2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar Özdilek'te avent ürünlerinde indirim var. %50 hemen bakın. Ben biberon ve sterilizasyon makinası aldım.
Unutkanım ben kaynatırken ocakta falan unuturum diye korktum açıkçası 6 dakikada steril ediyor.200 gibi bir rakama aldık 3ü 1 arada sterilizatör diye geçiyor. Biberonlar da çok uyguna geldi.

Dün parkta Bi bayanla tanıştım Bi oğlu Bi kızı var ikisinin ismini de kp kv koymuş kimse sormamış bile ona.. Baya doluydu ilk kez gördüğü birine anlattığına göre

Ya Cidden üzülüyordum önceden de bu tarz şeylere şimdi bu hamilelik süresinde çok daha üzülüyorum gerçekten.. ne kadar saçma

Sen sorduğumuzu mu düşünüyorsun be canım.. kendi kendilerine düşünüyolar söylüyolar Pakize ve jale den sonrasını dinlemedim zaten Efelihayat sen bul aynen sonra başla işlemelere
Pembe dizi mahallenin ablasi.ismi 80 lerde kalmislar esim.pisligine babasinin adini.soyluyor yazmiyim manset oluruz o derece

evet aslinda oy birligiyle karar verilmeli hata direk onlara birakilmali mesela bizde de esimin ailesi koymak istiyodu ismi... Oyyy sizin bebeginiz ne tatli olur kiiiiz melez ya asiri seker olur
Ayy insallah hepimizin bebisleri aşırı tatlı olur ben bonus saçlı ve köfte dudaklı diye icimden gecryrm ama suprz oluyor bu melez sıpalar

benimde bu ara kayınpederin ismi geziyor ortada ama bana direk birşey diyen olmadı. kaynım çıkardı bunu eşiminde hoşuna gitti sanki, ama hiç kesinlikle diyorum. ayıp bizde söylüyemeyiz diyorum. (kayınpeder, kayınvalide isimlerini gelinler söylemez adet olarak ayıp karşılanır) olsun sen kendi taktığını söylersin işte diyor. tek isimli olacak diyorum bakalım

Pembe dizi mahallenin ablasi.ismi 80 lerde kalmislar esim.pisligine babasinin adini.soyluyor yazmiyim manset oluruz o derece
Bulgaristan’da 30 sene geçirmişler. Jale diye arkadaşı varmış orda çok güzel kızmış onun adı olsun diyo ay çok merak ettim adını manşetlik olduğuna göre

Yuz verme.kiz sakın

Kaynına selamlarımızı ilet. Onane ne karışıyor kendi çocuğuna koysun. Tövbe tövbe

Bulgaristan’da 30 sene geçirmişler. Jale diye arkadaşı varmış orda çok güzel kızmış onun adı olsun diyo ay çok merak ettim adını manşetlik olduğuna göre
Seninki de mi.bulgar kokenli aman tanrim bizim kp silistre kokenli eskisehir muhacirlerinden

Kaynına selamlarımızı ilet. Onane ne karışıyor kendi çocuğuna koysun. Tövbe tövbe
bende onu dedim kendisi babanın ismini takacak hop kendinin önü açılacak dedim kendi taksın madem istiyor dedim :) ben taşıyorum herşeyini ben çekiyorum ismide ben koyarım dedim.

vermiyorum aslında eşim çok adetçi ayıp bizde normalde ama nedense bir taktı ona belkide beni gıcık etmek içindir. ama inşlh onun içindir :)
Valla adetlerimize gore bizde ayip adetlerse babamin adi da bizde adet de çık geri vites yok

Valla adetlerimize gore bizde ayip adetlerse babamin adi da bizde adet de çık geri vites yok
istemem dedikçe gıcıklık yapıyor kendi babanın ismi desem yok demezsin dimi diyor. onu da istemem herkes kendi adıyla yaşasın diyorum. ama oğlunu cabbar diye seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…