşünüyoruz ikimiz de ikinci ismi hala arıyorum

Zayuflamadi

Ben öyle yesem kocam göbek atar. Adam et vs yediremiyor diye çok dertli

Ya hepiniz mi minnos hepiniz mi guzelsiniz
Benimki de tam tersine gel ye beni de ye çekinme Allah aşkına diyordu çok mu abartmışım yaa

Yok demiyorum vall gayet iyiyim 65e kdr yolum var.Şeker hafif yüksek çıkınca yediklerime dikkat etmeye başladım ve kilo alımım durdu yoksa şimdiye 65olmuştum

Beyaz ekmek yasak canım kepekli yiyebilirsin. Toklukta da kepekli ekmek beyaz peynir salatalık domates biber haşlanmış yumurta yersin düşük çıkar. Bunlar hariç kahvaltıda birşey yiyemiyorum. Beyaz Pirinç patates tam yağlı süt ve şekerli herşey yasak. Çaya attığın vs. Hamur işleri kekler börekler unlu herşey yasak. Valla ben sıyırıcam ne yicem peki diye düşünmekten ama mecburum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…