- 15 Ekim 2018
- 1.216
- 5.710
- 158
Ya niye takıyorsun kafana 40 kiloda alsan emzirme.doneminde gidiyor onlar hemen moral.bozma
yolla bana adres ver ankara ici gelirim.doverim
Bu arada.doktora yine geldim.kendi.hastaneme baska.doktora hersey.yolunda nst alcaklar.kultur aldilar.bebek.iyiymis.sukur acilma.yok 1150 gramiz
Gözün aydın sağlıkla gelsin inşallahoyyy masallah masallahhh
kiz cok.aldim.diyormusun.doverim
simdi.ciktim.doktordan 1150 gramiz hersey.yolunda dedi
biri.sizi durdursunnnnn fren.fren.temizlik
Bu arada.doktora yine geldim.kendi.hastaneme baska.doktora hersey.yolunda nst alcaklar.kultur aldilar.bebek.iyiymis.sukur acilma.yok 1150 gramiz
Maşallah size güzel anne
Aynı benim vücut tipimde böyleTeşekkür ederim tatlım
İşte sorun burada göbek fazlaca büyüdü.gören haftaya doğuracağım falan sanıyor. Az kaldı herhalde diyorlar. Karnımı gören öncelik veriyor. Bi de penguen gibi yürüyorum. Kocam bile ben gidiyim haledeyim sen gelene kadar şimdi ohooooo diyor. Geçen asansörde bi teyzeyle karşılaştım. Ayak bağcığım çözülmüş. Dur sen eğilme Kızım dedi teyzeBen bağlarım dedi durum o kadar vahim gözüküyor sanırım.
Biz de iki isimliyiz, tam tersi düşünüyoruz ikimiz deKizlar selamlar;
Size laf ederken kendim camlara giristim baktim doguma yakin gelir seilerim camlari diyo annem e camdan da disarisi gozukmuyo ben de giristim bugun perdesi takilacak cunku les gbi camla olmaz... odasinin mobilyalarini temizledim esyalari en son haziran sonu falan yerlestirmeyi dusunuyorum hepsi bi boydan yikansin utulensin diye cunku bidik bidik hepsi daha alinacaklarik bitmedi... velhasil beyle bubarada isim konusunda konusmalar olmus buradan annelere sesleniyorum lutfen iki isim koymayin cidden her gittigi okulda farkli isimle seslenecekler falan cift kisi oluyosunuz resmen o duyguyu bilirim bi tane guzel hosunuza giden koyun gecin...
ZayuflamadiBiz de zayıfliciz doğumdan sonra manken anne olcaz inşallaaaahhh hıh
Ben öyle yesem kocam göbek atar. Adam et vs yediremiyor diye çok dertliBana hiç süt yapmıyordu öyle şeyler bildiğin etli yağlı yemekler anca yapıyordu süt benim emzirme dönemi masraflı geçiyor
Ya hepiniz mi minnos hepiniz mi guzelsiniz
Ay o arkadaşın hiç hamile olmamış herhalde son 2 ayda 22 kilo almak mümkün değil.Kilo konusu açılmış, yışısın.Dün bir arkadaşım bana “Hahahah şimdi +8’sen hamileliği +30’la tamamlarsın hahahah” dedi. Hem de sofraya yemek gelmeden 5 dk önce dedi. Hem de burnuma burnuma güldü böyle.
Tamam son iki ay daha çok kilo alınır da 22 kilo almayız heralde. Ay nasıl moralim bozuldu. Zaten kafama takıyorum.
suphesiz.Bizim ogluslarda bize asik.olcak mi
bence cok guzel olmussun cnm.Mor bir fil yavrusuna benzettim kendimigiymeyi düşünmüyorum canım doğumdan sonra giyerim artık
Eki Görüntüle 2273289
Benya benim gibi hiç alışveriş yapmayan var mı? kız olarak bildiğim dönemde bir iki şey almıştım ama şimdi hımm alıyım bişiler diyorum. yok yok az daha duruyim modundayım. bu gidişle benim sıpam abisinin 2 yaş elbiselerini giycek.
hayır ben neye güveniyom oğlumdan kalan herşeyi verdim bir çorap bile yokBen
Bayramdan sonra hepsini birden alacağım inşallah.
