2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yaa ben bir suredir youtube a sardim hobi olarak bebek alisverisi dogum cantam vb. videolari izliyorum hahahah bugun su video cok gaza getirdi amaa
Sen bir dur arkadas dur arkadas sen yorma diyoruz hala neler pesinde ben uğraşamam bunla vallahi ayyy ama hastahane cikis çanta alisverisleri izliyorum

Yaa ben bir suredir youtube a sardim hobi olarak bebek alisverisi dogum cantam vb. videolari izliyorum hahahah bugun su video cok gaza getirdi amaa
Doğum videosu kötüydü bu kızın, cok nadir dislike veririm buna vermistim.

Dondurucu doldururken birbirimize fikir veririz,biraz daha zaman gecsin hele

Kızlar yarın bayram için ve sonrasında misafirlerim olacak buzluğa atabileceğim şeyler yapmaya başlıycam hiç canım yapmak istemesede varsa fikirler alabilirim buzluğa ne koysam hazır olur misafirlere çünkü hergun şişiyoruz ve gücüm azalıyor

u
kiz cok tatli durmus ... simdi de giysen yine cok yakisir yani haksizlik etme kendine
valla haksizlik degil gercekcilik diyoz ona biz tatlim neyse hayirlisiyla su birbucuk ayi calisarak atlatirsam, bebis iki hafta annesi dinlendikten sonra gelsin hamlamiim diye aktif kalmaya calisiyorum, hangi ise basliyosam yarisina gelince batan kaburgalar sertlesen karin yuzunden pisman oluyorum desem yalan olmaz cocuga ‘dur bi sipa iki is gordurmedin, nasil cikarcam seni sonra ben!’ diye kiziyorum, oda duruyo zavallim naapsin söz dinliicek benim oglum insallah

Doğum videosu kötüydü bu kızın, cok nadir dislike veririm buna vermistim.

Dondurucu doldururken birbirimize fikir veririz,biraz daha zaman gecsin hele
Aa dogum videosunu izlemedim. Dogum videolarndan bi sure daha uzak durucam. Evet buzluk icin daha zamn var beklemedeym bende buzluk benm icin bi yasam tarzi hahahah

pogaca, sulu köfte, yaprak sarmasi, icli kofte..hicbiri de kolay degil ki tatlim. yatili mi misafir?

Ben kurabiye hamuru, pogaca, borek, sarma, kofte, dolma ici falan atiyorum genelde. Bayram icin ozel olarak ne olabilir başka bilemedim.

ikinize de cok yakismis elbiseler. elbise candir.

pogaca, sulu köfte, yaprak sarmasi, icli kofte..hicbiri de kolay degil ki tatlim. yatili mi misafir?
Içli köfte yapamıyorum malesef ki beceremedim bir kez denedim evt yatılı yurt dışından teyzem kuzenlerim fln gelcek biraz kakabalik ta olcak çok kalmiycaklar iki gün fln kalırlar bana iş bırakmazlar ama hazır olsun ki içim rahat etsin o zmn yapamam daha

Sarma yapicam yarın ama kurabiye hiç atmadım dolaba daha önce iyi oluyorsa yapıp atayım

Pastaci bi arkadaşımdan ogrenmistim tatli tuzlu kurabiye hamuru yapip atiyorum bnde artik. ister sekil ver oyle dondur ben boyle yapiyorum direkt fırına atiyorum cikarip.ister hamuru oylece dondur cozulunce sekil verip pisirirsin. Cok kolaylik oluyo valla

Süper fikir her tarifte oluyor mu acaba yoksa özel tarifleri var mi

İyi geceler kızlar yatmadan bı selam vereyim dedim. Bugün rahatsizdim baya öğlen işten eve dönmek zorunda kaldım dinlendim baya. Belli biseyim yoktu ama fenalık geçirdim bayılma hissi geldi dayanamadım sıcaktan mıdır anlamadım. Allah rahatlık versin hepimize bu arada elbiseler çok yakışmış hepinize bence vazgeçmeyin giyin derim alışmayı beklerseniz hamilelik biter niye giymedim diye pişman olursunuz tadını çıkarın

KuZum geçmiş olsun normal.bu tarz seyler bu donemler.dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…