Beyaz ekmek yasak canım kepekli yiyebilirsin. Toklukta da kepekli ekmek beyaz peynir salatalık domates biber haşlanmış yumurta yersin düşük çıkar. Bunlar hariç kahvaltıda birşey yiyemiyorum. Beyaz Pirinç patates tam yağlı süt ve şekerli herşey yasak. Çaya attığın vs. Hamur işleri kekler börekler unlu herşey yasak. Valla ben sıyırıcam ne yicem peki diye düşünmekten ama mecburum
Bu dediklerini aynen uyguladım canım. tam buğday ekmeği yedim hep kahvaltıda beyaz peynir salatalık domates yumurta, öğlen et balık tavuk yoğurt yedim bol bol tarçın dökerek yanımda giderken tam buğday ekmeğiyle tost yapayım kurtarır heralde
Efelihayat
gözün aydın canım, maşallah paşaya.
kızlar okuyorum ama fazla yazamıyorum malum bayram haftasını çıkınca 3 haftam kalıyor izne ayrılmama ve iş teslim etmeye başladım.
insanları da kafaya takmadan,elimizden bir kaza çıkmadan geçireceğimiz son 2 ay ve lohusalık diliyorum. kiloda demişken +9 ile yoluma devam ediyorum.
Yok demiyorum vall gayet iyiyim 65e kdr yolum var.Şeker hafif yüksek çıkınca yediklerime dikkat etmeye başladım ve kilo alımım durdu yoksa şimdiye 65olmuştum
Tünaydınlarrr 5 günden sonra bugün ise gidince hala kendime gelemedim :) doktordan çıktık şimdi 1250 gr olmuş minnoş şükür herşey yolunda yüzünü göstermedi arkasını döndü doktor uğraştı uğraştı banamisin demedi hanımefendi Allah tüm doktor kontrolü olanlara güzel haberler almayı nasip etsin
Kilo konusu açılmış, yışısın. Dün bir arkadaşım bana “Hahahah şimdi +8’sen hamileliği +30’la tamamlarsın hahahah” dedi. Hem de sofraya yemek gelmeden 5 dk önce dedi. Hem de burnuma burnuma güldü böyle.
Tamam son iki ay daha çok kilo alınır da 22 kilo almayız heralde. Ay nasıl moralim bozuldu. Zaten kafama takıyorum.
Ya kizlar bosverin Allah askina bana acik acik nasil vercen sen bu kilolari bide bunun vermesi var falan diyolar bizim insanimizda moral bozmamak icin dur biraz temkinli konusim gbi bir duyarlilik yok maalesef... İsim soylersin isme herkes kusur bulur ay kisa olmus ay yeni isimlerden degil bak bide soyle isim var falan... Odayi sorarlar ona yorum ondan sonra mesela fotograf koyuyorum herkes bunlar son gezmelerin yaziyo her seferinde yav napiyosun diye soruyolar telefonda uyuyorum diyorum bunlar son uyumalarin diyolar... Hani insanlar felaket tellalligi yapmayi o kadar seviyolar ki mesela nefes nefese kaliyorum ohooo sen daha simdiden kaliyosan 35. Haftadan sonra oldun sen falan hangi birini ornek verim.. daha bu birinci ikinci cocukta asil napican vs vs... Bosverin gercekten insanlar susmicak dogum yapinca sen asil 2 yas sendorumda gorucem okula baslayinca gorucem ergenlige gecsin bak neler edecek boyle gidecek
Canım her yerde var böyleleri takmaylm. üst hadsz üst komsm hariç kimseyle diylgm olmadı böyle en son da şunu demsti
-Adini ne koycn?
_ Nasip olursa Leon
-hımm herkes de o ismi koymuş çok var
Evet canım doktor önerdi.Bence de sağlığınızı etkilemiyorsa hiç takmayın aldığınız kiloları.Benim kardeşim hamilelikte 35 kilo aldı yeğenim 2yaşında şimdi hamile kaldığı kiloya döndü.Er geç veriliyor yani kilolar.
Canım her yerde var böyleleri takmaylm. üst hadsz üst komsm hariç kimseyle diylgm olmadı böyle en son da şunu demsti
-Adini ne koycn?
_ Nasip olursa Leon
-Adini ne koycn?
_ Nasip olursa Leon
Biz tanstgmzda kizimzn da oglmzn da ismine karar vermstk 5 yıl önce dedim. Eşim yabancı oldgu için Aslan ismini ing. Cevirerrk vermek istedik dedim aa günah dedi zaten o günden sonra konsmyrm.
Canımızı sıkan böyle sacmalk yapan kim varsa istemyrm hayatımda umarm hiç olmasnlar
Biz tanstgmzda kizimzn da oglmzn da ismine karar vermstk 5 yıl önce dedim. Eşim yabancı oldgu için Aslan ismini ing. Cevirerrk vermek istedik dedim aa günah dedi zaten o günden sonra konsmyrm.
Canımızı sıkan böyle sacmalk yapan kim varsa istemyrm hayatımda umarm hiç olmasnlar
-Adini ne koycn?
_ Nasip olursa Leon
O da doğum yapmış da zaten çok zayıf bir kız, çok az kilo alıp sadece karnında basket topu taşıyangillerden. Ama herkesin yapısı farklı ne yapalım yani Allah Allah.
Can kocişime diyorum ki mayo Almam lazım, bir sürü bikinin var zaten onlardan giyersin diyo içine sığabileceğimi düşünüyo garibim ya inek gibi gezeyimmi ortalarda onumu istiyosun çok dikkat çekerim dedim her türlü dikkat çekiyosun zaten diyo
Akşam denicem bakayım bikinimi acaba neresiyle gülecek bana