İlk çocukta da geç almıştım ama bunda ilk çocuktan kalacak olan eşyaların rahatlığı da var.
anam o ney öyle.keşke inekler gibi ot yesek bile sütümüz olsaBana hiç süt yapmıyordu öyle şeyler bildiğin etli yağlı yemekler anca yapıyordu süt benim emzirme dönemi masraflı geçiyor
cok da vyzelBenim de son durum bu kardeşlerEki Görüntüle 2273292
olumsuzlukla beslenen ruh emiciler bunlar. he de gec. hic guzel canini sıkma. bence hayat oglumla tamamBu hafta sonu resmen sabrım sınandı. Hamilelik yorgunluğu, uyku durumu, kilo, gezme ve aklınıza ne gelirse her konuda yakın ve uzak çevremden söylenenler:
*Bu daha iyi günlerin
*Sen bi de doğur bakalım görüceksin dünya kaç bucak
*Uyuyabildiğin kadar uyu hasret kalıcaksın uykuya
*Bu daha şimdiden böyleyse ohoooo...
*Deliksiz uyku ne demek unutucaksın
*Heee sen birinciyi doğur görücez bakalım ikinciyi bile yapmazsın bu tembellikle
*Hazır çocuk yokken gezin
*Bunlar iyi günleriniz
*Çocuk olunca böyle gezemiceksiniz
*Çocuk olunca öyle kafana göre takılamicaksınız
*Sen bi de göğüs ucu yarasını çek bak neymiş anlarsın
*Sen şimdiden bu kadar kilo aldıysan son 3 ayda bittin sen
*Hiç 6.5 aylık gibi değilsin sanki doğuma gidiceksin
*Oha karnın kocaman
*Hayyy maşşşşşşaaallllaaaahhhhh....
*Şişmişssin baya
*Bu ne biçin isim bıktık herkeste aynı isim
*Saçlarıma bakıp : baya beyazlamışsın sen
*Ben senin gibiyken bu kadar kilo almamıştım
ve daha neler neler. Hepsini duydu bu kulaklar. Eşimle akşam tur atalım bahanesiyle dışarı çıktık ve yalnız kaldık. O da bnm kadar şikayetçiymiş bu muhabbetlerden. Ona da hep bunlar iyi günlerin eskisi gibi gezemiceksin hayatın bitti gibilerinden konuşuyolarmış. Adam diyo ki bu insanlar resmen bize köstek oluyor, moral bozuyor nasıl yakınlarımız bu şekilde düşüncesiz olabilir.
Valla dedim bize bunu söyleyenlere bi bak, çocukları olmadan önce de bizim kadar gezmeyi, tatil yapmayı vakit geçirip eğlenmeyi gereksiz gören insanlardı. Biz tatile giderdik ne gerek var bu kadar masrafa derlerdi. Ya da ayyy hiç üşenmiyo musunuz falan. Yani çocuk olunca da Allah imkan ve sağlık verdikçe hayattan zevk almaya bakarız hiç takma onları dedim. O da evet doğru söylüyosun dedi ama ben baya takıp uyuz oluyorum gizli gizli
ben o asamadayim artik yumurtalarimi bırakamamKuşuçkaya yattık bekliyozmodu bize en uygunu.. Sen de otur takıl ye iç yat başka yolu yok
tesekkurler teyzesi.yolla.bana sen.doverimAhahahah hemen yolluyorum, birlikten kuvvet doğar.
Ay bebişe çok sevindim kilosu falan da gayet yerinde maşallah maşallahh.
masallah masallah size
Tesekkurler kuzum.hepimizin civcivi sagsalim saglikla.gelsinler insallahGözün aydın sağlıkla gelsin inşallahMaşallah bebişe dikkat et kendine annesi
Benimki de tam tersine gel ye beni de ye çekinme Allah aşkına diyorduBiz de iki isimliyiz, tam tersi düşünüyoruz ikimiz deikinci ismi hala arıyorum
Zayuflamadi
Ben öyle yesem kocam göbek atar. Adam et vs yediremiyor diye çok dertli
Ya hepiniz mi minnos hepiniz mi guzelsiniz
Yok demiyorum vall gayet iyiyim 65e kdr yolum var.oyyy masallah masallahhh
kiz cok.aldim.diyormusun.doverim
simdi.ciktim.doktordan 1150 gramiz hersey.yolunda dedi
biri.sizi durdursunnnnn fren.fren.temizlik
Beyaz ekmek yasak canım kepekli yiyebilirsin. Toklukta da kepekli ekmek beyaz peynir salatalık domates biber haşlanmış yumurta yersin düşük çıkar. Bunlar hariç kahvaltıda birşey yiyemiyorum. Beyaz Pirinç patates tam yağlı süt ve şekerli herşey yasak. Çaya attığın vs. Hamur işleri kekler börekler unlu herşey yasak. Valla ben sıyırıcam ne yicem peki diye düşünmekten ama mecburumya umut oldun bana :) ben uyuyorum tam tamına uydum hatta günlük ekmek bile çok geldi az yedim. inşlh düşmüştür o zaman. şimdi açlık birde tokluk bakacaklar ya tokluğa bakacakları ne yesem de yüksek çıkmasa ki acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?