2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu dediklerini aynen uyguladım canım. tam buğday ekmeği yedim hep kahvaltıda beyaz peynir salatalık domates yumurta, öğlen et balık tavuk yoğurt yedim bol bol tarçın dökerek yanımda giderken tam buğday ekmeğiyle tost yapayım kurtarır heralde

ben 9.5 ti.cumartesi saglikla.gelsinler de kuzum gerisi.boss
Yok demiyorum vall gayet iyiyim 65e kdr yolum var.Şeker hafif yüksek çıkınca yediklerime dikkat etmeye başladım ve kilo alımım durdu yoksa şimdiye 65olmuştum
Amannnnn bosverr verilir hepsi diyet onemli.doktor.onerdiyse halledersin

Eki Görüntüle 2273304 tam bir tosboga oldum yuvarlanarak gitcem doğuma bu gidişle

gobisler super hanimlar.
masallah cnm.
kendini bilmez hadsiz insan. abartmakta uzerine yokmus onun. takilma cnm bosuna.

Canım her yerde var böyleleri takmaylm. üst hadsz üst komsm hariç kimseyle diylgm olmadı böyle en son da şunu demsti
-Adini ne koycn?
_ Nasip olursa Leon
-hımm herkes de o ismi koymuş çok var

ben 9.5 ti.cumartesi saglikla.gelsinler de kuzum gerisi.boss

Amannnnn bosverr verilir hepsi diyet onemli.doktor.onerdiyse halledersin
Evet canım doktor önerdi.Bence de sağlığınızı etkilemiyorsa hiç takmayın aldığınız kiloları.Benim kardeşim hamilelikte 35 kilo aldı yeğenim 2yaşında şimdi hamile kaldığı kiloya döndü.Er geç veriliyor yani kilolar.

Canım her yerde var böyleleri takmaylm. üst hadsz üst komsm hariç kimseyle diylgm olmadı böyle en son da şunu demsti
-Adini ne koycn?
_ Nasip olursa Leon
Baska .ok atamadi mi ben.duymadim.yahu cahil.ben miyim ? Zuhahah

-Adini ne koycn?
_ Nasip olursa Leon
hahahah sesli güldüm ofiste:) bizim mahallede 20 tane leon var zaten:) bazen ezmek için çok saçmalıyorlar ya:)

oh masallah. cok sevindim cnm. artik sakin sakin...
sevsinler sizi
anam o ney öyle.keşke inekler gibi ot yesek bile sütümüz olsa
..
masallah diyim de o ben oluyorum .. montofon inegi diyorlardi bana. insallah kizimda da oyle olur. su yeterliydi benim icin.

Baska .ok atamadi mi ben.duymadim.yahu cahil.ben miyim ? Zuhahah
Biz tanstgmzda kizimzn da oglmzn da ismine karar vermstk 5 yıl önce dedim. Eşim yabancı oldgu için Aslan ismini ing. Cevirerrk vermek istedik dedim aa günah dedi zaten o günden sonra konsmyrm.
Canımızı sıkan böyle sacmalk yapan kim varsa istemyrm hayatımda umarm hiç olmasnlar

Kiz esin yabanci.mi aaaa

-Adini ne koycn?
_ Nasip olursa Leon
He bizim mahalleyi de Leon' lar bastı zaten, la havleee

Aslan koysan hadi neyse, cevremde bi tane var da Leon' un moda oldugunun iddia edilmesi

Yuh

Ay o arkadaşın hiç hamile olmamış herhalde son 2 ayda 22 kilo almak mümkün değil.

O da doğum yapmış da zaten çok zayıf bir kız, çok az kilo alıp sadece karnında basket topu taşıyangillerden. Ama herkesin yapısı farklı ne yapalım yani Allah Allah.

oh masallah. cok sevindim cnm. artik sakin sakin...
sevsinler sizi

..
masallah diyim de o ben oluyorum .. montofon inegi diyorlardi bana. insallah kizimda da oyle olur. su yeterliydi benim icin.
şanslısın valla benim sütüm gıdım gıdım geliyordu. pöfff yani maşallah sana

He bizim mahalleyi de Leon' lar bastı zaten, la havleee

Aslan koysan hadi neyse, cevremde bi tane var da Leon' un moda oldugunun iddia edilmesi

Yuh
Önceki haftalarda bahsetmstm 1 kuymak yemege çağırdı demedgi laf kalmadı valla eve gelince sonradan idrak ettm birde

Can kocişime diyorum ki mayo Almam lazım, bir sürü bikinin var zaten onlardan giyersin diyo içine sığabileceğimi düşünüyo garibim ya inek gibi gezeyimmi ortalarda onumu istiyosun çok dikkat çekerim dedim her türlü dikkat çekiyosun zaten diyo
Akşam denicem bakayım bikinimi acaba neresiyle gülecek bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…